26.07.06
10:53
На 19 години съм, висока съм 169см и тежа 61кг. От няколко седмици започнах да ходя на фитнес през ден, а през останалото време правя упражнения от едно DVD. Във фитнеса наблягам най-вече на кардиото - 30 мин. вело, 10 мин. пътечка, 30 мин. степер и пак 10 мин. пътечка. Мускулите ги стягам с DVD-то. Също така пия Fat Metaboliser на Musashi. Целта ми е най-вече да стопя мазнинките, иначе тялото ми си е горе-долу стегнато. Какво ще ме посъветвате?
Остава да си направиш и един добър хранителен режим... НВД и резултатите ще са налице след 1-2 месеца :wink:
26.07.06
11:09
Каквото и да пиеш и каквито упражнения да правиш , ако не се храниш правилно файда няма да има от нищо . :D Най-важно е правилното хранене .
:wink:
Една седмица ям само плодове и зеленчуци, но не знам как да продължа след това. Смятам да ям овесени ядки на закуска с кисело мляко, на обяд месо, а на вечеря салатка. И плодове и зеленчуци като огладнея през деня. Но не ми е ясно как да направя прехода от само плодове и зеленчуци към нормалното хранене. Сега имам резултати и не искам да ги изгубя, но вече се чувствам доста отпаднала, тялото определено има нужда от храна. А и метаболизма ми също сигурно е позабавен. Какво да правя?
Увелиличи храненията до 5-6, ти сама прецени, включи месо, остави зеленчуците, махни плодовете. Купи си мултивитамини. Според мен, дори трябва да започнеш да се храниш нормално, след известно време да минеш на НВД, за да няма някакъв огромен стрес или нещо такова! Примерно, един месец се храниш нормално, после мини на НВД! Виж в сайта примерни диети! По здрави
Ами с цел диета. Реших, че така доста ще понамаля калориите. Вече спрях, от седмица се храня нормално и си запазих резултатите от диетата.
06.08.06
13:53
Забрави за овесените ядки на закуска ако ще правиш НВД.
запазването на килограмите се гледа след 3 месеца.
Някой момче да ти даде съвет какво да ядеш, ама като цяло щом само ще топиш мазнини си хапвай пилешки гърди, белтъци от яйца, зелени салати, риба.....
Забрави за овесените ядки на закуска ако ще правиш НВД.
Смятах да си набавям фибрите и въглехидратите от овесените ядки. Чувала съм, че са много полезни, а и са ми приятни за закуска с малко кисело мляко. То и без това ги ям в много малки количества, защото са много засищащи с киселото мляко. А иначе си хапвам пилешко и риба най-вече. Обаче свалих 5 кг и главно изчистих мазнинките, но пък и тренирам доста усилено и взимам Fat Metaboliser. Смятам, че постигнах максимално добри резултати и се надявам да ги задържа.
овесените ядки ще ти изместят вряква възможност за плод. обаче наблюдавам, че при момчетата те са на почит. аз преди много ги ядях до пълно омръзване, сега свикнах без тях и без хляб и без толкова много неща.....
щом си доволна от килограмите сега ги задържаш и готово.
08.08.06
18:33
[quote author=“TedyK”]овесените ядки ще ти изместят вряква възможност за плод. обаче наблюдавам, че при момчетата те са на почит. аз преди много ги ядях до пълно омръзване, сега свикнах без тях и без хляб и без толкова много неща.....
Като ще качваш ММ как да не са на почит :wink: . Около 400 ккал на 100гр ти сама прецени дали са подходящи за НВД,макар че сиурно закусваш с 30гр :)
[quote author=“MI5”][quote author=“TedyK”]овесените ядки ще ти изместят вряква възможност за плод. обаче наблюдавам, че при момчетата те са на почит. аз преди много ги ядях до пълно омръзване, сега свикнах без тях и без хляб и без толкова много неща.....
Като ще качваш ММ как да не са на почит :wink: . Около 400 ккал на 100гр ти сама прецени дали са подходящи за НВД,макар че сиурно закусваш с 30гр :)
това за кое го казваш? при момичетата НИКОГА не искаме да качваме, ние само сваляме. :lol: ядем колкото да не паднем по улиците и в фитнес салона.
[quote author=“TedyK”]
това за кое го казваш? при момичетата НИКОГА не искаме да качваме, ние само сваляме. :lol: ядем колкото да не паднем по улиците и в фитнес салона.
Това ви е голямата грешка. :wink:
[quote author=“Jay_C”][quote author=“TedyK”]
Това ви е голямата грешка. :wink:
ами аз ако ям “за маса” ще направя бузи и след това да минавам на диета за да чистя мазнини ... то е грешка че не обичам месо, а шоколад ама какво да се прави човек не може да избяга от себе си :lol: