Един Аминокиселинен въпрос

SP

12.07.06
10:15

Взех си аминокиселини от тея на ПиБ, обаче имам питанка:
На опаковката пише 3 преди,3след и 3преди лягане.
Според мене трябва да се пият 3сутрин веднага след ставане,3 преди и 3след тренировка.Кой е по-добрия вариянт според вас?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.07.06
11:19

В тренировъчен ден пиеш 3 преди тренировка и 4-5 до 6 хапа след тренировка.  В нетренировъчен ден пиеш сутрин на гладно по 3, 4 или 5 хапа.

Sportex

12.07.06
11:39

Зависи от аминокиселините... aко са млечно-яйчни е идеално преди лягане да ги пиеш.

12.07.06
11:56

[quote author=“Sparkito”]Взех си аминокиселини от тея на ПиБ, обаче имам питанка:
Според мене трябва да се пият 3сутрин веднага след ставане,3 преди и 3след тренировка.Кой е по-добрия вариянт според вас?

Според мен твоя вариант е по добър

12.07.06
12:16

И според мен твоя е по-добър.

12.07.06
12:20

[quote author=“Sportex”]Зависи от аминокиселините... aко са млечно-яйчни е идеално преди лягане да ги пиеш.

Суроватъчни или млечно яйчни те пак се усвояват доста бързо...

[quote author=“Sparkito”]Взех си аминокиселини от тея на ПиБ, обаче имам питанка:

най-важните моменти са преди, след трен и преди лягане. ти си избери.

InDaHEad

12.07.06
13:58

Най-важния момент според мене и също така единственото време,по което има смисъл да се зимат амино е веднага след трен...щото ако си ударил един протеинов шейк преди трен. амино не ти трябва....за тва пийте най-много след трен...сутрин или вечер ако се храните как си трябва няма смисъл голям според мене :wink:

[quote author=“bgtrener”][quote author=“Sparkito”]Взех си аминокиселини от тея на ПиБ, обаче имам питанка:

Според мен сутринта има повече нужда от колкото преди трен.

[quote author=“manson”][quote author=“bgtrener”][quote author=“Sparkito”]Взех си аминокиселини от тея на ПиБ, обаче имам питанка:

Според мен сутринта има повече нужда от колкото преди трен.

така е ама сутрин храната си е доста добре по принцип. а преди трен е важно тези амино да спрат катабола ,а преди лягане да стимулират РХ.

Да, но тази храна ще се усвоява с часове докато стане на АК.

12.07.06
14:40

И затова недейте да пиете само един вид АК а 2 или 3 вида ефтини скъпи и най скъпи ако има възможност

13.07.06
16:00

Тука ще питам , защото е по темата.
Аз преди тренировка си взимам 30 грама суроватъчен протеин и 4 таблетки аминокиселини. Същото правя и след тренировката.
Да сложа ли приема на 4-те таблетки преди тренировката , преди лягане?
Как мислите , че ще е по-добре ?

13.07.06
16:13

[quote author=“diksi”]Тука ще питам , защото е по темата.
Аз преди тренировка си взимам 30 грама суроватъчен протеин и 4 таблетки аминокиселини. Същото правя и след тренировката.
Да сложа ли приема на 4-те таблетки преди тренировката , преди лягане?
Как мислите , че ще е по-добре ?

По-добре преди лягане,а преди трен само протеина или обратното(само АК преди трен,а преди лягане протеин)Аз бих избрал второто.

14.07.06
11:25

Не виждам смисъл да взимаш амино преди лягане, те би трябвало да се усвоят за много кратко време и няма да ти държат цяла нощ. Преди лягане е най-добре млечно-яйчен протеин.

14.07.06
11:45

[quote author=“Ultima Ratio”]Не виждам смисъл да взимаш амино преди лягане, те би трябвало да се усвоят за много кратко време и няма да ти държат цяла нощ. Преди лягане е най-добре млечно-яйчен протеин.

Много ясно че протеин преди лягане е по-добре отколкото ак,но няма проблем да се взимат и ак.Протеина не е задължително да е млячно яйчен,ако няма в 300мл прясно мляко+Whey-a и пак става.

14.07.06
17:26

[quote author=“Ultima Ratio”]Не виждам смисъл да взимаш амино преди лягане, те би трябвало да се усвоят за много кратко време и няма да ти държат цяла нощ. Преди лягане е най-добре млечно-яйчен протеин.

Много ясно , че най-добре е млечно-яйчен да взема преди лягане. В момента нямам обаче и преди лягане хаправм 3 яйца или малко прясно мляко.

15.07.06
07:58

Може и казеин.Разбрах че са пуснали по диетичните магазини.Това е мисля много добро решение...

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1