22.07.06
15:54
след трена на гърди гърди ме болят,явно ги претренирам какво да правя намилих килата и повторенията какво др. мога да направя?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
пфффффффффффф нормално е да те болят ... тфа се нарича мусколна треска... начи си ги натоварил как тряя.... кат си нов така е и чети в форума преди да пишеш :evil:
[quote author=“root”]пфффффффффффф нормално е да те болят ... тфа се нарича мусколна треска... начи си ги натоварил как тряя.... кат си нов така е и чети в форума преди да пишеш :evil:
точно тва де попочетох и общовзето пише че не трябва да има мускулна треска постояно
Абе пич на мен ми е странно ако нямам мускулна треска :wink:
Значи на гърдите абсолютно всеки път имам доста добре изразена мускулна треска, на гърба само понякога, на корема никога, на рамената и трапеца почти винаги, на трицепса абсолютно винаги и на бицепса никога, или много рядко :wink: Това е напълно нормално, говорил съм със инструктор по темата ;) щом имаш треска значи има разтеж :wink:
22.07.06
21:26
[quote author=“NewSpot”] щом имаш треска значи има разтеж :wink:
Не е задължително и не може да съдите по това :wink:
Даже на гърдите??? :? Да не би да бъркам нещо или да претренирам??? Абсолютно всяка седмица имам треска на гърдите и ми казаха, че това е добре и аз вече не обръщам внимание...
23.07.06
11:16
Не е задължително мускулната треска да означава растеж-тя е показател, че си натоварил добре определена мускулна група и че тази група още не е възстановена.
ако мускулната треска беше критерий за разтеж на мускула аз трябваше да съм :shock: ебати животното :shock:
мускулната треска се получава при добра тренировка и лош завървек т.е. не сте разпуснали мускулите и в тях се е събрала мускулна киселина и заради това има треска.
ако разпускате добре няма да има ЧАК ТОЛКОВА голяма мускулна треска.
не без треска - НЕ МОЖЕ !
П.П.А кой е критерия за разтеж?
[quote author=“DaMp370”] т.е. не сте разпуснали мускулите и в тях се е събрала мускулна киселина и заради това има треска.
П.П.А кой е критерия за разтеж?
Е да ама НЕ МТ се причинява от друго, това схващане за киселината умря одавна
23.07.06
23:35
Критерия за разтеж е огледалото :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече