Някой поръчвал ли е от www.nutritiontarget.com

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.08.06
18:25

Моята даже дойде!!! Cellmass на BSN!!! Нямаше компенсации за съжаление!

08.08.06
18:38

Честито, със здраве да си го пийваш :)
—-
Final Емзостак2 is on the way :twisted:

08.08.06
19:18

Хора някой скоро ще поръчва ли ?? Аз трябва само да взема един Глутамин 150 гр. На ON !! Тъй че ще помоля някой ако поръчва и е от София да ми го поръча , този от 27.90 и ще се видим !! Мерси предварително :)

bigroncoleman

08.08.06
20:38

Ами моята поръчка е номер 253 и още я няма а 270 е пристигнала. Как стават тея работи не знам :evil:

08.08.06
20:45

[quote author=“bigroncoleman”]Ами моята поръчка е номер 253 и още я няма а 270 е пристигнала. Как стават тея работи не знам :evil:

Ами казаха, че всичко е дошло, аз бях 259 май или нещо такова, но ми се обадиха и аз отидох да си я взема!

08.08.06
22:45

Къде си отишъл да я вземеш,не са ли я докарали до вас ?

RE

08.08.06
23:18

[quote author=“YODA”][quote author=“bigroncoleman”]Ами моята поръчка е номер 253 и още я няма а 270 е пристигнала. Как стават тея работи не знам :evil:

Ами казаха, че всичко е дошло, аз бях 259 май или нещо такова, но ми се обадиха и аз отидох да си я взема!

Я кажи повече.те нали нямаха офис уж? :roll:
колко ти излезе доставката?

08.08.06
23:38

[quote author=“YODA”]Моята даже дойде!!! Cellmass на BSN!!! Нямаше компенсации за съжаление!

Какви продукти поръча и колко пари ти излезе всичко?

09.08.06
01:01

Cellmass на BSN, 112 лв среща имахме едикъде си за да ми дадат поръчката иначе щеше да закъснее още един ден ако беше с куриер! Само това поръчах, че нямах пари, ама то е нищо, 640 гр, за 20 дена само ужас! Имат офис някъде около Дондуков и Раковска, ама не казват къде :?

99,75 продукта
12 доставката

09.08.06
07:50

А как изглеждаще този, който ти даде стоката?

newbie

09.08.06
08:16

е баси , тук много евтино продават , тоя моят Креатин го взех за 36 лв ,  а тук го има за 25лв  :(

09.08.06
10:28

Току що си получих поръчката.Всичко е ОК.Компенсация нямаше  :wink:

09.08.06
10:50

[quote author=“YODA”]Cellmass на BSN, 112 лв среща имахме едикъде си за да ми дадат поръчката иначе щеше да закъснее още един ден ако беше с куриер! Само това поръчах, че нямах пари, ама то е нищо, 640 гр, за 20 дена само ужас! Имат офис някъде около Дондуков и Раковска, ама не казват къде :?

99,75 продукта
12 доставката

Исках просто да знам с колко си се минал - около 35 лв.
Ако поръчаш от www.netrition.com , продукта е 35$ + 16$ доставка или 51$ общо, което е да кажем 76 лв и това би било всичко, което би платил. Затова и ви се чудих на всички дето сте си поръчали от тоя БГ сайт, а и с какъв ентусиазъм чахате  :D ?!? Е, аз за това време вече си взех не 1, а 2 поръчки от www.netrition.com и идваха на 8-я ден, а и излизаше по-евтино (имаш и подарък, ако поръчката е за над 75$), няма мито заради ниската цена, която писаха и т.н.. Но все пак избора си е личен, както и парите.
Щом искате - успех с тоя сайт (и на новите по-високи цени за доставка)!

09.08.06
11:27

И мойта поръчка дойде :D
А нови поръчки няма да има от мен,не толкова заради чакането,а заради новата цена ан доставка :?

[quote author=“AC/DC”][quote author=“YODA”]Cellmass на BSN, 112 лв среща имахме едикъде си за да ми дадат поръчката иначе щеше да закъснее още един ден ако беше с куриер! Само това поръчах, че нямах пари, ама то е нищо, 640 гр, за 20 дена само ужас! Имат офис някъде около Дондуков и Раковска, ама не казват къде :?

99,75 продукта
12 доставката

Ако поръчаш от www.netrition.com , продукта е 35$ + 16$ доставка или 51$ общо, което е да кажем 76 лв и това би било всичко, което би платил. Затова и ви се чудих на всички дето сте си поръчали от тоя БГ сайт, а и с какъв ентусиазъм чахате  :D ?!? Е, аз за това време вече си взех не 1, а 2 поръчки от www.netrition.com и идваха на 8-я ден, а и излизаше по-евтино (имаш и подарък, ако поръчката е за над 75$), няма мито заради ниската цена, която писаха и т.н.. Но все пак избора си е личен, както и парите.

До 7-10 дена ще поръчвам от там. Би ли ми казал кой метод за доставка ползваш? На мен Airmail (1-2 weeks) ми се вижда най-изгоден..

FZ

09.08.06
12:21

[quote author=“SpUd3r”]И мойта поръчка дойде :D
А нови поръчки няма да има от мен,не толкова заради чакането,а заради новата цена ан доставка :?

Браво трябва да почерпите .  :P

09.08.06
12:31

Уха и мойта дойде преди малкo, поръчах я на 25.07, беше 276-та.
http://images09.snimka.bg/001026953.jpg

09.08.06
12:53

[quote author=“manson”][quote author=“AC/DC”][quote author=“YODA”]Cellmass на BSN, 112 лв среща имахме едикъде си за да ми дадат поръчката иначе щеше да закъснее още един ден ако беше с куриер! Само това поръчах, че нямах пари, ама то е нищо, 640 гр, за 20 дена само ужас! Имат офис някъде около Дондуков и Раковска, ама не казват къде :?

99,75 продукта
12 доставката

До 7-10 дена ще поръчвам от там. Би ли ми казал кой метод за доставка ползваш? На мен Airmail (1-2 weeks) ми се вижда най-изгоден..

Много ясно, че с Airmail (1-2 weeks) - иначе е мнооого скъпо. Ще дойде към 8-я ден. Получаваш известие да се явиш в пощ.клон да си вземеш колета - и готово. Да не забравиш да пишеш за по-ниска цена, ако поръчката ти е за над 45 евро и после да ме благославяш дето си платил и мито.

09.08.06
13:16

[quote author=“AC/DC”]Исках просто да знам с колко си се минал - около 35 лв.

Няма да се очудя ако и те поръчват от там и после го препродават тук . 35 кинта само от Йода кои ти ги дава ;)

09.08.06
13:41

[quote author=“YODA”]Cellmass на BSN, 112 лв среща имахме едикъде си за да ми дадат поръчката иначе щеше да закъснее още един ден ако беше с куриер! Само това поръчах, че нямах пари, ама то е нищо, 640 гр, за 20 дена само ужас! Имат офис някъде около Дондуков и Раковска, ама не казват къде :?

99,75 продукта
12 доставката

И за какво по-точно са те карали да плащаш доставка, като са те накарали сам да отидеш някъде? И то в центъра..... ебаси простотията, нямам думи...  :roll:

09.08.06
13:57

Ee моята поръчка е на добри цени ;) aма голямо ровене беше из каталога докато си избера, само ме е яд, че не си поръчах 10либри протеин.Ама нямах парите тогава и си мислех, че ще дойде на време. :mrgreen:

09.08.06
15:24

Дам 10те либри са си оферта,по-точно бяха преди да сложат новите цени за доставката.А хубавото е,че те предлагаха само със шоколад и аз ги помолих да ми поръчат ягода и всичко стана точно,сега съм си я сложил плика до мен и му се радвам :D :D :D

09.08.06
15:32

DRN #RULZ# Никола, траа ме черпиш от тоя протеин да видим как е :wink:

09.08.06
17:01

Така момчета все споменавате нова цена на достакавката , я поне някои каже колко е ??? че съм мислел да поръчвам но нз ако е няква шеметнка няма да е !!!

09.08.06
17:04

Някъде по-назад мисля,че пишеше беше нещо от сорта 15 лв. до 1 кг и за всеки следващ килограм по 5 лева мисля нещо от тоя сорт,разгледай темата :wink:
А другия начин е да им пратиш майл с продуктите,който желаеш и да ти кажат колко ще ти е доставката 8)

11.08.06
12:50

Аз както имах намерение да си поръчвам тоя геинер  дартата туба на Чемпиан която е към 15кг.  тои ше ми излезе платинен тооо геинер бахти изграбниците :-( !!!

RE

11.08.06
15:37

[quote author=“Kang”]Аз както имах намерение да си поръчвам тоя геинер  дартата туба на Чемпиан която е към 15кг.  тои ше ми излезе платинен тооо геинер бахти изграбниците :-( !!!

Да реално 85 лв ти е доставката, което си е доста . :roll:

11.08.06
21:02

На мене доставката ми дойде днес и сам адски доволен
12 лева за доставката всичко си е наред и фактура ми дадоха хората
няма никаква измама просто проблеми с фирмата за доставка това е
сега са я сменили и всичко трябва да е ок

11.08.06
21:06

[quote author=“DirtyandNasty”]На мене доставката ми дойде днес и сам адски доволен

DirtyandNasty ти кво си поръча ако не е таина :-) !!!

11.08.06
21:17

[quote author=“DirtyandNasty”]На мене доставката ми дойде днес и сам адски доволен

Хаха, фактура казваш ???? Можеш ли да я сканираш ? Че нещо тва дето го водят(пращат) на мейла е минало покрай фактура.Така или иначе на мене не ми трябва.Поръчвам, идва поръчката и аз съм доволен.

12.08.06
19:15

[quote author=“emzo”][quote author=“DirtyandNasty”]На мене доставката ми дойде днес и сам адски доволен

Хаха, фактура казваш ???? Можеш ли да я сканираш ? Че нещо тва дето го водят(пращат) на мейла е минало покрай фактура.Така или иначе на мене не ми трябва.Поръчвам, идва поръчката и аз съм доволен.

на ръка ми я додоха не ми я пратиха по майла
Еми не е тайна
300 гр Глутамин на Оптимум
Л-карнитин на Оптимум течен оба4е е 353 мл,а не както пишеше там 473 но както и да е пак е оферта
Анимал Макс 44 бр еми тва е

13.08.06
21:41

Това,което са ти дали не е фактура :wink:

13.08.06
22:02

аз пък утре чакам един креатин и едни бинтове...

13.08.06
22:09

Kоито поръча преди колко дни ?

13.08.06
23:10

[quote author=“emzo”]Kоито поръча преди колко дни ?

3 месеца :lol:  :lol:  :lol:

[quote author=“YODA”][quote author=“emzo”]Kоито поръча преди колко дни ?

Не се ебавай, че другата седмица и аз ще поръчвам  :lol:

14.08.06
13:10

[quote author=“manson”][quote author=“YODA”][quote author=“emzo”]Kоито поръча преди колко дни ?

Какво ще поръчваш ако не е тайна?

[quote author=“YODA”][quote author=“manson”][quote author=“YODA”][quote author=“emzo”]Kоито поръча преди колко дни ?

Какво ще поръчваш ако не е тайна?

Щеше да е Melting Point и бях на косъм да го поръчам само си бях казал да мина през Bulk Nutrition да видя какво мисли народа и се оказа .. че не е много добре. Много крампи,схващания, проблеми и нямало забележим Fat Loss. Другите бърнъри дето ги искам ги няма на сайта и ми остана да избирам между AMP, Lipo6 и Tight. Пих нещо подобно на Stizm и не бих рискувал да го поръчам, няма пари за Dicana, АМП го водят най-добрия енерджайзър, но на мен ми трябва чистене и накрая се спрях на Lipo 6.

P.S. ама че пост  :shock:

head_hunter

14.08.06
14:36

В крайна сметка как става образуването на цените - пращах им няколко майла и никакъв отговор. Гледам, че са завишили някои от цените. В крайна сметка колко се плаща да доставка?

14.08.06
14:38

който съм поръчал точно преди 14 дена и ги чакам неска...званнаха ми  :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1