Бирена мая

Прескочи до:

16.07.06
16:10

Знам, че има сума теми за бирената мая, ама никъде не видях как се пие. По колко пъти дневно и кога :?:

SH

16.07.06
16:46

Ами то отзад на опаковката си пише.Вече повече от месец пия бирена мая и я пия по 2 ден. :)

по здрави

16.07.06
20:03

[quote author=“Chushko”]3 пъти по 5 броя  :idea:

На опаковката пише 3 x 2

SH

16.07.06
21:34

3х2 е нормалната доза, а пак пише,че за активно спортуващи можеда се пие и 3х5 :)

по здрави

20.07.06
14:27

Има ли някакъв ефект от тази бирена мая ?

20.07.06
15:44

[quote author=“Batgogo”]Има ли някакъв ефект от тази бирена мая ?

При мен има  , апетита ми се увеличи и ми се изчисти лицето от пъпки

MO

20.07.06
22:32

[quote author=“Batgogo”]Има ли някакъв ефект от тази бирена мая ?

Ами когато трябва да поглъщаш 2кг хранителни продукти(По часовник!!!) ти трябва доста апетит и бирената мая ми го дава пък и е доста полезна попринцип.

FZ

26.07.06
19:45

и какъв ефект очакваш от бирената мая ??? 8)  :wink:

SP

26.07.06
19:52

[quote author=“shadow_”]3х2 е нормалната доза, а пак пише,че за активно спортуващи можеда се пие и 3х5 :)

по здрави

Аз когато пия пия по 20-30 на ден и няма проблеми. 8 преди и 8 след трен и останалите на малки приеми.

SH

26.07.06
22:17

Много ве пич.Няма смисъл според мен от толкова много...ма ти си решаваш де.Пък и въпроса не е само дали ще има проблем ми да има и някав ефект.При някой витамини (например C) тялото си усвоява нужните витамини, а другите се изхвърлят чрез урината.Бирената мая съдържа витамини от група Б които тялото не изхвърля чрез урината и тогава се увеличава шанса от хипервитаминоза.Но пак избора си е твой де. 

по здрави

SP

27.07.06
00:04

shadow_ Ами виж дозите в бирената мая и после примерно в Центрум и ги сравни.

SH

27.07.06
10:12

[quote author=“Sportex”]shadow_ Ами виж дозите в бирената мая и после примерно в Центрум и ги сравни.

Специално за предното ми мнение се консултирах с лекар и това беше неговото становище :)

по здрави

31.07.06
14:58

бирената мая е супер за 4истене на пъпки набавя те с витамини ама нито ка4и апетит нито сантиметри! Мевду др то дозата си зависи лично от теб 3х3 или 3х2 е перфектната комбинация-СПОРЕД  МЕН, ина4е др то си отива пак в кенефа!Има и още един интересен момент :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: като прекалиш с нея и немош си дигнеш гаштите:)

ST

31.07.06
19:03

аз пия 3х2, за изчистване на пъпки по гърба, определено има ефект

абе кажете на коя фирма ползвате

FZ

09.08.06
17:37

[quote author=“bgtrener”]абе кажете на коя фирма ползвате

Немската на SOMA е мн. добра  :wink:

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“bgtrener”]абе кажете на коя фирма ползвате

Немската на SOMA е мн. добра  :wink:

по колко мг. има в хапче ?

12.08.06
20:30

бирената мая влияе изключително добре на организма като цяло. фирмата която я произвежда е SOMA а дозата сам си я определяш въз основа на това колко интензивно тренираш!

ST

20.08.06
12:03

[quote author=“Vin Diesel”]бирената мая влияе изключително добре на организма като цяло. фирмата която я произвежда е SOMA а дозата сам си я определяш въз основа на това колко интензивно тренираш!

Защо трябва да има връзка пиенето на бирената мая с това дали изобщо тренираш, бирената мая просто изчиства кръвта и кожата, на опаковката много ясно е описано как да се приема, и никъде не се казва нищо за тренировки, аз лично вече съм изпил 3 опаковки от по 120 таблитки и съм много доволен.

DD

20.08.06
14:41

Явно вече има нова опаковка, защото оня ден си взех една и на нея пишеше - по лекарско предписание и при активен спорт - до 3х5.Все пак аз си пия 3х3 и апетита ми се покачи доста  :)

ST

20.08.06
17:21

явно, гледам и нищо не пише за тренировки

20.08.06
22:30

На опаковката си пише мн ясно че при по-активно спортуващите дозата е по-голяма !!!!! активно спортуващи = активно трениращира иначе никаде не съм казвал че за да се пие трябва задължително да тренираш!!!

P.S. четете внимателно преди да правите глупави цитати  :wink:

ST

21.08.06
07:59

Vin Diesel = смешко

21.08.06
08:25

пия 3x6

EL

27.08.06
19:43

[quote author=“ZzZaPyr”]На опаковката пише 3 x 2

Хаха ти нещо не си в час а? За спортисти пише 3 х 5 8) Така че първо за да спориш за нещо трябва да знаеш!!!  :wink:

05.09.06
20:05

Здр на всички. Слушал съм доста неща за ефектите от употребата на бирената мая, както и че в нея има ужасно много витамини. Бих искал обаче да ви помоля за по-конкретна информация относно ефектите от употребата й (ако може линкове), както и евентуални противопоказания (както напълняването напр.)

Благодаря предварително и по-здрави :)

TA

07.09.06
13:32

а бирената мая има ли нещо общо с маята и бирата?
въпроса е сериозен

07.09.06
14:52

Ами то самото изказване ” БИРЕНА МАЯ ” ти отговаря на въпроса  :lol:
А и отзад на опаковката има ; състав ;

SP

07.09.06
16:10

[quote author=“Executor”]Здр на всички. Слушал съм доста неща за ефектите от употребата на бирената мая, както и че в нея има ужасно много витамини. Бих искал обаче да ви помоля за по-конкретна информация относно ефектите от употребата й (ако може линкове), както и евентуални противопоказания (както напълняването напр.)

Благодаря предварително и по-здрави :)

Ще прежалиш 2.50лв ще си купиш и отзад има точнота и изчерпателна информация. От там по-точно няма. :wink:

12.09.06
08:27

А тя по аптеките може ли да се намери или трябва някакъв специализиран магазин да търся? Щото съм решил сега да карам на гейнер креатин и евентуално бирена мая.

12.09.06
10:18

Бирената мая не ми действа, установявам аз.
Пия стандартните 3х2 и ефектът го няма.

Ако имам предвид съдържанието на витамини, сигурно има някаква полза от това да го пия. Но за ефекта да отваря апетит - не ми помага.

09.10.06
20:01

Ако някой все още посещава тази тема искам да попитам колко време трябва да се пие бирената мая. Имали минимум или максимум, мога ли да си я пия постоянно.
И друго ако си изчистя лицето и спра да взимам бирена мая дали ще се появят отново ония гадни работи?
Пия я от 20 дена и вече осещам ефект. дано не се загуби.

IC

09.10.06
22:24

при момчетата ... тестостерона и неговото изразходване..или обратното задържане води до така наречените вторични признаци

примери:

получаване на мокри сънища- когато станеш  и хоп ... направил си беля в гащичките

акне - гадни точки по лице и тяло...

потене - сички знаем как мирише...

сичкото това се получава до 21 годишна възраст,при някой спира и по рано... що се отнася до акне... при някои продължава а с нарастването на половата дейност “мокрите сънища изчезват”
от бирената мая се изчиства организма от токсини добре е да го пиете докато тренирате ..защото така организма ви е чист и здрав !

(потенето продължава ) ;) но за него има лесни решения стик,дезодорант и тн...

12.10.06
20:48

Айде някой да каже мога ли да я пия постоянно? Вреди ли някак?

EM

12.10.06
22:14

пий си спокойно, не вреди с нищо

14.10.06
18:24

яко пиех бирена мая и никакъв ефект не осетих!Единственото че се махат пъпки и като я спрях се появиха много повече.В общи линии това ми е мнението за нея

16.10.06
20:56

Всеки избира как да я пие,но на кутията пише 3х2(от аптеката ти казват 3х1),а от предписание на лекар 3х5,но не мисля че можеш да прекалиш
Аз пия 3х1 и не ми е достатъчно повече.

IC

16.10.06
21:09

не ти е достатачно повече ? хахаха

12.11.06
16:54

[quote author=“vaseto89”]яко пиех бирена мая и никакъв ефект не осетих!Единственото че се махат пъпки и като я спрях се появиха много повече.В общи линии това ми е мнението за нея

тва че кат спреш излизат повече вярно ли е ???

12.11.06
17:08

[quote author=“InSeNz”][quote author=“vaseto89”]яко пиех бирена мая и никакъв ефект не осетих!Единственото че се махат пъпки и като я спрях се появиха много повече.В общи линии това ми е мнението за нея тва че кат спреш излизат повече вярно ли е ???

Мм да. Ако се пие няколко месеца и се спре получават ли се мн повече пъпки ?

15.11.06
11:24

[quote author=“freethedoom”][quote author=“InSeNz”][quote author=“vaseto89”]яко пиех бирена мая и никакъв ефект не осетих!Единственото че се махат пъпки и като я спрях се появиха много повече.В общи линии това ми е мнението за нея тва че кат спреш излизат повече вярно ли е ???

Мм да. Ако се пие няколко месеца и се спре получават ли се мн повече пъпки ?

според мен не е възможно да се появяват повече.. но със сигурност пак ще се появят...
Ще взема да пробвам как ми действа на мен бирената мая и ще пиша  :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1