Нуждая се от помощ за един сплит..

13.07.06
23:48

Значи след 2 седмици поивка някъде ше сменям сплита за маса и искам да ви попитам къде в този примерен вариант мога да сложа премишница и как да направя така ,че в петък да тренирам гръб или крака ,защото ако тренирам рамо или ръце в понеделник нямам сила на лежанката.
# първи ден - гърди, корем

# втори ден - гръб

# трети ден - крака,

# четвърти ден - рамо, трапец, корем

# пети ден - ръце

# шести ден - почивка

# седми ден - почивка

14.07.06
09:44

Е къв е проблема, при една група на тренировка може да си ги местиш както искаш. Слагаш в петък крака и готово.

# първи ден - гърди, корем

# втори ден - гръб

# трети ден - рамо, трапец, корем

# четвърти ден -  ръце

# пети ден - крака,

# шести ден - почивка

# седми ден - почивка

Предмишницата при ръцете или гърба или където ти е кеф. Само да не е преди гърба, за да не ти пречи на неговата тренировка.

14.07.06
09:46

Да мерси, ами досега не съм правил рамо и след това ръце дали няма да ми спадне силата на другия ден?

14.07.06
09:48

[quote author=“Nask0`”]Да мерси, ами досега не съм правил рамо и след това ръце дали няма да ми спадне силата на другия ден?

Да, и? За ръце като цяло не знам, но за трицепс със сигурност.

14.07.06
10:34

[quote author=”Петко К”][quote author=“Nask0`”]Да мерси, ами досега не съм правил рамо и след това ръце дали няма да ми спадне силата на другия ден?

Да, и? За ръце като цяло не знам, но за трицепс със сигурност.

За трицепс ще падне сиалта ли?Ами аз наблягам на ръцете и гърдите в момента.Аз точн оза това се чудех как да я направя след като наблягам на ръцете.То по принцип искам на всичко да наблегна без да намалявам силата за някоя група както ще стане в случая с трицепса.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1