07.07.06
23:59
Тренирам одавна (не съм баш начинаещ)обаче съм натрупал малко паласки и сланина по корема (но само под нивото на пъпа седи все едно ще ми се образува там пояс)още съм в началото на голямото бедствие. Ако карам велоаргуметър 3 пъти в седмицата по 20 мин с 20 км.ч сутрин на гладно веднага след като стана мислите ли че ще има ефект да ги махна без да ми отслабнат гъди, ръце и тн. защото в момента си ги харесвам какви са или мислите ли че ще има ефект вобще.Кажете как да ги махна тия сланини от мен че адски ме е срам от тях.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
велоергометъра има голям ефект,върти го след всяка тренировка по 20 мин. но с по-голяма скорост:20 км./ч е адски бавно,трябва с 40.Освен това,да не те отчайвам ама в областта на пояса се сваля най-накрая и няма как да не намалиш малко и от обиколките и на останалите мускули.И при мен е така,но сега повече се харесвам,и при теб ще е така,ще веидиш.Продължавай наред с това да си вдигаш тежко с по 6-8 повторения за маса.Аз така правя и така задържам масата.Трябва обаче след края на всяка тренировка,след въртенето на велоергометъра да излизаш мокър като от баня,иначе нищо не правиш.Успех!
Благодаря за отговорите които сте ми дали до тук. Искам да питам още дали ще има някаква разлика ако въртя педалите, но не седнал на седалката, а прав. Понеже вчера си купих велоаргуметър и повъртях обаче седалката ме ръби между краката
10.07.06
15:08
ху върти 20 мин всяка сутрин на гладно, с пулс 130. няма да ти пречи на мускулите да растът, а се топят мазнини. скороста не е важна. гледай пулса. да не пада под 120 и да не се кача повече от 140
Здравейте и от мен
Само за тоя пулс да попитам- до каква степен са верни тея компютри на велоергометрите щото моя ме показва с пулс 178-185 наи-редовно, а по всички таблици трябва да е около 140. И ако е вярно показаното мога ли да си навредя с тоя голям пулс и евентуално има ли начин да го държа по-нисък по време на трен, некви хапчета знам ли ?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече