creatine malate, какво знате за него?

08.07.06
18:54

След известни уговорки си взех creatine malate na JC, човекът който се занимава с програмата ми и тн. ме убеди.. това което пише на опаковката е, че за разлика от монохидрата не съдържал водна молекула => не предизвиквал такова задържане на вода...също така има и разни други суперлативи за това как бил по-добър от монохидрата, аз лично съм малко скептичен и преди да се зачета из google реших да питам тук дали някой знае нещо по въпроса

бях видял Цаца и Менсъна да говорят за разни алтернативи на монохидрата.. дали знаете нещо за този вариант?

08.07.06
18:59

Ползвай не само гугъл,но и търсачката в този форум.И тва с водната молекула ...Взели са те за мезе.

08.07.06
19:02

търсачката не връща никакви резултати за “malate” :) а това за водната молекула го пише на опаковката :D

http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?id=59
‘When you perform a heavy set, intracellular ATP levels decrease. Creatine helps restore these ATP levels. But not just any old creatine will do the job; Animal Pump includes only the best. Taking creatine supplementation to the next level, Animal Pump combines Magnesium Creatine Chelate (MCC), a patented form of creatine, with the newest sensation Creatine Ethyl Ester (CEE) and proven Tri-Creatine Malate (TCM) to deliver maximum benefits.”

демек това ще е част и от animal pump

http://www.bodybuilding.com/store/tricrea.html

“Malic acid is involved in the Krebs energy cycle as an intermediate substance, and helps to provide energy to the body. When malic acid and creatine monohydrate form the compound Tri-creatine malate, the resulting product is more water-soluble than regular creatine monohydrate, eliminates the possibility of gastric disruption, and is more efficient at efficaciously impacting the ATP cycle. Furthermore, Tri-creatine malate is believed to offer greater bioavailability over regular creatine monohydrate.”

тука също го хвалят, бе засега изглежда добре... чакам и вашите мнения

08.07.06
19:26

Относно водната задръжка, някъде гледах класация, но не мога да намеря линка.
1. Креатин Етил Естер
2. Кре Алкалин
3. Три Креатин Малат
4 и 5 не запомних коя форма беше
По принцип не знам на кой ден се вижда това задържане на вода(не съм пил монохидрат), днес ми е 3 ден на кре алкалин и не забелязвам нищо нередно.

08.07.06
23:46

[quote author=“Zashev”]След известни уговорки си взех creatine malate na JC

а мислих че разбираш от хранителни добавки и даже в една тема ти послушах съвета...как можа на jc да вземеш. трикреатин малат се взима на сайтек само и това си е правило в средата на културизма...кво да обяснявам повече. колкото по-прекарвам време в този форум ми става ясно кой колко разбира :P

09.07.06
02:34

логиката ти е желязна, нито съм разбирач, нито културист :)
продукта на практика ми го навряха в ръцете без да имам избор и без да знам нещо за тази форма на креатина...
в други теми разпитвах за различни видове креатин и тн.

и следващия път като няма кво да кажеш по темата - не пиши изобщо

09.07.06
08:23

Ми ще споделиш резултатите как са с тоз креатин.Иначе в търсачката на форума пробвай с “малат”.

09.07.06
09:18

[quote author=“Zashev”]логиката ти е желязна, нито съм разбирач, нито културист :)
продукта на практика ми го навряха в ръцете без да имам избор и без да знам нещо за тази форма на креатина...
в други теми разпитвах за различни видове креатин и тн.

и следващия път като няма кво да кажеш по темата - не пиши изобщо

имам много какво да кажа бно държах да започна с това което написах в предишния пост. аз ползвах на сайтек трикреатин малата(така наречения фирмено от тях - Креатим) Много доволен съм. Едно момче дето тренира в нашата зала го ползва на jc отккато са го пуснали на пазара и му дадох малко от моя. Той е 350 гр и няма нужда от зареждаща доза така че можех да отделя към 100 гр за приятеля ми и какво се оказа...ми това което ти казах преди малко-а дано ти поне имаш резултат с бг продукти :wink:

09.07.06
17:35

а как го пиеш ти?

09.07.06
23:39

[quote author=“Zashev”]а как го пиеш ти?

е разбира се че ще ти отговоря. тук сме да си помагаме така че...вземах го(състезанието свърши че си го и спечелих) та вземах го на 2 приема от по 2-3 гр общо 5-6 гр на ден. преди и след тренировка по една дозичка. ам аз тренирах 2 или 3 пъти дневно. Значи вземам дозите преди основната най тежката тренировка...какво още да ти кажа. в дните които не тренирам си вземах наведнъцж дозата от 5 грама сутрин на гладно. приемам го с повече вода и по навик от монохидрата пия някакво сокче към нея или ям нещо сладичко. не ми се отрази зле. моя приятел също така ги взимаша и jc и scitec но познай с кое имаше резултат :wink:

02.05.09
15:27

Искам да попитам дали трикреатин малат на PowerFood е хубав? Също така да ви кажа се колебая дали да си взема трикреатин малат на Powerfood или на  JC.Кой от двата вида е по-хубав?

02.05.09
17:37

казано от Tsvetomir на 02.05.09, 15:27:

Искам да попитам дали трикреатин малат на PowerFood е хубав? Също така да ви кажа се колебая дали да си взема трикреатин малат на Powerfood или на  JC.Кой от двата вида е по-хубав?

Насочи се към вносни продукти и то от USA.

02.05.09
17:38

Аз искам да попитам колко е 50 cc мерителна лъжичка? Защото в Магнум Уей 2 е такавав ,а дозата е 35 гр.
Та по-малка ли са сложили и в крайна сметка колко да вземам?

02.05.09
23:52

Каквато лъжичка са сложили, толкова е едната доза.

П.П. Удоволствие ли ти доставя да “болд”-ваш постовете си ??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1