За EAS

RE

25.07.06
15:54

Някой чувал ли е за тази фирма -EAS нещо.Гледам че предлагат доста изгодни продукти като цени, ама не знам как са като качество.Има 100% Whey Vanilla 2 lb. на  EAS за 30 лв.

Ако търсиш евтино и добро пробвай Dymatize Elite :wink:

25.07.06
17:05

[quote author=“manson”]Ако търсиш евтино и добро пробвай Dymatize Elite :wink:

Бе като се загледаш в бб.ком, Диматиз е 25 долара 5 либри, ОН е 28 долара същите либри, така че се тая май!

[quote author=“YODA”][quote author=“manson”]Ако търсиш евтино и добро пробвай Dymatize Elite :wink:

Бе като се загледаш в бб.ком, Диматиз е 25 долара 5 либри, ОН е 28 долара същите либри, така че се тая май!

Мързи ме да проверявам, но ОН е 5 паунда примерно а Дайматайз е 5,5 и т.н.

25.07.06
19:25

http://www.bodybuilding.com/store/dym/elite.html

за 5 лв, особена разлика! 5 либри е

TR

26.07.06
09:07

имам няколко кила 100%whey на EAS /в разфасовки по 2лб. закупени за по 13-15$/, но мисля да ги пробвам зимата , че по жегите реших да мръхтя....
чувам, че не били лоши/проверих в някакъв сайт и влизаха в някъф топ10/

от фносните продукти които  съм използвал /а те не са много :wink: /
съм най- доволен от:
Genesis_ MILK EGG PROTEIN и
universal amino 4800/ако не се лъжа/
взимал съм и на MLO и saturn, които
също не бяха зле

пп абе какви са тия зверски надценки в БГ  :shock:
    ми те и на pc компонентите не раздуват цените ,колкото
    на оптимум например който на американците идва сравни-
    телно ефтино а тук е на цена превишаваща многократно
    стойността му зад океана

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1