19.07.06
23:16
Един познат, който преди се е занимавал с бодибилдинг ми подшушна за още 1 начин на употреба на витамина!!! А в какво се състои начина, той ми казва “чупиш ампулата и половината я намазваш по ръцете, ефекта - ръцете нямат умора на тренировка,но на следващия ден зверска мускулна треска”
та въпроса ми е някой пробвал ли е, защото сега съм в лятна ваканция няма проблем да пробвам по принцип, ама съм всеки ден на работа и с мускулна ако ся явя ... просто няма да се явя :lol: :wink: !!!!
мерси предварително ..
извинявам се ако темата не е за тук, моля преместете я в правилния раздел ако съм объркал! :D
19.07.06
23:22
е къв е смисъла бе... аз предпочитам да се изморя и да нямам мускулна треска..... отколкото да съм некав безчусвен докато тренирам се едно си друсан и на др. ден не моем си дигнем рацете да се почешам = друсан наркоман го бият не усеща нишо и на др ден не мое се движи...... :roll:
20.07.06
00:05
смисъла е да се отговори на въпроса .. действа ли или не !!!!На мен не ми трябва за ръцете, а за краката ..... за баскет става дума!
20.07.06
08:33
съмнявам се Б12 е витамин който засяга червените кръвни телца и качестовото на кръвта.Странно ми е дали през кожата може да проникне в такава степен и съм сигурен че не неможе не и като да го вкарате директно в кръвообръщението чрез инжекция да речем.Аз мисля, че НЕ действа.
22.07.06
17:32
[quote author=“ivan.shishmanov”]съмнявам се Б12 е витамин който засяга червените кръвни телца и качестовото на кръвта.Странно ми е дали през кожата може да проникне в такава степен и съм сигурен че не неможе не и като да го вкарате директно в кръвообръщението чрез инжекция да речем.Аз мисля, че НЕ действа.
b12 се бие само мускулно, в никакъв случай вензно, ако го биеш венозно ще се натровиш много яко ама много много яко.
23.07.06
20:00
:D мда :D
24.07.06
08:34
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“ivan.shishmanov”]съмнявам се Б12 е витамин който засяга червените кръвни телца и качестовото на кръвта.Странно ми е дали през кожата може да проникне в такава степен и съм сигурен че не неможе не и като да го вкарате директно в кръвообръщението чрез инжекция да речем.Аз мисля, че НЕ действа.
b12 се бие само мускулно, в никакъв случай вензно, ако го биеш венозно ще се натровиш много яко ама много много яко.
Като се бие мускулно също влиза директно в кръвообръщението.Това имах предвид.