тъп проблем

22.07.06
15:54

след трена на гърди гърди ме болят,явно ги претренирам какво да правя намилих килата и повторенията какво др. мога да направя?

22.07.06
16:10

пфффффффффффф нормално е да те болят ... тфа се нарича мусколна треска... начи си ги натоварил как тряя.... кат си нов така е и чети в форума преди да пишеш  :evil:

22.07.06
17:08

Пише се мускул.

22.07.06
19:28

[quote author=“root”]пфффффффффффф нормално е да те болят ... тфа се нарича мусколна треска... начи си ги натоварил как тряя.... кат си нов така е и чети в форума преди да пишеш  :evil:

точно тва де попочетох и общовзето пише че не трябва да има мускулна треска постояно

22.07.06
21:09

Абе пич на мен ми е странно ако нямам мускулна треска :wink:
Значи на гърдите абсолютно всеки път имам доста добре изразена мускулна треска, на гърба само понякога, на корема никога, на рамената и трапеца почти винаги, на трицепса абсолютно винаги и на бицепса никога, или много рядко :wink: Това е напълно нормално, говорил съм със инструктор по темата ;) щом имаш треска значи има разтеж :wink:

22.07.06
21:26

[quote author=“NewSpot”] щом имаш треска значи има разтеж :wink:

Не е задължително и не може да съдите по това :wink:

23.07.06
00:46

Абсолютно не е задължително, аз не съм имал с години когато тренирам сериозно

23.07.06
11:05

Даже на гърдите??? :? Да не би да бъркам нещо или да претренирам??? Абсолютно всяка седмица имам треска на гърдите и ми казаха, че това е добре и аз вече не обръщам внимание...

23.07.06
11:16

Не е задължително мускулната треска да означава растеж-тя е показател, че си натоварил добре определена мускулна група и че тази група още не е възстановена.

23.07.06
21:49

ако мускулната треска беше критерий за разтеж на мускула аз трябваше да съм  :shock: ебати животното :shock:
мускулната треска се получава при добра тренировка и лош завървек т.е. не сте разпуснали мускулите и в тях се е събрала мускулна киселина и заради това има треска.
ако разпускате добре няма да има ЧАК ТОЛКОВА голяма мускулна треска.
не без треска - НЕ МОЖЕ !

П.П.А кой е критерия за разтеж?

23.07.06
23:24

[quote author=“DaMp370”] т.е. не сте разпуснали мускулите и в тях се е събрала мускулна киселина и заради това има треска.

П.П.А кой е критерия за разтеж?

Е да ама НЕ МТ се причинява от друго, това схващане за киселината умря одавна

23.07.06
23:35

Критерия за разтеж е огледалото  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1