Тестостерон и хранителни добавки.

08.07.06
03:40

Знам, че има хранителни добавки увеличаващи тестостерона.
Въпроса ми е...има ли такива, които го намаляват?

Аз съм жена, чийто тестостерон е в излишък. :roll: Съществременно срочно се нуждая от ефикасни хранителни добавки за сваляне на тегло.

Препоръчайте ако не нещо, което да намалява тестостерона, то поне такава добавка за сваляне на тегло, която да не го увеличава. Какви съставки в продуктите са за избягване?

08.07.06
07:13

Ako имаш проблеми със сърце и високо кръвно налягане избягваш термогенните бърнъри, повечето са нaтъпкани яко с кофеин и други.

08.07.06
17:42

По какъв начин кофеина е свързан с тестостерона? :roll:

08.07.06
18:21

[quote author=“Jicky”]По какъв начин кофеина е свързан с тестостерона? :roll:

Хммм, това беше написано в отговор на:

Какви съставки в продуктите са за избягване?

10.07.06
10:11

Малко съставки биха ти вдигнали тестостерона, особено от тези в бърнерите. Обикновено такива съставки има в добавките за изграждане на маса и то само в някои много определени (такава съставка е трибулуса). За тестостерона не се притеснявай като цяло, то ако ти е правилно храненето и си на калориен дефицит (колкото и голям да е) ще губиш освен мазнини и някаква мускулна маса (колко и къде зависи от това какъв точно е дефицита, как тренираш и как се храниш), неизбежно е, освен със стероиди, а ти си далеч от идеята за такива  :wink:
Ефективни добавки за чистене са тези, базирани на гугулстерона, ефедрина, л-карнитина в големи количества (4-5гр на ден). Останалото общо взето е колкото да има какво да пишат по опаковките. Вземи си от аптеката зелен чай и пии по няколко на ден, ще ти помогне за липотропията. Сутрин кафенцето на гладно, чайчето, ако пиеш л-карнитин примерно - една солидна доза с тях и отиваш да правиш кардио. После се храниш често и умерено с ниски въглехидрати (из форума ще намериш много информация за храненето) и това е, резултатите ще дойдат.

Aleksandr0v

10.07.06
10:36

“Аз съм жена, чийто тестостерон е в излишък” - Жените нямат тостестерон това е мъжки хормон

zweio

10.07.06
12:04

[quote author=“Aleksandr0v”]”Аз съм жена, чийто тестостерон е в излишък” - Жените нямат тостестерон това е мъжки хормон

http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/headscratch.gif

Трябва да преговориш материяла. Затова и се нарича хормонален баланс, защото има баланс между естрогена и тестостерона.

10.07.06
12:34

[quote author=“Aleksandr0v”]”Аз съм жена, чийто тестостерон е в излишък” - Жените нямат тостестерон това е мъжки хормон

А сигурно мъжете нямат естрогени, защото това е женски хормон? Ароматизацията какво е викаш?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1