10.07.06
16:42
Кое е най-удачното съчетание защото видях няколко мнения относно групирането и съвсем се обърках , затова пускам анкетата.
Мерси предварително!!!
10.07.06
17:04
Четвъртото. Ако трябва иначе да комбинирам и нямам избор -> гърди, бицепс; гръб, трицепс.
Aм при вариант 4..това означава и рамото да се тренирва отделно, нали? :?
/ или рамо с крака, мхм/
[quote author=“NRG52”]Aм при вариант 4..това означава и рамото да се тренирва отделно, нали? :?
/ или рамо с крака, мхм/
ами => щом другите мускули се групирам по този начин -> рамо и крака.
EDIT:по кой вариан ще имам хубаво телце за по кратко време :lol:
Така си е :)
ПП Ако искаш да акцентираш на ръцете - 4.
10.07.06
18:47
Ами 2 и 4 ми допадат най много :)
по здрави
10.07.06
19:33
[quote author=“NRG52”]Aм при вариант 4..това означава и рамото да се тренирва отделно, нали? :?
/ или рамо с крака, мхм/
Рамото също може да се дели на части.
И аз. И ако трябва да избирам между първото и второто, винаги ще кажа, че първото е по-удачно :wink:
[quote author=“manson”][quote author=“NRG52”]Aм при вариант 4..това означава и рамото да се тренирва отделно, нали? :?
/ или рамо с крака, мхм/
Рамото също може да се дели на части.
може ли малко по-точно?
10.07.06
20:34
Може да го делиш на предно, средно и задно. Комбинираш две глави, а третата я правиш в друга трен, като тази която ще е самостоятелна ще расте повече защото ще се възстановява по-добре и може да правиш повече упражнения за нея, от колкото за другите.
По отделно. Но тук става въпрос за напреднали. А ако си начинаещ по-добре гърди и бицепс. Тренировката гърди и трицепс е много дълга и изморителна.
[quote author=“hunter13”]По отделно. Но тук става въпрос за напреднали. А ако си начинаещ по-добре гърди и бицепс. Тренировката гърди и трицепс е много дълга и изморителна.
ами аз съм начинаещ . . . и кво по-добре да си го карам на гърди и бицепс ; гръб и трицепс така ли ?
ЕDIT : @manson кое предно рамо?а средно?а задно?каква е разликата м/у различните видове или незнам как да го нарека рамо?
[quote author=“DaMp370”][quote author=“hunter13”]По отделно. Но тук става въпрос за напреднали. А ако си начинаещ по-добре гърди и бицепс. Тренировката гърди и трицепс е много дълга и изморителна.
ами аз съм начинаещ . . . и кво по-добре да си го карам на гърди и бицепс ; гръб и трицепс така ли ?
Ами да-гърди и бицепс ; гръб и трицепс ;рамо и крака. Поне според мен тва е за начинаещ :wink:
Доста е обсъждано това във форума всички имат предимства и недостатъци, всичко зависи от целите в момента
11.07.06
01:50
Това са трите раменни глави.
http://www.exrx.net/Muscles/DeltoidLateral.html
http://www.exrx.net/Muscles/DeltoidPosterior.html
http://www.exrx.net/Muscles/DeltoidAnterior.html
Може примерно в единия ден да тренираш предно и средно рамо, а в другия - задно.
:arrow: ПРЕДНО
:arrow: ЗАДНО
:arrow: СРЕДНО
a какви са различните упражнения натоварващи отделните глави?
а кои са най-добре да са заедно а другата глава да е в другата трен?
[quote author=“DaMp370”] :arrow: ПРЕДНО
:arrow: ЗАДНО
:arrow: СРЕДНО
a какви са различните упражнения натоварващи отделните глави?
а кои са най-добре да са заедно а другата глава да е в другата трен?
Предно и средно-при гърдите. Задно-при гърба. А различните упражнения ще ги намериш в сайта, то си пише, кое се натоварва :idea: