23.07.06
20:00
1ден- гърди, трицепс
2ден- почивка
3ден- гръб, бицепс
Ето така ги редувам..., но ми казаха че не е правилно да се прави гърди и трицепс понеже и двете упражнение нещо не си пасват .. ?
23.07.06
20:09
[quote author=“vesonet”]1ден- гърди, трицепс
2ден- почивка
3ден- гръб, бицепс
Ето така ги редувам..., но ми казаха че не е правилно да се прави гърди и трицепс понеже и двете упражнение нещо не си пасват .. ?
Е то точно трябва да се прави гърди и трицепс незнам кво са ти говорили ;)
Е що да не е правилно гърдите са първи и докато ги правиш загряваш и трицепса и после правиш за трицепс няколко упражнения и си ток :wink:
Преди тренировка за гърди загрей добре рамената и особено трицепса и ще видиш как постиженията на лежанката ще се вдигнат доста. Под добро загряване имам предвид да ги почувстваш напомпани, но не и изтощени.
24.07.06
11:09
Добре си е то гърди-трицепс и гръб-бицепс, но наистина, къде са краката и раменете?!
Ако е начинаещ може и без рамо и крака, аз лично преди правех в продължение на 2-3 месеца само гърди-бицепс, гръб-трицепс през ден :idea:
24.07.06
13:11
Има толкова много утвърдени програми вече, защо винаги се измисля нещо ново и безсмислено.
24.07.06
17:27
да и се получава толкова абсурдно тяло, че нямам думи :!: :evil:
голям бицепс с малко рамо е смешно! да не говорим за крака-спагетки :lol:
тренирайте си всички мг и тва е
бтв zwei0 е прав има си толкова мн изпробвани програми съмнявам се някой от нас да измисли нещо качествено и ново :wink:
в случай, че се почва с трицепс (ако искаш да наблегнеш на него), няма да имаш в трицепса сила за гърдите.за гърба и бицепса важи същото.аз правя гърди + бицепс и гръб + трицепс и успявам да натоваря максимално и четирите групи
24.07.06
21:04
1ден- гърди, трицепс + добавям от мен крака-за предната част на бедрото...клек,полуклек,напади,на уред/по избор/2 упражнения
2ден- гръб, бицепс + крака-задна част на бедрото и прасец...тяга с прави крака,на тренажор/по избор/2упражнения
3-ти ден почивка
4-ти ден като 1-вия
5-ти като 2-рия ден
6 и седми почиваш
какво ще кажеш vesonet?
И за мен гърди + бицепс и гръб+трицепс е по удачно...но при всеки е индивидуално...
25.07.06
09:13
Ако тренираш Гърдите с Трицепс и започваш с гърди трицепса ще се измори и работните тежести ще паднат ,което намалява риска от контузий,но и стимулацията е по-слаба,затова ги сменяй на 2 тренировки първо гърди или първо трицепс)
valaraukarky е много прав ,в началото започнах да тренирам само Бицепс, Гърди ,Трапец и Предмишница ,поради липса на познания и на уреди.
Които е видял снимките ми се е убедил ,че не съм особено симетричен.
Извода е тренирайте всички мускулни групи :!:
26.07.06
18:44
за тренировката по - добре с иправи гръб и бицепс гърди и трицепс, но си тренирай и цялото тяло
26.07.06
23:31
гърди с трицепс или...
гърди с бицепс
никой братко неможе да ти отговори със сигурност кое е по добре :wink:
happyy666 еми ти преди имаше една дискусия в форума как да се съчетават ... може да изровиш темата и да я прелистиш ...
то в този спорт нещата са строго индивидуални , различните упражнения и подбора им се отразят по различен начин на отделните хора...
Ти може през 3-4 месеца да смяняш местата на трицепса и бицепса...