Адът на Данте

M_

09.07.06
08:17

РХ: Може ли да ми дадеш пример как се тренират мускулните групи в рамките на една седмица?
Д:  За повечето културисти които имат за цел да увеличат размерите си следният режим работи най-добре:

Понеделник - гърди, рамене, трицепс, ширина на гърба, дебелина на гърба
Сряда - бицепс, предмишница, прасци, задни бедра(2-вуглав бедрен), предни бедра (4-глав бедрен)
Петък - повторение на понеделника
Понеделник - повторение на срядата

Тоест в рамките на 8 дена всяка група от мускули се тренира приблизително два пъти.

Обикновената културистична тренировка цели трениране на определена част от тялото 52 пъти в годината (веднъж седмично).  С мойте клиенти тренираме тази част от тялото 75 до 92 пъти в годината.  Тоест растежа на този мускул става 75 до 92 пъти в годината, вместо 52.  Това е начина по който мойте клиенти набират толкова много маса за толкова кратко време.

Да речем те правят 4 различни упражнения за гръб в един ден (един път седмично).  Аз правя същите тези 4 упражнения и също в рамките на 1 седмица, но ги разделям в 2 тренировки и гърба се тренира 2 пъти в седмицата.

Понякога мойте клиенти поглеждат в записките си от преди няколко месеца и откриват че са прогресирали с по 20 или 90 кг. само за няколко месеца.  Какво означава това?  Адаптация и бърз мускулен растеж.

В статиите си той описва програмата си като много добра е няма смисал да говоря по горе сам цитирал..

Вашето мнение  :?:

10.07.06
00:23

Как ще се прави такава тренировка  с толкова МГ не ми е ясно, вярно е че е по често но....

10.07.06
11:51

Тва ше е доста убийствена тренировка  :?
Но за хора със сериозен стаж сигурно ще действа.

10.07.06
12:06

Става въпрос за по 1 упражнение за мускулна група, с 1 работна серия. Статията е много дълга между другото, но аз лично не открих нищо ново в нея, съвсем нормална тренировка.

10.07.06
12:50

[quote author=”Петко К”]Става въпрос за по 1 упражнение за мускулна група, с 1 работна серия. Статията е много дълга между другото, но аз лично не открих нищо ново в нея, съвсем нормална тренировка.

Е той вика, че примерно ако другите правят 4упр. в 1 трен той прави 4упр. в 2трен.

10.07.06
12:59

[quote author=“topDevil”][quote author=”Петко К”]Става въпрос за по 1 упражнение за мускулна група, с 1 работна серия. Статията е много дълга между другото, но аз лично не открих нищо ново в нея, съвсем нормална тренировка.

Е той вика, че примерно ако другите правят 4упр. в 1 трен той прави 4упр. в 2трен.

Да, за гръб, който се брои за повече от 1 мускулна група ;)

Тоест растежа на този мускул става 75 до 92 пъти в годината, вместо 52.  .

мислех си ако се тренира 200 пъти в година!
;)

10.07.06
21:52

Ето това доказва,че културистите освен да пият стероиди и анаболи,не знаят как да тренират>>>>С тази тренировка кога е възтановяването ???

11.07.06
09:44

[quote author=“djpetko”]Ето това доказва,че културистите освен да пият стероиди и анаболи,не знаят как да тренират>>>>С тази тренировка кога е възтановяването ???

Ами през почивните дни.

11.07.06
12:51

[quote author=“djpetko”]Ето това доказва,че културистите освен да пият стероиди и анаболи,не знаят как да тренират>>>>С тази тренировка кога е възтановяването ???

От кога го разправям това на момчето от аватара ти, ама не ме слуша и виж го на какво прилича :lol: .

Аз ако тренирам така, просто ще се стопя. Но пък възстановяването е по-важно и от самата тренировка, така че дори и да ми се вижда прекалено тежко, не се знае кой как се храни, зоба, спи и живее.

13.07.06
21:07

Преведох още куп работи за програмата на Данте. Предполагам че между този и “другия” форум има някаква вражда и затова няма да давам директна връзка.  Който се интересува ще постоянства и ще намери.

Програмата не се свежда само до по едно упражнение за една мускулна група 2 пъти в седмицата. Самият Данте казва че в програмата му няма нищо коренно ново, но са събрани само подходи които са доказани на практика.  За хората с опит в тренирането програмата не може да не изглежда като нищо ново но прогреса идва от комбинацията на упражнения, разтягане, почивка и хранене. Резултатите не могат да се отрекат. 

Ако човек опита неговата програма поне горе-долу прилежно резултатите бързо стават трудни за отричане.

—Николай

13.07.06
22:59

[quote author=“Ultima Ratio”][quote author=“djpetko”]Ето това доказва,че културистите освен да пият стероиди и анаболи,не знаят как да тренират>>>>С тази тренировка кога е възтановяването ???

От кога го разправям това на момчето от аватара ти, ама не ме слуша и виж го на какво прилича :lol: .

Аз ако тренирам така, просто ще се стопя. Но пък възстановяването е по-важно и от самата тренировка, така че дори и да ми се вижда прекалено тежко, не се знае кой как се храни, зоба, спи и живее.

Ти само гледай като мине 40-те на какво ще заприлича  :lol:

14.07.06
11:04

[quote author=“djpetko”][quote author=“Ultima Ratio”][quote author=“djpetko”]Ето това доказва,че културистите освен да пият стероиди и анаболи,не знаят как да тренират>>>>С тази тренировка кога е възтановяването ???

Ти само гледай като мине 40-те на какво ще заприлича  :lol:

Че той ги мина, трябва да е на 42-43 сега :D

aбе всички ли сте мързеливи? кво и е на програмата?

19.07.06
16:07

Завърших превода и подреждането. Погледнете последните съобщения на “другия” сайт. 

Идеяа ми не е да рекламирам сайта, а да дам информация за програмата на Данте.  Както вече споменах няколко пъти - ако човек я опита сериозно (а и не толкова сериозно даже) резултатите бързо стават очевидни.

—Николай

ZO

23.07.06
16:38

Понякога мойте клиенти поглеждат в записките си от преди няколко месеца и откриват че са прогресирали с по 20 или 90 кг. само за няколко месеца.  Какво означава това?  Адаптация и бърз мускулен растеж.

Това звучи малко тъпо-90кг. прогрес!!!!? :lol:  :lol: 20кг. за няколко месеца!!!!?? :lol:  :lol:

24.07.06
10:44

Има се предвид 20 кг нарастване на работните тежести, а не качена маса.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1