26.07.06
00:35
Аз съм на 16 и се чудя (понеже незнам кво точно е фет бърнъра-знам само че уж помага за изграянето на мазнини),дали ако го зимам ще има ефект и ДАЛИ ЩЕ МИ НАВРЕДИ нещо сега или след време!!!Също и ако зимам един месец примерно и после спра да го зимам дали ще стане по лошо отколкото съм бил???
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Еми помага, ама трябва ти правилна диета, тренировки и кардио. Ако мислиш, че ще си ядеш както знаеш и ще отслабваш - въобще не е така.
И не вреди по никакъв начин, стига да няма някакво голямо предозиране. И след спирането му, ако има резултати трябва да продължиш с правилното хранене и спорта, за да ги поддържаш.
26.07.06
10:20
Мерси!Ами аз нямам точно диета,ям си по 3 пъти на ден-сутрин зърнена закуска(ако няма нещо леко),обяд салата даречем и пил.месо(или ориз) и вечеря яйца или нещео леко,диня и тей!
Апък кардиото си го правя вечерта!
И може ли да кажете каква е цената горе долу????(рабирасе аз ще го зимам ако е невредим ,че се бъркам щото някои от ефедрин оплакват и нз)!термогенно действие кво ще рече?кажете сички цени за видове Фет Бънър(ако има такива де)!Мерси Very Happy
Ползвай “промени”!
manson
31.07.06
18:25
[quote author=“Schwarzeneger”]Мерси!Ами аз нямам точно диета,ям си по 3 пъти на ден-сутрин зърнена закуска(ако няма нещо леко),обяд салата даречем и пил.месо(или ориз) и вечеря яйца или нещео леко,диня и тей!
Апък кардиото си го правя вечерта!
И може ли да кажете каква е цената горе долу????(рабирасе аз ще го зимам ако е невредим ,че се бъркам щото някои от ефедрин оплакват и нз)!термогенно действие кво ще рече?кажете сички цени за видове Фет Бънър(ако има такива де)!Мерси Very Happy
Ползвай “промени”!
manson
Махни динята от вечерята,наи-добре я замести с месо и салата.Кардиото е най-ефикасно сутрин на гладно.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече