12.09.04
01:24
Image ето инфото което ти трябва
-ръст-172
-тегло-60
-възраст-16
-гръдна обиколка-88
-талия-76
-ханш-89
-обиколки на китка-18 и глезен-24
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)-тренирам фитнес,4 пъти в седмицата
-спазали ли сте досега хранителни режими-не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива -не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд)-уча
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате)-удобрявам употребата,използвам Musashi BULK i Universal AMINO 2700(ако има по-подходящи за мене кажете)
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им)-не разбирам какво имаш предвид под препарати,но освен протеини и амино киселини пия бирена мая или витамини Centrum
каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец-по принцип около 30 лв,ама сега по изключение си взех фирмени
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин)-не
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект)-искам да покача мускулната си маса с 5-6кг и да кача сила,незнам за колко време,но искам да е трайно
Еми това е за сега,ако те интересува нещо друго питай.И моля те направи ми хранителен режим(като имаш предвид ,че ставам в 6:30 и до 1:45 съм в даскалото),кажи ми какви добавки от по-евтините са удачни за мене,изобщо всичко(ти си знаеш де)
Много ще съм ти благодарен и задължен :)