Без алкохолни напитки

11.07.06
10:59

Вярно ли че се качвало от тях ?

11.07.06
11:07

Знам, че алкохолът е много калоричен.

Безалкохолните са пълни боклуци. Там е вода с оцветители и разни овкусители и Е-та, вредни за организма, а водата я отделяш с урината - та в този ред от мисли не виждам как ще качиш от безалкохолно.

нали имаше некъв Мистър България,некъв русоляв,къдет се водил с наи-доброто тяло в света (да бе..). Таа,от него бях чул в някво интервю, че с алкохола приемаш “празни калории”,от които не дебелееш,стига да не го консумираш с храна, т.е. ако ядеш и пиеш - дебелееш и от алкохола :) В безалкохолните напитки има много захар, така че..маи в големи количества и от тях..Ако не се дебелееше от безалк.  напитки нямаше да бъде измислена диетичната кола..

Е тва го обяснихме преди една седмица! Намерете си темата  :wink:

[quote author=“MI5”]нали имаше некъв Мистър България,некъв русоляв,къдет се водил с наи-доброто тяло в света (да бе..). Таа,от него бях чул в някво интервю, че с алкохола приемаш “празни калории”,от които не дебелееш,стига да не го консумираш с храна, т.е. ако ядеш и пиеш - дебелееш и от алкохола :) В безалкохолните напитки има много захар, така че..маи в големи количества и от тях..Ако не се дебелееше от безалк.  напитки нямаше да бъде измислена диетичната кола..

мирослав йончев е пича!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1