Хората още зимат бионабол, кажете некой по ефикасен стероид!

Темата е заключена.

08.09.04
02:41

Гледам има хора дето зимат все още Бионабол а сигорно с него и Nolvadex или Testosteron и си мислят, че страничните ефекти ще ги подминат!!!
Кажете някоя по добра комбинация, ама не ми пишете “Зимаи си протеина и Creatin-а с Аминокиселините говорим за стероиди се пак!!!
.................

Аз имам нещо впредвид като заместител(пак е забранено) ама искам първо да се консултирам преди да го post-на :P

HE

08.09.04
09:42

Ами хората продължават да взимат главно Бионабол и Ретаболил по простата причина, че голяма част от стероидите са имитация!!! За мен е най-сигурно да си ги купя от аптеката и за това ги предпочитам, а друг е въпроса за страничните ефекти.

PI

08.09.04
18:19

а бе аз да ви кажа..според мен тва нещо - бионабола ... с квото и да го зимаш и както и да го зимаш за мен си остава пълна загуба на пари и здраве..тряя хич мозък да нямаш за да си земеш тая отрова..тва си е лично мое мнение де..6ото си има хора които колкото и да им говориш те пак си зобкат бионабол.. така че секи сам да си прави сметка..ае!  8)  8)  8)

LU

18.09.04
20:30

Абе вси4ки земат Бинабол за6тото е евтин и има силно анаболно деиствие а никои не мисли за последствията докато те на се появят.
Абе я кажете някоя добра комбинация за маса без Бинабол кат за втори цикал............................. 8)

NI

29.09.04
16:05

и според мен не е оферта много да взимаш бианабол вапреки че сам взимал много е токсичен то цената си говори сама  :)

29.09.04
18:31

Според мен е много по удачно да си вземеш МЕТАН отколкото тоя боклук биоанабол

29.09.04
19:38

ае стига глупости бионабола не е толко лош в Германия се избиват да го копуват

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1