Магията на стречинга след тренировка....

23.07.06
18:38

Потърсих, но не открих подходяща тема.
Наблюдавам следният ефект върху тялото си.
При моментите на тренировката когато съм в анаболен режим мускулите стигат апогея. Тогава нарастването е значително и разликата се вижда. Видимо изглеждат по масивни и някак си по тежки, което е чудесно чувство. Дотук всичко добре, но съм чувал че след тренировка мускулната група която съм тренирал, например ако тренирам предмишница или трицепс, трябва да се подлага на щателно разтягане, с цел да се запази МАСАТА ?
Какво трябва да означава цялата работа с стречинга и какво можете да препоръчате.
Благодаря.

23.07.06
19:10

На сайта има статия - прочети я...

23.07.06
21:59

Не намериш подходяща статия затова пуснах темата.
Ако се сещаш нещо пиши.

23.07.06
22:45

накратко- ридица фактори редуцират /спират/ мускулния растеж и един от тях е здравата ципа, която обгражда всеки мускул. За да се получи мускулен разтеж тази ципа трябва да се разтегне. Неслучайно по време на тренировка мускулите изглеждат обемни, защото поради мощния приток на кръв и вода се разтяга тази ципа. След тренировка е много удачно да зазтягаш мускула защото така отслабваш ципата и позволяваш на мускула да расте по свободно, коета неминуемо подобрява растежа. Има обаче нещо по ефективно що се отнася до тази техника и тва е как да я прибагаш в тренировката. Съществува потвърдена теория, която гласи че мускулните влакна получават най-силен анаболен стимул /а и са най-силни/ когато са в най-разтегната позиция /НЕ когато са в макс. контракция/. Ако сте забелязяли Арнолд, Рони и още няколко топ билдери прилагат техники за максимален стречинг като правят само долната част на всяко движение. ето защо упражнения като флаис, пуловер, набирания и всички упражнения с супер стречинг дават макс резултати.

инфо за стречинг- http://www.bodybuilding.com/fun/phil5.htm

24.07.06
00:31

Чудесно.
ПоЗдрави.

благодаря!
наистина ми е полезна информацията!

zweio

24.07.06
15:38

Чак пък магия... Това си остават 3тостепенни фактори.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1