Велоаргуметър

07.07.06
23:59

Тренирам одавна (не съм баш начинаещ)обаче съм натрупал малко паласки и сланина по корема (но само под нивото на пъпа седи все едно ще ми се образува там пояс)още съм в началото на голямото бедствие. Ако карам велоаргуметър 3 пъти в седмицата по 20 мин с 20 км.ч сутрин на гладно веднага след като стана мислите ли че ще има ефект да ги махна без да ми отслабнат гъди, ръце и тн. защото в момента си ги харесвам какви са или мислите ли че ще има ефект вобще.Кажете как да ги махна тия сланини от мен че адски ме е срам от тях.

08.07.06
09:57

велоергометъра има голям ефект,върти го след всяка тренировка по 20 мин. но с по-голяма скорост:20 км./ч е адски бавно,трябва с 40.Освен това,да не те отчайвам ама в областта на пояса се сваля най-накрая и няма как да не намалиш малко и от обиколките и на останалите мускули.И при мен е така,но сега повече се харесвам,и при теб ще е така,ще веидиш.Продължавай наред с това да си вдигаш тежко с по 6-8 повторения за маса.Аз така правя и така задържам масата.Трябва обаче след края на всяка тренировка,след въртенето на велоергометъра да излизаш мокър като от баня,иначе нищо не правиш.Успех!

08.07.06
10:38

Тичаи!

10.07.06
10:53

Благодаря за отговорите които сте ми дали до тук. Искам да питам още дали ще има някаква разлика ако въртя педалите, но не седнал на седалката, а прав. Понеже вчера си купих велоаргуметър и повъртях обаче седалката ме ръби между краката

ху върти 20 мин всяка сутрин на гладно, с пулс 130. няма да ти пречи на мускулите да растът, а се топят мазнини. скороста не е важна. гледай пулса. да не пада под 120 и да не се кача повече от 140

14.07.06
15:46

Здравейте и от мен
Само за тоя пулс да попитам- до каква степен са верни тея компютри на велоергометрите щото моя ме показва с пулс 178-185 наи-редовно, а по всички таблици трябва да е около 140. И ако е вярно показаното мога ли да си навредя с тоя голям пулс и евентуално има ли начин да го държа по-нисък по време на трен, некви хапчета знам ли ?

14.07.06
17:53

А защо моя пулс е 85 ?!  :lol:

14.07.06
19:16

[quote author=“topDevil”]А защо моя пулс е 85 ?!  :lol:

Явно защото си в края на колоната в “Тюр дьо Франс” :wink:  Ускори темпото...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1