08.07.06
09:12
Значи интересува ме точното му предназначение и от къде мога да си го набавя ? & резултати/странични ефекти + може ли да се комбинира с Л-карнитин и Трибулус... :?:
& Това също мерси Предварително...
Значи висок съм 183см. тежа 85кг. в момента и искам да сваля около 5-7кг. предимно около талията (лекото-бирено) коремче. Т... въпросът ми е следният какво ми препоръчвате като най-добър вариянт от хранителни добавки за по-бърз ефект и някакви хранителни ограничения, ако се налагат В момента съм си взел Л-канитин на П&Б Лабс (течен) и Трибулус на Оптимум 625. Като краен резултат търся леко орелефяване! Упражнения (като най-ефикастни/полезни)? В момента тичам и комбинирам с аеробни движения. Протейн да пия ли за да не загубя мускулна маса?
08.07.06
10:21
вземи си Universal Super Cuts 3 - 49лв. http://www.universalnutrition.com/store/html/packaging_image.cfm?id=230
в него има хром пиколинат така отделно има и л-карнитин при тва положение от тоя ла П&Б взимай 1000мг преди кардио и от Super Cuts ще ти идват още 500мг. Трибулуса няма кой знае колко да ти помогне да си запазиш ММ. По добре да си беше дал парите за протейн. И друг път питай преди да си взимаш нещо след като си имал пари да си вземеш трибулус л-карнитин на П&Б, то по добре да си беше взел на Universal Animal Cuts там ги има всичките неща.
22.07.06
00:00
И аз се чудех за какво всъщност се използва този хром пиколинат???
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече