17.07.06
13:13
Съжалявам че пускам често темички , но съм нов тука и ще ми трябва 3-4 дена да попрочета всичко...та
удачно ли е приемането на протеин при НВД ? или какво ще е добре да си взема да пия , дали изобщо да си взема нещо , искам да изчиста максимално мазнините от тялото примерно сега както съм 75кг. да стана 70 с минимално количество мазнини .. не бързам за 2 месеца мисля че ще успея.
[quote author=“Plamkoo”]Съжалявам че пускам често темички , но съм нов тука и ще ми трябва 3-4 дена да попрочета всичко...та
удачно ли е приемането на протеин при НВД ? или какво ще е добре да си взема да пия , дали изобщо да си взема нещо , искам да изчиста максимално мазнините от тялото примерно сега както съм 75кг. да стана 70 с минимално количество мазнини .. не бързам за 2 месеца мисля че ще успея.
Може разбира се...но да не е някой от типа “Super gain” от който се вдига маса...
Някой с по-малко въглехидрати потърси и гледай цената...аз лично ти препоръчвам Pro Whey 100% само фирмата не мога да се сетя...
А за чистене Л-карнитин + Фербърнър,но за да ги приемаш,трябва да тренираш в залата или някакъв друг спорт...
[quote author=“Plamkoo”]Съжалявам че пускам често темички , но съм нов тука и ще ми трябва 3-4 дена да попрочета всичко...та
Не самоче е удачно, а е Желателно :wink:
Зависи за какво искаш протеин на добавка. Ако ти трябва защото неможеш да поемеш толкова храна колкото си сметнал за диетата си тогава става. Имай предвид че протеина от пилешкото месо е по ефтино от този на добавка.
1кг новозеландски протеин/22лв - 700гр протеин
1кг пилешко месо/5.40лв - 1кг/200гр протеин
за 22 лева можеш да си купиш 4кг пилешко месо - 800 гр протеин
Да, може. Сутрин и след тренировка.Вечер по-добре аминкиселини !
Какъв ? - какъвто и да е западен изолат, концентрат само да не е български ! (като почнеш да четеш из форума ще разбреш защо ! )
[quote author=“emzo”]Да, може. Сутрин и след тренировка.Вечер по-добре аминкиселини !
Какъв ? - какъвто и да е западен изолат, концентрат само да не е български ! (като почнеш да четеш из форума ще разбреш защо ! )
е протеинът може да се приема по всяко време зависи от вида му...
Има “нощни”,които може преди лягане...а обикновените може по-всяко време до 18:00