Алфа липоева киселина

14.07.06
00:22

Някой използва ли алфа-липоева киселина като добавка?

Начетох се просто невероятни неща за нея и задължително ще си купя. Интересно ми е вашето мнение.

-Повишава транспорта на глюкозата към мускулите (инсулиноподобен ефект). Асистира на инсулина действайки независимо от него, помагайки на проникването на глюкоза в клетките.Увеличава скоростта на преобразуването и в АТФ на 40%——подобрява доставката на креатин.
-Универсален антиоксидант- водо- и мастноразтворим.
-Помага за конвертирането на други антиоксиданти (вит.С и вит.Е, глутатион, коензим Q10) от оксидирана форма във форма на антиоксидант.
-Възстановява и поддържа нужното ниво на глутатион в клетките. Глутатиона е един от най-важните антиоксиданти в организма и има много важен ефект на детоксификация в черния дроб.
- В съединение с л-карнитин, възстановява митохондриалната функция на стареещите клетки като ги подмладява.
-Помага за предотвратяване на възникването и развитие на много заболявания като диабет и неговите усложнения, сърдечно-съдови, СПИН.
-Способства за активизацията на добавки от пируват

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1