18.07.06
09:16
1.Закуска(когато стана секи път различно) - абе някав плод кисел.
след 30мин. 50гр. овесени ядки с кис. мляко
2.обяд 12:00 - 3 белтъка , 5гр. масло , 20гр. кашкавал + пиле или риба 150гр.
3.м/у 3:30-4 извара + салата
4. вечеря след 18:00-20:00 - филия типов хляб + месо + салата + 50гр. соя
5.ако случайно огладнея след това половин кофичка кис. мляко
2100ккал. мин трябва да поемам .. нз дали ги има тука Confused
184см. , 75кг.
П.С. не ме хранете много сигурно не ми е много добро нвд-то ама докато го правех не се сетих кво др. да вкл. в менюто.
Така по-добре ли е?
[quote author=“Plamkoo”]1.Закуска(когато стана секи път различно) - диня или пъпеш или праскова - абе някав плод
2.обяд 12:00 - 3 белтъка , 5гр. масло , 20гр. кашкавал + пиле или риба 100гр.
3.м/у 3:30-4 извара + салата
4. вечеря след 18:00-20:00 - филия типов хляб + месо + салата + 50гр. соя
5.ако случайно огладнея след това половин кофичка кис. мляко
2100ккал. мин трябва да поемам .. нз дали ги има тука Confused
184см. , 75кг.
П.С. не ме хранете много сигурно не ми е много добро нвд-то ама докато го правех не се сетих кво др. да вкл. в менюто.
Амииии,..., да прав си иска оЩе корекции. Ще ти нахвърля грубите Щрихи, а ти пораЗгледай малко ОЩе иЗ форума и сам си поправи греШките.
1. плода За Закуска трябва да е кисел (ябълка например)
2. 30 мин. след ябълката, направи 1 въглехидратно-преобладаваЩо хранене - овесени ядки + мляко
3. Храни се на максимум 3 часа. ИЗолирай въглехидратите в първата половина на деня или максимум до 16 часа.
4. ако огладнееШ вечер по-добре хапни иЗвара(ако ти е беЗвкусна добави малко СТЕП-че) понеже има повече белтък и по-малко лактоЗа.
УСПЕХ :wink:
Ако действително си висок 184 кг и тежиш 75 кг., смяташ ли, че един НВР е най-удачен за теб?
voland, тук съм иЗцяло съгласен с теб. По принцип би трябвало с теЗи мерки да иЗглежда идеално, но въпреки това само той си Знае. Ако е реШил, нека да опита.
18.07.06
12:48
Еми вижте сега да наистина съм толкова ... затова искам да си стегна тялото и да стана релефен и да изгоря мазнините... това че съм с такива размери съвсем не означава че съм с перфектно тяло... нито е слабо , нито е дебело , но далеч не е стегнато и релефно , каквото искам да стане... , ако отново не сте съгласни с мен , то тогава кажете какво Вие ще препоръчате :roll: :?: :?: :?
Честно казано на твое място бих оставил НВД за по-късен етап. И без това ако си възнамерявал да се пооформиш за това лято едва ли ще успееш - искам да кажа, че наближава август месец. Препоръчвам ти да искараш август на РБР комбиниран с кръгови тренировки (понеже подозирам, че си начинаещ; не че аз имам кои знае какъв стаж де). Септ можеш да превключиш на ВВР и едва след това, т.е. след като понатрупаш ММ, можеш да почнеш да чистиш и оформиш тялото си, така че на преден план да излязат понатрупаните мускули. Толкова от мен....
30.07.06
12:16
с това нвд досега съм свалил 2.5кг без кардио само от тренировките остават ми още 3кг. до желаното тегло.