Кардиото по време на ВВД и НВД както и последно ядене???

19.07.06
20:30

След като вече добих много информация от този чудесен форум и си направих ВВД и НВД, единственото, което ми трябва да знам е следното ...

На колко време да редувам ВВД и НВД ?? Сега го правя една седмица ВВД и една седмица НВД, но ми се струва, че май не трябва така :)

Когато съм в режим на сваляне последното ядене е в 19-20. Това ясно. Когато съм в режим на качване и си лягам в 1,2 след полунощ кога да ям за последно ?? Разбира се белтъчини само, не говорим за въглехидрати и мазнини въобще :)

Кардиото ... когато съм в режим на качване мога ли да ходя да тичам. Това ми е много объркващо. Понеже калориите трябва да са в излишък и малко ми е странно дали трябва да правя кардио :) Иначе съм си свикнал всяка вечер 30 минути на пистата или мач с приятелите.

Мерси предварително ! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1