Моето мнение е, че сайта, ако всичко е ОК, е добър за големи и тежки стоки като 10-те либри Голд Стандарт. Все пак ако се поръчат 2-3 малки неща от САЩ ще дойдат по-евтино, като броя и доставката. Иначе има добър избор - има дори и Methyl Ripped на NxCare, който ми го препоръча Чад Никълс. Между другото, ако някой вече го е пил, нека да каже мнението си, че вече съм си поръчал от САЩ (37$, а тук го дават 102лв).
ми казаха ми че идват друг път, аз оставих телефон за връзка, а между другото куриерските фирми оставят бележка че са идвали и да се обадиш едикъде си!
поръчката направих вчера, демек 18ти
[quote author=“AC/DC”]Иначе има добър избор - има дори и Methyl Ripped на NxCare, който ми го препоръча Чад Никълс
E това вече е доста hardcore :roll:, скоро и аз мисля да поръчам нещо.
[quote author=“emzo”][quote author=“AC/DC”]Иначе има добър избор - има дори и Methyl Ripped на NxCare, който ми го препоръча Чад НикълсE това вече е доста hardcore :roll:
Какво представлява :D ??
20.07.06
00:09
Кой ти го е препоръчал?! Ама .. лично на теб ли как? :shock: :shock:
Kакто писах препоръча ми го Чад Никълс - всеки, който е чел нещо за тоя спорт би трябвало да знае, че това е може би най-големия спец. Създал е много от днешните шампиони. Иначе аз го питах по е-майла за нещо без ефедра и ето отговора му:
” Dear Stanislav—
Thank you for writing - I wish you luck in your body building competition preparation. As far as fat burning products - there are a lot of good ones on the market - I still feel the ephedrine based ones are the most effective and are relatively safe as long as you take them only as directed on the bottle. It’s the people that try to take too many that have problems. One of the products I would recommend is NxCare’s Methyl Ripped - it is a very good fat burner - but also ephedrine free.
Thank you for your inquiry.
Sincerely,
Chad Nicholls
President, www.musclemayhem.com
President, www.eFitStore.com”
20.07.06
11:49
Да, разбира се, че знам кой е, просто ми беше интересно както ТОЙ ти го е препоръчал лично :oops:
Между другото това дето ти го е препоръчал съвсем не се харесва от потребителите ... поне аз до този извод стигнах. Ако искаш прегледай чуждите форуми, но положителните мнения са рядкост.
20.07.06
16:27
като гледам каталога който предлагат съм убеден че не поддържат наличности. Най-вероятно се поръчват от чужди сайтове (момчетата са намерили начин да им се доставят) - успех в начинанието
20.07.06
18:10
Добре,в крайна сметка още никой не е казал,че си е получил нещата.А имаше даже един пич,който ги чакаше да пристигнат в понеделник.
20.07.06
18:31
Поръчката му беше зададена в събота. Тъй, че най-вероятно става дума за следващия понеделник...
Момчета, не че нещо, ама темата беше пусната на 15ти, демек има още 5-6 дена до крайния срок за получаване, айде потърпете малко!
20.07.06
19:07
евала ако всичко е точно с тоя сайт имат едно голямо браво това са най добрите цени на добавки който съм виждал в България 8) дано не се изложат само :wink:
Само да отбележа, не знам дали е редно (ако не е се извинявам :oops: ) имаше над 200 поръчки като правих моята.
[quote author=“weenie”]ти пак от каде разбра колко порьчки има?
Aми сигурно по номера на моята поръчка, знам ли :roll:
[quote author=“emzo”][quote author=“weenie”]ти пак от каде разбра колко порьчки има?
Aми сигурно по номера на моята поръчка, знам ли :roll:
ами моят номера е около 260, така че...
Това колко са на брой нищо не значи,докато не ми пристигне поръчката все ще има някво съмнение в мен
21.07.06
14:23
Това с номера нищо не значи :). Системата може да се нагласи да почне от 200 или от 187 :) или аз да си пускам по една две заявки да се увеличава броя на поръчките. Маркетингови трикове колко искаш
И аз направих поръчка.... но не знам кво толкова се стягате, като ще платите чак като дойдат нещата... така или иначе нищо не губите, дори и нищо да не дойде... само ще в “-” на човека и на сайта му... едва ли това е идеята зад направата на този сайт ;)
21.07.06
16:24
[quote author=“Honzik”]И аз направих поръчка.... но не знам кво толкова се стягате, като ще платите чак като дойдат нещата... така или иначе нищо не губите, дори и нищо да не дойде... само ще в “-” на човека и на сайта му... едва ли това е идеята зад направата на този сайт ;)
Не е баш така. Може да има хора които са предплатили. Докато няколко хора не си получат покупката ще има съмнения.
[quote author=”®off™”][quote author=“Honzik”]И аз направих поръчка.... но не знам кво толкова се стягате, като ще платите чак като дойдат нещата... така или иначе нищо не губите, дори и нищо да не дойде... само ще в “-” на човека и на сайта му... едва ли това е идеята зад направата на този сайт ;)
Не е баш така. Може да има хора които са предплатили. Докато няколко хора не си получат покупката ще има съмнения.
Ами затова първата поръчка по начина без предплащане :wink:
Тоя сайт се оказа ебати пародията,оказа се,че доставката не е 12 лева ами е в зависимост от килограмите и трябжало да ти пратят на майла дали си съгласен с другата доставка ма никви такива простотии не съм получил.Ебати простотията :evil:
24.07.06
21:04
Т.Е. 12 лв на кило???
Не се учудвай, понеже в бб.ком цените за доставка са според килограмите. Така че той е на загуба ако за всичко е 12лв
Това с поръчките лесно може да се манипулира ... Иначе сайта е добър ... но не ми е ясно защо са толкова ефтини нещата .. Да не е някаква измама ...
Ако наистина идват от САЩ нещата .... то само доставката е толкова колкото един продукт сигурно ..
Незнам не разбирам просто искам да си купя но се чуся още...
25.07.06
10:45
Вече няма ли да се похвали някой с получена поръчка ? :D
Аз поръчах ама наистина нещо голяма пародия ... пратиха ми е-майл че имали някакъв проблем и трябвало да подвърдя ... глупости..Нали им приех условията ... какво да потвърждавам .. А и за доставка ми искат една сума ... където цената ще стане .... Измама са тия ниски цини ... всичко ти го слагат в доставката ... Незнам, ако поръчам 5 кг протеин .. колко ще ми е доставката сигурно 100 лв... :evil: :evil: :evil:
Дано поне първите поръчали да намажат :lol:
Хех да бях поръчал 10либри ОН :twisted:
Май вече е време първите поръчали да си получат стоката.
25.07.06
12:42
[quote author=“one2one”]Аз поръчах ама наистина нещо голяма пародия ... пратиха ми е-майл че имали някакъв проблем и трябвало да подвърдя ... глупости..Нали им приех условията ... какво да потвърждавам .. А и за доставка ми искат една сума ... където цената ще стане .... Измама са тия ниски цини ... всичко ти го слагат в доставката ... Незнам, ако поръчам 5 кг протеин .. колко ще ми е доставката сигурно 100 лв... :evil: :evil: :evil:
В крайна сметка какъв е проблема щото не мога да разбера. Нали 12лв е даоставка каквато и да е или не е точно така. Я напиши по-подробно моля те.
И аз поръчах...ха да видим дали ще излезе 55лв както пише или куриера ше си ги папка сам тия аминки?!...
БТВ: ianchov има ли начин просто да мина през “офиса” ви и да си прибера нещата като евентуално си платя кеш и по този начин да си спестя чакането и парите за доставка (бих си платил някоя такса 3-4лв ако всичко стане на място и по експедитивно)? Много по лесно би било и за 2ма ни ако е възможно...
Пратих им майл да ги питам и ми казаха,че само НОВИТЕ поръчки щели да бъдат с друга цена,за моята поръчка бил 12 лева
25.07.06
13:53
[quote author=“SpUd3r”]Пратих им майл да ги питам и ми казаха,че само НОВИТЕ поръчки щели да бъдат с друга цена,за моята поръчка бил 12 лева
То това добре ама къв е смисъла да пазарувам от таргета 10лб протеин за 155 лв + доставката(незнайно колко, но повече от 12) като от bodybuilding.com е 140лв с доставката.
:? :? :roll:
[quote author=“Sportex”][quote author=“SpUd3r”]Пратих им майл да ги питам и ми казаха,че само НОВИТЕ поръчки щели да бъдат с друга цена,за моята поръчка бил 12 лева
То това добре ама къв е смисъла да пазарувам от таргета 10лб протеин за 155 лв + доставката(незнайно колко, но повече от 12) като от bodybuilding.com е 140лв с доставката.
:? :? :roll:
и кво стана сега :?: някой получил ли си е продуктите :?: какви са ви впечатленията :?:
[quote author=“Kyokushin-Baka”]
и кво стана сега :?: някой получил ли си е продуктите :?: какви са ви впечатленията :?:
Седми ден днес, още чакам, до 11тия има време!
25.07.06
15:13
Аве какви са тия поръчки .Някой поръчаха на 15 днес е 25 - 10 дни те с кораби от Сащ ли ги носят че толкова се бави? Теа хора от сайта се опитват да направят нещо, ама май май пак по нашенски.
25.07.06
15:16
[quote author=“realityman”]Аве какви са тия поръчки .Някой поръчаха на 15 днес е 25 - 10 дни те с кораби от Сащ ли ги носят че толкова се бави? Теа хора от сайта се опитват да направят нещо, ама май май пак по нашенски.
Абе не мога да разбера защо говорите глупости.Никой няма да прави такъв сайт само за ебавка.Нормално е да се бави малко повече,но за такива цени чакането си заслужава.Аз съм сигурен,че всичко е истина.А пък и нали ти идва с наложен платеж-тогава какъв е проблема не даваж и един лев преди да си получиш поръчката.