Плуване - заместител на фитнеса

Johnny

25.07.06
21:39

Така ... през цялото лято работа на басейн  и немога да ходя на фитнес (просто нямам сили и никво желание като се прибера) но  мога да си плувам спокойно колкото искам през деня, хапвам долу горе добре наблягам на бирата и кебапчетата  :D   Проблема е там че сам доста слабичак а съм чувал че се отслабва доста от плуването а неискам това да става та някой може ли да ми каже дали мога да заместя двата спорта но без да свалям (ако дигна някое дило ще е супер)

Sportex

25.07.06
21:41

Ако ще и на 10 000м да тичаш ако се храниш достатъчно няма да сваляш. набавяш си калориите и нужния протеин и немаш проблеми накратко.

26.07.06
09:40

Плуването може да бъде заместител на фитнеса, но не и на бодибилдинга!

lex cazinsky

26.07.06
10:16

[quote author=“melazar”]Плуването може да бъде заместител на фитнеса, но не и на бодибилдинга!

rofl!  :lol:

моят съвет - яж като мъж и помпай лицеви опори , щото от плуване главно гърбицата дърпа.

01.08.06
13:35

[quote author=“Sportex”]Ако ще и на 10 000м да тичаш ако се храниш достатъчно няма да сваляш. набавяш си калориите и нужния протеин и немаш проблеми накратко.

хаха грешиш  :)  аз преди няколко години бягах редовно по 15 км  4 пъти в седмицата и тренирах колоездене...и въпреки големите количества храна свалях мноо..в един момент вече нямаше на къде хаха

03.08.06
23:25

може ли да си разширя яко гръдния кош с плуване ??? съвети ?

04.08.06
18:22

незнам, но по добре прави полуовер  :wink:

Sportex

04.08.06
18:27

[quote author=“JohnRambo”][quote author=“Sportex”]Ако ще и на 10 000м да тичаш ако се храниш достатъчно няма да сваляш. набавяш си калориите и нужния протеин и немаш проблеми накратко.

хаха грешиш  :)  аз преди няколко години бягах редовно по 15 км  4 пъти в седмицата и тренирах колоездене...и въпреки големите количества храна свалях мноо..в един момент вече нямаше на къде хаха

Еми не знам големите количества колко са за теб, но съм убеден в това, което казвам.

[quote author=“Sportex”][quote author=“JohnRambo”][quote author=“Sportex”]Ако ще и на 10 000м да тичаш ако се храниш достатъчно няма да сваляш. набавяш си калориите и нужния протеин и немаш проблеми накратко.

Еми не знам големите количества колко са за теб, но съм убеден в това, което казвам.

Sportex, съгласен съм с теб.Всичко е в храненето.

DD

04.08.06
19:36

[quote author=“hippy”]може ли да си разширя яко гръдния кош с плуване ??? съвети ?

На колко години си?За да има ефект от плуването трябва да го тренираш повече, не става за месец-два.По-скоро година, две и нагоре за да има голям ефект.

04.08.06
22:36

Абе какъв ефект бе то ако се разширяваше гръдния кош от цапане във водата сички щехме да сме с големи гърбове.Плувците също ходят на фитнес не го забравяйте.

04.08.06
22:49

[quote author=“Nask0`”]Абе какъв ефект бе то ако се разширяваше гръдния кош от цапане във водата сички щехме да сме с големи гърбове.Плувците също ходят на фитнес не го забравяйте.

Не съм съгласен.В плуването има много техники за задържане на въздуха и за разширяване на обема въздух който може да се поеме.Плуването много добре развива белите дробове и разширява малко гръдния кош.Относно гърба  :?  :? Да с плуване се разширява гърба,но не може да се сравняват резултатите от набирането например с това от плуването.
Плувам от 4 години близо любителски и от няколко месеца много сериозно с тренер.

05.08.06
12:30

[quote author=“MI5”][quote author=“Sportex”][quote author=“JohnRambo”][quote author=“Sportex”]Ако ще и на 10 000м да тичаш ако се храниш достатъчно няма да сваляш. набавяш си калориите и нужния протеин и немаш проблеми накратко.

Sportex, съгласен съм с теб.Всичко е в храненето.

Ако си слабичък и с бърза обмяна, може и да е проблемно, особено ако е комбинирано с натоварвания, които обикновенно “свалят”.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1