Три въпросчета

BL

17.07.06
16:27

Здравейте отново, имам три въпросчета и предварително благодаря на отзовалите се  :roll:
1) Коя комбинация ви се струва по-ефективна за трениране в един и същи ден - бицепс/трицепс/рамо и гърди/гръб или бицепс/гърди и гръб/рамо/трицепс? Става въпрос за релеф, не за маса  :lol:
2) Оня ден един батко във фитнеса ми каза да не включвам в тренировката за гърди вдигане на лоста от лежанка, защото от това “женските гърди направо се стопявали и нищо друго не се постига”. По принцип си правя 3 серии по 10 с него (с лоста де, не с баткото)...
3) Спортувам доста активно, на 17 съм - 50 кг, 170см имам ли нужда според вас от протеини след тренировка, защото инструктура се опитва да ми пробута някакви, но нали знаете...А!И ако да - колко често, какво количество и ако знаете какви пари са горе долу ще ви бъда много благодарна  :wink:

17.07.06
21:51

1. 2рата защот по-добре се разпределя тренирането на всяка мускулна група.
2. нямам адекватно мнение...но не мисля че трябва да е проблемно. изчакай и друго мнение
3. протеин за въстановяване не е лош вариант но трябва да е високопроцентен за да се избегнат много въхлехидрати. Което изключва бъларските марки поне според мен. А другите са скъпички
за 1КГ цената на добър протеин варира от 40-45лв нагоре.

От колко време тренираш? Фитнес инструктора личен ли ти е или е безплатен за залата ? Какъв хранителен режим спазваш ?

17.07.06
22:27

1.за релеф е по-добре да правиш ръцете в един ден и то в суперсерии понякога
2.според мен си прави упражненията за гърди с гирички(дъмбели)
3.не е лошо да вземаш протеини и/или аминокиселини след тренировка.какви да са - зависи какво можеш да си позволиш, но не купувай евтини - по-добре си купи месо и яйца вместо да си даваш парите за боклуци.дозите са около 25-30 грама протеин 1-2 пъти дневно.хубавите протеини почват от около 42- 43лв за около 920гр

BL

17.07.06
22:49

[quote author=“vanisher”]От колко време тренираш? Фитнес инструктора личен ли ти е или е безплатен за залата ? Какъв хранителен режим спазваш ?

Фитнеса - от три месеца, иначе се занимавам с други видове спорт още от малка, фактически освен Вторника всеки ден 2 часа са ми отделени за спорт. Инструктура е общ за залата, точно това ме кара да се съмнявам дали просто не се възползва да ми пробута някакви буклуци за повече пари. Относно хранителния режим - в момента съм на НВД от месец насам, като понякога леко кръшвам с нещо сладко рано сутрин, но като общо избягвам тестените изделия, сладкото и мазнините.

18.07.06
00:09

ахам. ами ако помниш имената на протеините, които инструктора ти препоръчва ги сподели тук да ги обсъдим. Иначе ако имаш излишни мазнинки можеш да обмислиш Л-карнитина като вариант

18.07.06
14:45

това дето баткото го е казал е пълна глупост, гърдите се стопяват само от диета. На баткото нещо стероидите му се отразяват зле!

21.07.06
10:04

[quote author=“BlaCk`RoSe`”]Здравейте отново, имам три въпросчета и предварително благодаря на отзовалите се  :roll:
1) Коя комбинация ви се струва по-ефективна за трениране в един и същи ден - бицепс/трицепс/рамо и гърди/гръб или бицепс/гърди и гръб/рамо/трицепс? Става въпрос за релеф, не за маса  :lol:
2) Оня ден един батко във фитнеса ми каза да не включвам в тренировката за гърди вдигане на лоста от лежанка, защото от това “женските гърди направо се стопявали и нищо друго не се постига”. По принцип си правя 3 серии по 10 с него (с лоста де, не с баткото)...
3) Спортувам доста активно, на 17 съм - 50 кг, 170см имам ли нужда според вас от протеини след тренировка, защото инструктура се опитва да ми пробута някакви, но нали знаете...А!И ако да - колко често, какво количество и ако знаете какви пари са горе долу ще ви бъда много благодарна  :wink:

1) за релеф използвай суперсерии със комбинация между мускули синергисти и антагонисти. Посочените варианти са добри, просто имаш 3-4 варианта. Изпробвай ги всичките. Само ти ще кажеш от кой чувстваш пълнота в мускула, еластичност и след това ефект. Твърде индивидуално е!
2) баткото да се запише на турнир по ГОЛФ и РИСУВАНЕ!!!!!! Не слушай елементаризми в залата!
3) Хубавите протеини струват скъпо, но целта оправдава средствата. Можеш да пиеш суроватъчен протеин след тренировка, млечно яйчен протеин преди лягане. Протеина попива веднага след тренировка много добре в уморените ти мускули и възстановяването е много добро. ;)

Успех

24.07.06
19:36

[quote author=“BlaCk`RoSe`”]Здравейте отново, имам три въпросчета и предварително благодаря на отзовалите се  :roll:

Кви са тия тъпни че чрез упражнения може да ти спаднат гърдите????!!
Ако има сланини върху гърдите те могат да се стопят ама гърдите да се стопят-ЪПСУРТ!Че тва са млечни жлези те не могат да се стопят!Все едно да тренираш за крака и да ти се стопи пиш~ата :lol:

05.08.06
23:00

А какъв протеин препоръчвате. Аз взимам някакъв измислен, http://www.bodybuilding-supplements-for-you.com/images/optimum-nutrition/naturalwhey.jpgама не знам какъв друг да си взема.
Natural Whey Protein Nutrition Facts:
Calories 120
Calories from Fat 15
Total Fat 1.5 g
Saturated Fat 0.5 g
Cholesterol 15 mg
Total Carbohydrate 5 g
Dietary Fiber 1 g
Sugars 3 g
Protein 22 g
Calcium 138 mg
Iron 0.8 mg
Sodium 75 mg
Potassium 200 mg
Stevia (Stevia rebaudiana) (leaf) (standardized to 90% steviosides) 70 mg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1