Б12 нито орално, нито инжекционно!!!!

B_Ball_P

19.07.06
23:16

Един познат, който преди се е занимавал с бодибилдинг ми подшушна за още 1 начин на употреба на витамина!!! А в какво се състои начина, той ми казва “чупиш ампулата и половината я намазваш по ръцете, ефекта - ръцете нямат умора на тренировка,но на следващия ден зверска мускулна треска”


та въпроса ми е някой пробвал ли е, защото сега съм в лятна ваканция няма проблем да пробвам по принцип, ама съм всеки ден на работа и с мускулна ако ся явя ... просто няма да се явя :lol:  :wink: !!!!


мерси предварително ..


извинявам се ако темата не е за тук, моля преместете я в правилния раздел ако съм объркал! :D

Plamkoo

19.07.06
23:22

е къв е смисъла бе... аз предпочитам да се изморя и да нямам мускулна треска..... отколкото да съм некав безчусвен докато тренирам се едно си друсан и на др. ден не моем си дигнем рацете да се почешам = друсан наркоман го бият не усеща нишо и на др ден не мое се движи......  :roll:

B_Ball_P

20.07.06
00:05

смисъла е да се отговори на въпроса .. действа ли или не !!!!На мен не ми трябва за ръцете, а за краката ..... за баскет става дума!

съмнявам се Б12 е витамин който засяга червените кръвни телца и качестовото на кръвта.Странно ми е дали през кожата може да проникне в такава степен и съм сигурен че не неможе не и като да го вкарате директно в кръвообръщението чрез инжекция да речем.Аз мисля, че НЕ действа.

20.07.06
16:59

Яко се бъзикат с теб :lol:  :lol:  :lol:

_ZOB_DOG_

22.07.06
17:32

[quote author=“ivan.shishmanov”]съмнявам се Б12 е витамин който засяга червените кръвни телца и качестовото на кръвта.Странно ми е дали през кожата може да проникне в такава степен и съм сигурен че не неможе не и като да го вкарате директно в кръвообръщението чрез инжекция да речем.Аз мисля, че НЕ действа.

b12 се бие само мускулно, в никакъв случай вензно, ако го биеш венозно ще се натровиш много яко ама много много яко.

DRECS

23.07.06
20:00

:D мда  :D

[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“ivan.shishmanov”]съмнявам се Б12 е витамин който засяга червените кръвни телца и качестовото на кръвта.Странно ми е дали през кожата може да проникне в такава степен и съм сигурен че не неможе не и като да го вкарате директно в кръвообръщението чрез инжекция да речем.Аз мисля, че НЕ действа.

b12 се бие само мускулно, в никакъв случай вензно, ако го биеш венозно ще се натровиш много яко ама много много яко.

Като се бие мускулно също влиза директно в кръвообръщението.Това имах предвид.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1