нутрим

09.09.04
13:04

пия протеин и геинер на нутрим като ги разбаркам хубаво в шеикара и зема да пия усештам прах в устата си опитах от приятел биогаме и те се бяха разтвторили мн хубаво има ли не6тож нутрим или просто не ги друсам достатачно

09.09.04
13:33

[quote author=“The_scouser”]пия протеин и геинер на нутрим като ги разбаркам хубаво в шеикара и зема да пия усештам прах в устата си опитах от приятел биогаме и те се бяха разтвторили мн хубаво има ли не6тож нутрим или просто не ги друсам достатачно

Зависи какъв протеин пиеш.. Например аз съм доволен от Pure Whey 85% (Nutrim), който се разтваря добре. Същото важи и за други марки.. например се мъчих преди време с 3кг (гейнър) “Bulk” на Мусаши.. който беше с вкус на пясък и аромат на морски миди..
На мен лично ми действа зле (психологически и физически) ако един гейнър или протеин е с гаден вкус и не се разтваря добре! Трябва да ми е приятно.. така никога незабравям за поредният шейк :) Но всичко си има цена: вкусното, разтворимото или обобщено с една дума качественото е и скъпо. Разбира се можеш да намериш и “качествен” от биологична гледна точка продукт.. но да неможеш да го пиеш въобще... Аз лично предпочитам да дам малко повече пари, но да ми е кеф... отколкото да се стискам и после да правя гримаси и да псувам... Ако си решил нещо да правиш, го прави както трябва!  :wink:

10.09.04
00:46

мега про 98 платиниум и масс геин

10.09.04
03:11

[quote author=“The_scouser”]мега про 98 платиниум и масс геин

Ами пил съм някои други “помии” на Нутрим.. нещо БГ фирмите за добавки не ги уважавам...

10.09.04
10:02

Universal MegaMass 3000 - Chocolate Cream (най-вкусната добавка, която съм пил)
Universal MehaMass 3000 - Orange Cream (Shit Cream) (има вкус и мирис на лайна-правете си заключенията)

HE

10.09.04
10:05

vanisher кажи от къде ги купуваш гейнърите на Universal и на какви пари! И имаш ли наблюдения от къде в Бг човек може да си купи добри добавки?

10.09.04
11:42

Пиротска 12
горе долу 25лв за 1.5кг са тея гейнери и са мнгоо добри.
Горе долу 1кг качваш с 1 такава кутия.

А и другите добавки на пиротска 12 само че най добре да знаеш какво искаш и да не се оставяш на съветите на тея там че те просто гледат да си продават стоките :)
Просто като не те познават ити пробутват боклуци.

HE

10.09.04
13:38

Благодаря!!! Значи има ефект от тях? Ще ги пробвам!

10.09.04
14:42

Еми значи аз тогава ги взимах когато още бях в началото на фитнес кариерата си (само как звучи :P ) И то тогава и без суплементи качваш КГ. Но засега имам остатъчно протеини, гейнери за близо месец по кутиите ми. И след тва мисля пак да си взема МегаМасс3000 но гледай да е Шоколадов крем иначе не взимай че е равносилно със самоубийство !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1