15.07.06
20:28
Някой поръчвал ли е от този сайт? :arrow: www.nutritiontarget.com
поръчах си на Genezis амино 1900.чакам пратката в понеделник.нещо скъпа ми се вижда доставката. :cry:
15.07.06
21:54
1 час преглеждах каталога! Ако това е истина просто нямам думи .. има почти всичко което потърсих! Пише че ако преведеш парите предварително доставката ти е 2 лева, което е направо смешно.
С нетърпение очаквам впечатления от клиенти, защото и аз може скоро да стана такъв :D
15.07.06
23:19
който си е поръчвал, нека да обясни как стоят нещата. Товa го виждам за първи път направо ме удари в главата, не съм вярвал че в България може да си намеря добавки на такива цени и да има такъв богат избор
Нека наистина някой ако му пристигне пратката да разясни.Ако е истина за доставката и нейната сума...... :lol: :roll: :twisted: :D :shock:
16.07.06
02:10
Наистина ще е невероятно, ако е истина ! Изпратих им е-мейл да ги питам за доставката и дали използват наложен платеж.
16.07.06
09:41
цените са с около 30% по-евтини!а даже гледах че имаше и Lipo 6,BERSERK всички очакваме с нетърпение доставката ти 8)
малееее,момчета много яко.Сайта е много добре разработен.Дано всичко да е нормално,пожелавам им успах на момчетата и ние да останем доволни дано.
Ако всичко това е вярно значи много съм се прецакал :cry: ,защото преди седмица си купих добавки за 360лв,а в този сайт са не повече от 240лв(Например NITRIC BOOST на OPTIMUM си взех за 126лв,а там е 82 :shock: )
[quote author=“Lancelot”]А каква е причината да са така евтини?
Ами крайно време беше някой да се усети и да търси малка печалба и много доволни клиенти , а не обратното :)
п.с. признавам тази реплика ми я казаха снощи :mrgreen:
само някой да не се набута да си даде парите и нищо да не му пратят . :shock: все пак тука в бг е пълно с измамници и всичко е възможно.
[quote author=“aerox4e”]само някой да не се набута да си даде парите и нищо да не му пратят . :shock: все пак тука в бг е пълно с измамници и всичко е възможно.
Мда прав си, затова ще избера наложен платеж ако си поръчвам нещо.12лв ще ги прежаля и ще поръчам нещо не много скъпо.
16.07.06
12:55
верно и малко съмнително с тая отстъпка при предварително плащане
16.07.06
13:38
казвайте става ли с наложено или да им пиша аз???? :)
16.07.06
15:37
Ако това е вярно , българските фирми за добавки яко ще закъсат:). Очаквам да чуя мнения на хора поръчали и съответно получили пратките си;)
16.07.06
15:55
Пиши им, че и аз предпочитам да прежаля 10 лева, ама да си платя като си пипна поръчката :D
А защо протеина на Оптимум Уей е някъв бял аз до сега съм виждал само черна опаковка ?
[quote author=”®off™”]Ако това е вярно , българските фирми за добавки яко ще закъсат:). Очаквам да чуя мнения на хора поръчали и съответно получили пратките си;)
Повярвай ми това няма как да стане! А иначе само ще се радвам да разбера че сайта е реален - макар по мое скромно мнение това да е невъзможно... а причини за това много :)
16.07.06
18:04
Ето какво ми отговориха след като снощи им писах е-мейл:
Здравейте,
NutritionTarget предлага 3 начина на плащане - при доставка, предплащане с наложен платеж и предплащане през MoneyBookers.
Цената за доставка при предплащане с наложен платеж и през MoneyBookers e 2лв, а при разплащане с куриер 12лв.———————————————————————————————
СМЕТКА В ЛЕВОВЕ ВЪВ БУЛБАНКBIC: BFTBBGSF
IBAN: BG93 BFTB 7630 1076 3497 07
————————————————————————————————
MoneyBookers account: ianchov@gmail.comНадяваме се, че сме отговорили на вашето питане. Ако ви интересува нещо друго или искате да ни предложите нещо, не се колебайте да ни пишете.
—
Искрено Ваши,
NutritionTarget Team
Аз сериозно се замислям да поръчам нещо с наложен платеж да видим какво ще стане ;).
[quote author=“SpUd3r”]А защо протеина на Оптимум Уей е някъв бял аз до сега съм виждал само черна опаковка ?
Ето го същия протеин http://www.bodybuilding.com/store/opt/natwhey.html . Този е без изкуствени оцветители и овкусители.
след като няма овкусители защо има с вкус на ванилия,якода и шоколад,нещо не схващам ако може някой да ми обясни :roll:
16.07.06
18:33
Интересното е че никъде не се споменава име. Аз намерих едно дадено при регистрацията на домейна, но никъде в сайта няма имена на хора. :?
као, ще се направя, че не съм те чул 8)
16.07.06
18:40
Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...
Това, че някой не вижда нечие име не прави сайта лъжлив.
16.07.06
18:43
[quote author=“ianchov”]Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...
Забравих да добавя - което споразумение е задължително да приемете, за да преминете процеса на изпращане на поръчка.
16.07.06
18:43
Ако не греша, горният потребител би трябвало да е представител на сайта, като се има предвид, че акаунта в MoneyBookers съвпада с ника му. Ще се радваме да получаваме информация първа ръка :).
16.07.06
18:47
[quote author=“sideways”]Ако не греша, горният потребител би трябвало да е представител на сайта, като се има предвид, че акаунта в MoneyBookers съвпада с ника му. Ще се радваме да получаваме информация първа ръка :).
Да, може да се каже, че съм представител.
16.07.06
18:48
[quote author=“ianchov”]Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...
Няма нито адрес нито име. Единственото подадено са един емейл и 2 телефонни номера, и двата мобилни, най-вероятно предплатени карти.
Така нареченото споразумение е copy-paste. И все пак може и да не е пирамида, тепърва може да пробиват на пазара и затова да е така, но за да осигуряват най-ниските цени в Европа... странна работа. Във всеки случай не предплащайте нищо.
16.07.06
18:55
[quote author=“zwei0”][quote author=“ianchov”]Сайтът е собственост на компания..Информацията е налична в “Споразумение”...
Няма нито адрес нито име. Единственото подадено са един емейл и 2 телефонни номера, и двата мобилни, най-вероятно предплатени карти.
Така нареченото споразумение е copy-paste. И все пак може и да не е пирамида, тепърва може да пробиват на пазара и затова да е така, но за да осигуряват най-ниските цени в Европа... странна работа. Във всеки случай не предплащайте нищо.
Не мога да коментирам дали споразумението е copy-paste тъй като нямам такива права. Само мога да кажа, че зад сайта стои сериозна компания, за която аз работя. Всеки може сам да си мисли какво ще взима и как ще го взима. След като при вариантът да си плащате при доставка до вкъщи е удобен не виждам смисъл тук да се коментира повече.
А аз да питам представителя ще предлагате ли и Оптимум Уей от 5 кила или само разфасовка от 2 кг ?
И също така защо предлагате само тази бялата кутия,а не и черната (пак за същият продукт става въпрос)
Пс -аз май утреще си поръчам една кутия макар,че не разбрах как така няма подсладители,но пък има различни вкусове
ЕДИТ - сега се сетих още едно нещо, ще предлагате ли и азотни бустери примерно на Nutrex,защото аз видях на тяханта фирма само бърнъра Lipo 6 ?
Благодаря предварително :D
[quote author=“SpUd3r”]А аз да питам представителя ще предлагате ли и Оптимум Уей от 5 кила или само разфасовка от 2 кг ?
И също така защо предлагате само тази бялата кутия,а не и черната (пак за същият продукт става въпрос)
И аз това се чудех ;) :roll:
16.07.06
19:06
[quote author=“SpUd3r”]А аз да питам представителя ще предлагате ли и Оптимум Уей от 5 кила или само разфасовка от 2 кг ?
Пс -аз май утреще си поръчам една кутия макар,че не разбрах как така няма подсладители,но пък има различни вкусове
ЕДИТ - сега се сетих още едно нещо, ще предлагате ли и азотни бустери примерно на Nutrex,защото аз видях на тяханта фирма само бърнъра Lipo 6 ?
Благодаря предварително :D
Представител е силно казано..аз мога да отговоря на въпроси свързани с плащанията и обработването на поръчките.
То това ми е и работата. Най-добре е да си пратите писмо или да пишете във форума..
Конкретно за този специален протеин тъй като и аз го пия - произвежда се само с Натърални продукти - примерно суроватката се филтрира от прясно мляко при еди какви си условия...
За разфасовките не мога да отговоря(както писах по-горе)
16.07.06
19:07
[quote author=“sideways”]Този е без изкуствени оцветители и овкусители.
Поне така пише в bodybuilding.com
16.07.06
19:13
Относно човека от фирмата, ако можеш да дадеш някакво име или адрес на офис!!!С цялото ми уважение, аз съм от части Българин и просто не ми се вижда реален на този момент такъв сайт, освен ако не сте направили някаква далавера и имате ограничети количества .... :wink: ако някой е поръчал, и е дошло, и е платил с наложен платеж да казва!!!
Отново казвам не целя да обиждам никого, просто питам! :wink: :D
16.07.06
19:23
аз тъкмо се замислях да си поръчам нещо тънко да пробвам, ама щом има жертви .... така де желаещи(шегичка) :lol: :wink:
Е ти пък как го изкара поръчваш пък ако не дойде здраве да е нищо не губиш,но пък ако доиде супер :)
16.07.06
19:40
[quote author=“B_Ball_P”]Относно човека от фирмата, ако можеш да дадеш някакво име или адрес на офис!!!С цялото ми уважение, аз съм от части Българин и просто не ми се вижда реален на този момент такъв сайт, освен ако не сте направили някаква далавера и имате ограничети количества .... :wink: ако някой е поръчал, и е дошло, и е платил с наложен платеж да казва!!!
Отново казвам не целя да обиждам никого, просто питам! :wink: :D
http://nutritiontarget.com/forum/showthread.php?tid=1&page=1
Това мисля, че отговаря на много от въпросителните
16.07.06
21:41
благодаря :D
Преди малко видях че сте се здобили 100%Whey Gold Standard от 2 и 5lb,а ще може ли да доставите от 10lb???
Доживях BSN в България....
БТВ: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
[quote author=“no_fate”]Преди малко видях че сте се здобили 100%Whey Gold Standard от 2 и 5lb,а ще може ли да доставите от 10lb???
имат и от 10 либри,току що видях