trenirovka-relef-efedrin

Темата е заключена.
AR

22.02.04
19:42

zna4i vurosa mi e sledniq za efedrina dozata q znam do 100mh na den max:)Kolko pyti trqbva da se pie efedrin? seki den, prez den, kogato trenira6 samo, predi aerobna trenirofka ?I imam o6te edin vupros ?otnosno trenirofkata po kolko povtoreniq trqbva da se pravqt ?4etox v edna kniga ot 15 do 25 povtoreniq.na mene mi se stryvat 25 mnogo e to zavisi ot tejesta…....
ta interesyva me za gyrdi po kolko povtoreniq
biceps kolko povtoreniq
triceps…... ramena,grab,kraka
mnogo molq za savet 6toto sum oburkan :))i ne znam kfo da prava

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:44.

22.02.04
21:40

Пич, това за многото повторения си е чисто заблуждение. По-добре не си променяй тренировката в период за релеф, просто добави аеробика в някои от свободните дни и постепенно намали калориите в диетата и изчисти простите въглехидрати и животинските мазнини.
За Ефедрина нищо не мога да кажа, никога не съм ползвал.
По-здрави и успех !!!

22.02.04
21:54

Abe verno sa nogo povtoreniata,spored men triabva da uveli4i6 trenirovkite,da namali6 mazninite do minimum,po dobre vzemi “l-carnitin”,ama niama da ti dava sila kato efedrina,taka s toia efedrin edin moi poznat ne dava da mu se kaje ni6to,nervata go trese iako

AR

23.02.04
08:48

10x za savetite :)ima ot6te ne6to koeto me interesyva EFEDRINA ima li anabolen efect ?
A i kolkoto do povtoreniqta i as mislq 4e nqma smisyl po mnogo ve4e probvax sys mnogo i ne e dobre ne me kefi izob6to ,mislq da oveli4a seriite s sredna tejest ot 10-12-15 povtoreniq max do 15 no ne pove4e vie kfo mislite ? po vuprosa

23.02.04
20:41

Пич, не се престаравай със сериите. Запази си старите серии и повторения, просто добави кардио след тренировката (но не и след тая за крака) или в някой свободен ден, това е.
Успех !!!

24.02.04
15:48

Гледай да усетиш отказа около 10-12повторение,ако е след това вдигни тежеста.За еуедрина незнам,но що непробваш сутрин на гладно едно кафе и след това до 20мин. някаква аеробика.Ефекта е близък.Разбира се че не е толкова силен :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1