Някой поръчвал ли е от www.nutritiontarget.com

Темата е заключена.
Прескочи до:
BI

15.07.06
20:28

Някой поръчвал ли е от този сайт? :arrow: www.nutritiontarget.com

15.07.06
21:40

поръчах си на Genezis амино 1900.чакам пратката в понеделник.нещо скъпа ми се вижда доставката. :cry:

1 час преглеждах каталога! Ако това е истина просто нямам думи .. има почти всичко което потърсих! Пише че ако преведеш парите предварително доставката ти е 2 лева, което е направо смешно.

С нетърпение очаквам впечатления от клиенти, защото и аз може скоро да стана такъв  :D

15.07.06
22:35

lol, сигурно съм заспал ! Дано се събудя по-скоро !

който си е поръчвал, нека да обясни как стоят нещата. Товa го виждам за първи път направо ме удари в главата, не съм вярвал че в България може да си намеря добавки на такива цени и да има такъв богат избор

16.07.06
00:19

Нека наистина някой ако му пристигне пратката да разясни.Ако е истина за доставката и нейната сума...... :lol:  :roll:  :twisted:  :D :shock:

SI

16.07.06
02:10

Наистина ще е невероятно, ако е истина ! Изпратих им е-мейл да ги питам за доставката и дали използват наложен платеж.

SU

16.07.06
09:41

цените са с около 30% по-евтини!а даже гледах че имаше и Lipo 6,BERSERK всички очакваме с нетърпение доставката ти  8)

16.07.06
11:09

малееее,момчета много яко.Сайта е много добре разработен.Дано всичко да е нормално,пожелавам им успах на момчетата и ние да останем доволни дано.

16.07.06
11:12

Ако всичко това е вярно значи много съм се прецакал :cry: ,защото преди седмица си купих добавки за 360лв,а в този сайт са не повече от 240лв(Например NITRIC BOOST на OPTIMUM си  взех за 126лв,а там е 82 :shock: )

16.07.06
11:57

А каква е причината да са така евтини?

16.07.06
12:08

[quote author=“Lancelot”]А каква е причината да са така евтини?

Ами крайно време беше някой да се усети и да търси малка печалба и много доволни клиенти , а не обратното :)

п.с. признавам тази реплика ми я казаха снощи :mrgreen:

16.07.06
12:25

само някой да не се набута да си даде парите и нищо да не му пратят .  :shock:  все пак тука в бг е пълно с измамници и всичко е възможно.

16.07.06
12:35

[quote author=“aerox4e”]само някой да не се набута да си даде парите и нищо да не му пратят .  :shock:  все пак тука в бг е пълно с измамници и всичко е възможно.

Мда прав си, затова ще избера наложен платеж ако си поръчвам нещо.12лв ще ги прежаля и ще поръчам нещо не много скъпо.

SU

16.07.06
12:55

верно и малко съмнително с тая отстъпка при предварително плащане

B_

16.07.06
13:38

казвайте става ли с наложено или да им пиша аз???? :)

®N

16.07.06
15:37

Ако това е вярно , българските фирми за добавки яко ще закъсат:). Очаквам да чуя мнения на хора поръчали и съответно получили пратките си;)

[quote author=“B_Ball_P”]казвайте става ли с наложено или да им пиша аз???? :)

Пиши им, че и аз предпочитам да прежаля 10 лева, ама да си платя като си пипна поръчката  :D

16.07.06
16:36

А защо протеина на Оптимум Уей е някъв бял аз до сега съм виждал само черна опаковка ?

16.07.06
17:56

[quote author=”®off™”]Ако това е вярно , българските фирми за добавки яко ще закъсат:). Очаквам да чуя мнения на хора поръчали и съответно получили пратките си;)

Повярвай ми това няма как да стане! А иначе само ще се радвам да разбера че сайта е реален - макар по мое скромно мнение това да е невъзможно... а причини за това много :)

SI

16.07.06
18:04

Ето какво ми отговориха след като снощи им писах е-мейл:

Здравейте,

NutritionTarget предлага 3 начина на плащане - при доставка, предплащане с наложен платеж и предплащане през MoneyBookers.
Цената за доставка при предплащане с наложен платеж и през MoneyBookers e 2лв, а при разплащане с куриер 12лв.

———————————————————————————————
СМЕТКА В ЛЕВОВЕ ВЪВ БУЛБАНК

BIC: BFTBBGSF
IBAN: BG93 BFTB 7630 1076 3497 07
————————————————————————————————
MoneyBookers account: ianchov@gmail.com

Надяваме се, че сме отговорили на вашето питане. Ако ви интересува нещо друго или искате да ни предложите нещо, не се колебайте да ни пишете.

Искрено Ваши,
NutritionTarget Team

Аз сериозно се замислям да поръчам нещо с наложен платеж да видим какво ще стане ;).

[quote author=“SpUd3r”]А защо протеина на Оптимум Уей е някъв бял аз до сега съм виждал само черна опаковка ?

Ето го същия протеин http://www.bodybuilding.com/store/opt/natwhey.html . Този е без изкуствени оцветители и овкусители.

16.07.06
18:32

след като няма овкусители защо има с вкус на ванилия,якода и шоколад,нещо не схващам ако може някой да ми обясни :roll:

Интересното е че никъде не се споменава име. Аз намерих едно дадено при регистрацията на домейна, но никъде в сайта няма имена на хора.  :?

као, ще се направя, че не съм те чул  8)

IA

16.07.06
18:40

Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...

Това, че някой не вижда нечие име не прави сайта лъжлив.

IA

16.07.06
18:43

[quote author=“ianchov”]Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...

Забравих да добавя - което споразумение е задължително да приемете, за да преминете процеса на изпращане на поръчка.

SI

16.07.06
18:43

Ако не греша, горният потребител би трябвало да е представител на сайта, като се има предвид, че акаунта в MoneyBookers съвпада с ника му. Ще се радваме да получаваме информация първа ръка :).

IA

16.07.06
18:47

[quote author=“sideways”]Ако не греша, горният потребител би трябвало да е представител на сайта, като се има предвид, че акаунта в MoneyBookers съвпада с ника му. Ще се радваме да получаваме информация първа ръка :).

Да, може да се каже, че съм представител.

ZW

16.07.06
18:48

[quote author=“ianchov”]Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...

Няма нито адрес нито име. Единственото подадено са един емейл и 2 телефонни номера, и двата мобилни, най-вероятно предплатени карти.
Така нареченото споразумение е copy-paste. И все пак може и да не е пирамида, тепърва може да пробиват на пазара и затова да е така, но за да осигуряват най-ниските цени в Европа... странна работа. Във всеки случай не предплащайте нищо.

IA

16.07.06
18:55

[quote author=“zwei0”][quote author=“ianchov”]Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...

Няма нито адрес нито име. Единственото подадено са един емейл и 2 телефонни номера, и двата мобилни, най-вероятно предплатени карти.
Така нареченото споразумение е copy-paste. И все пак може и да не е пирамида, тепърва може да пробиват на пазара и затова да е така, но за да осигуряват най-ниските цени в Европа... странна работа. Във всеки случай не предплащайте нищо.

Не мога да коментирам дали споразумението е copy-paste тъй като нямам такива права. Само мога да кажа, че зад сайта стои сериозна компания, за която аз работя. Всеки може сам да си мисли какво ще взима и как ще го взима. След като при вариантът да си плащате при доставка до вкъщи е удобен не виждам смисъл тук да се коментира повече.

16.07.06
18:56

А аз да питам представителя ще предлагате ли и Оптимум Уей от 5 кила или само разфасовка от 2 кг ?
И също така защо предлагате само тази бялата кутия,а не и черната (пак за същият продукт става въпрос)

Пс -аз май утреще си поръчам една кутия макар,че не разбрах как така няма подсладители,но пък има различни вкусове

ЕДИТ - сега се сетих още едно нещо, ще предлагате ли и азотни бустери примерно на Nutrex,защото аз видях на тяханта фирма само бърнъра Lipo 6 ?

Благодаря предварително :D

16.07.06
18:59

[quote author=“SpUd3r”]А аз да питам представителя ще предлагате ли и Оптимум Уей от 5 кила или само разфасовка от 2 кг ?
И също така защо предлагате само тази бялата кутия,а не и черната (пак за същият продукт става въпрос)

И аз това се чудех ;)  :roll:

IA

16.07.06
19:06

[quote author=“SpUd3r”]А аз да питам представителя ще предлагате ли и Оптимум Уей от 5 кила или само разфасовка от 2 кг ?

Пс -аз май утреще си поръчам една кутия макар,че не разбрах как така няма подсладители,но пък има различни вкусове

ЕДИТ - сега се сетих още едно нещо, ще предлагате ли и азотни бустери примерно на Nutrex,защото аз видях на тяханта фирма само бърнъра Lipo 6 ?

Благодаря предварително :D

Представител е силно казано..аз мога да отговоря на въпроси свързани с плащанията и обработването на поръчките.
То това ми е и работата. Най-добре е да си пратите писмо или да пишете във форума..
Конкретно за този специален протеин тъй като и аз го пия - произвежда се само с Натърални продукти - примерно суроватката се филтрира от прясно мляко при еди какви си условия...
За разфасовките не мога да отговоря(както писах по-горе)

SI

16.07.06
19:07

[quote author=“sideways”]Този е без изкуствени оцветители и овкусители.

Поне така пише в bodybuilding.com

B_

16.07.06
19:13

Относно човека от фирмата, ако можеш да дадеш някакво име или адрес на офис!!!С цялото ми уважение, аз съм от части Българин и просто не ми се вижда реален на този момент такъв сайт, освен ако не сте направили някаква далавера и имате ограничети количества .... :wink:  ако някой е поръчал, и е дошло, и е платил с наложен платеж да казва!!!

Отново казвам не целя да обиждам никого, просто питам! :wink:  :D

16.07.06
19:18

Аз още сега ще си поръчам един пък ще видим дано да дойде :D

B_

16.07.06
19:23

аз тъкмо се замислях да си поръчам нещо тънко да пробвам, ама щом има жертви .... така де желаещи(шегичка) :lol:  :wink:

16.07.06
19:25

Е ти пък как го изкара поръчваш пък ако не дойде здраве да е нищо не губиш,но пък ако доиде супер :)

IA

16.07.06
19:40

[quote author=“B_Ball_P”]Относно човека от фирмата, ако можеш да дадеш някакво име или адрес на офис!!!С цялото ми уважение, аз съм от части Българин и просто не ми се вижда реален на този момент такъв сайт, освен ако не сте направили някаква далавера и имате ограничети количества .... :wink:  ако някой е поръчал, и е дошло, и е платил с наложен платеж да казва!!!

Отново казвам не целя да обиждам никого, просто питам! :wink:  :D

http://nutritiontarget.com/forum/showthread.php?tid=1&page=1

Това мисля, че отговаря на много от въпросителните

B_

16.07.06
21:41

благодаря :D

17.07.06
12:45

Преди малко видях че сте се здобили 100%Whey Gold Standard от 2 и 5lb,а ще може ли да доставите от 10lb???

17.07.06
12:48

Доживях BSN в България....

БТВ: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[quote author=“no_fate”]Преди малко видях че сте се здобили 100%Whey Gold Standard от 2 и 5lb,а ще може ли да доставите от 10lb???

имат и от 10 либри,току що видях

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1