RQ:Фитнес списание

11.07.06
23:14

Препоръчайте ми някое фитнес списание в което гледната точка за БГ и чуждите суплементи да е обективна , не някоя от фирмите производител в бг да издава списание и в него да се хвали тази фирма , дори да не е така...

11.07.06
23:29

Не е списание, не е на български, но има мноооого инфо:
http://forum.bodybuilding.com/forumdisplay.php?f=1

11.07.06
23:53

[quote author=“ZzZaPyr”]Препоръчайте ми някое фитнес списание в което гледната точка за БГ и чуждите суплементи да е обективна , не някоя от фирмите производител в бг да издава списание и в него да се хвали тази фирма , дори да не е така...

Е няма такова животно,едното е на Юлиан Карабиберов(т.е същност са две),другото Мускули и фитнес е на Момчил Милев :lol:

SeLeCt

11.07.06
23:54

мисля че повече списания няма да си купувам

Такова списание няма да намериш несамо тук в БГ а в световен план.Ясно е че всяко списание или се издава от някоя фирма или се спонсорира чрез реклама от друга фирма което го прави необективно.Обективен би бил личния ти опит.

12.07.06
10:58

[quote author=“ivan.shishmanov”]Такова списание няма да намериш несамо тук в БГ а в световен план.Ясно е че всяко списание или се издава от някоя фирма или се спонсорира чрез реклама от друга фирма което го прави необективно.Обективен би бил личния ти опит.

Много точно казано! Списанията се издържат от реклама, не толкова от продажби... Работя в медия и съм наястно как стоят нещата. Нали се сещате, “че който плаща, той поръчва музиката” :wink:

12.07.06
12:44

И все пак кое БГ списание е най-хубаво? Кое дава най-много информация (не говоря за добавки)?

М&Ф според мен  :roll:

12.07.06
12:53

[quote author=“Veliko”]И все пак кое БГ списание е най-хубаво? Кое дава най-много информация (не говоря за добавки)?

Почти нямат разлика... Не дават пълната информация... Защото нали се сещаш, че трябва да си купиш и следващия брой, и следващия... :wink: По-добре се рови из нета...
А и защо не вземеш да си купиш тея които са на пазара и сам да перцениш кое ще ти допадне най-много... Все пак е индивидуално... На мен лично не ми допадат, понеже са пълни със снимки на мъже  :wink:, а и са насочени прекалено професионално... Дреме ми за тренировката на Рини Колман (примерно)... Все пак ние сме любители и тренираме от кеф, за здраве, хубаво тяло... Не за състезания... Има и изключения разбира се.
Мен лично форумът на bb-team ми е достатъчен като информация!!!
По-здрави!

12.07.06
15:50

[quote author=“manson”]М&Ф според мен  :roll:

Най-доброто :D

RE

12.07.06
17:17

За тая информация най-добре в нета. :wink:

12.07.06
18:14

в списание М&Ф като е със 100 стр обикновено има глупости трябва да си гледаж списанията преди да си ги купуваш смисъл да ги купуваш заради някоя статия например  :?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1