HMB - Мнения и въпроси за този уникален суплемент

27.07.06
22:37

Поръчах си от САЩ  HMB на SciFit http://www.bodybuilding.com/store/sf/hmb.html и бях шокиран от добрия резултат! За един-два месеца не само намалих нивото на подкожните мазнини значително, но и направих обем в мускулите. Убеден съм че този суплемент работи!!! няма равен на себи си що се отнася до запазване на мускулната маса! въпреки диетата и кардиото качвах мускул губех мазнини едновременно :) ако имам пари ще го взема пак!

някой ползвал ли го е?

RE

27.07.06
23:59

[quote author=“johnrambo”]Поръчах си от САЩ  HMB на SciFit http://www.bodybuilding.com/store/sf/hmb.html и бях шокиран от добрия резултат! За един-два месеца не само намалих нивото на подкожните мазнини значително, но и направих обем в мускулите. Убеден съм че този суплемент работи!!! няма равен на себи си що се отнася до запазване на мускулната маса! въпреки диетата и кардиото качвах мускул губех мазнини едновременно :) ако имам пари ще го взема пак!

някой ползвал ли го е?

какво предсатвлява какви са съставките му дай малко инфо за тоя продукт, колко струва, как се взема?

28.07.06
00:21

НАКРАТКО  Бета-Хидрокси-Метил-Бутират, дериватив на аминокиселината Левцин с разклонена верига. Това е амино продукт, който намалява протеиновия катаболизъм. Научно е доказано, че намалява отделянето на протеин с урината с 21%, т.е повече протеин се използва от тялото. Също така предпазва мускулните влакна дегенеративния ефект от Кортизола -основен катаболен хормон- . Също така значително намалява нивата на вредния холестерол. Ускорява изгарянето на мазнинизначително. Напълно безопасен - все пак е аминокиселина един вид- . Много модерен продукт. Хубавото е че НЕ Е поредния ш***н суплемент , напротив, има ДЕСЕТКИ солидни научни разработки.

цена- Оптимум Н. 150 лева

минимална доза 3 гр на ден, препоръчителна - 4-6

за повече инфо - http://www.bodybuilding.com/store/hmb.html

28.07.06
00:35

Като цяло има много мнения, че лица употребяващи гпродукта под 18год само си дават парите ня вятъра.

Честно да си кажа това навремето го имах за най-безполезния суплемент. Сега гледам с друг поглед на нещата, но според мен чак като си осигурил бцаа и глутамин, чак тогава може да сложиш ХМБ  :roll: На Сайтек съм пил, но тогава бях малък, нищо не знаех за храненето и суплементите и как да ви кажа .. това че резултатът беше нулев, не значи че суплементът е бил виновен  :oops:

28.07.06
09:05

[quote author=“johnrambo”]цена- Оптимум Н. 150 лева

При цена 25$ в сайта ~ 40лв  :shock:

28.07.06
10:44

[quote author=“Neo”][quote author=“johnrambo”]цена- Оптимум Н. 150 лева При цена 25$ в сайта ~ 40лв  :shock:

ими аз затова и си го поръчах по интернет. според мене основната грешка при използването но ХМБ е че не се приема в адекватни количества. 6 грама са около 6-7 лева  :lol:

emzo: научил съм се да не се доверявам на мнения а на научни разработки. мненията са абсолютно субективни. все едно да направиш заключение, че ХМБ е боклук понеже manson (нишо лично  :) ) не се е хранел адекватно докато го е приемал и е нямало резултат.

[quote author=“johnrambo”]все едно да направиш заключение, че ХМБ е боклук понеже manson (нишо лично  :) ) не се е хранел адекватно докато го е приемал и е нямало резултат.

Аз изрично подчертах че тогава нито хранене нито тренировки са ми били като хората! Нека да бъде ясно  :D Нищо лошо не съм казал за ХМБ-то.

А между другото точно на Сайтек е май най-евтиното за България  :roll:

П.П. Научните изследвания се правят от компаниите, които продават продукта и в някои случаи ги имам за по-субективни дори от мненията по форумите.

28.07.06
12:44

[quote author=“manson”][quote author=“johnrambo”]все едно да направиш заключение, че ХМБ е боклук понеже manson (нишо лично  :) ) не се е хранел адекватно докато го е приемал и е нямало резултат.

Аз изрично подчертах че тогава нито хранене нито тренировки са ми били като хората! Нека да бъде ясно  :D Нищо лошо не съм казал за ХМБ-то.

А между другото точно на Сайтек е май най-евтиното за България  :roll:

П.П. Научните изследвания се правят от компаниите, които продават продукта и в някои случаи ги имам за по-субективни дори от мненията по форумите.

принципно си прав. но тука не става въпрос изследвания за някой суплемент от типа NO explode, Nitrix, Super MEGA bla bla… а по скоро за реални научни разработки върху конкретна аминокиселина.
и бтв истинските научни изследвания не се правят от компаниите разработващи суплемента, а от престижни Университети.

малко са продуктите върху коита са правени сериозни изследвания- WHEY, ZMA, HMB, Creatine, L-Carnitine…

FZ

28.07.06
19:36

перфектен и за м.маса и за чистене зависи от комбинирането с другите добавки и хранене и тренировъчната програма . 8)

31.07.06
13:43

[quote author=“BIG PICHAGA”]перфектен и за м.маса и за чистене зависи от комбинирането с другите добавки и хранене и тренировъчната програма . 8)

добре се комбинира с Глутамин и аминокиселини, когато чистиш.

31.07.06
13:45

За чистене в комбинация с какво ?

31.07.06
14:10

[quote author=“emzo”]За чистене в комбинация с какво ?

с HMB, не виждаш ли каква е темата  :)

31.07.06
15:48

[quote author=“johnrambo”][quote author=“emzo”]За чистене в комбинация с какво ?

с HMB, не виждаш ли каква е темата  :)

Taка деее, НМВ + какво още ?(не знам с всичко ли може да се комбинира или има съставки , с които да не се смесва ) ;)

31.07.06
16:14

На мен не ми подейства чак толкова добре, въпреки че се хранех добре тогава. Не че нямаше полза, но чак да е нещо уникално... Само вкусът му е уникално отвратителен :lol:
Но то пък кой продукт действа, взет самостоятелно, ако се съчетае с това, което споменахте, вероятно ще е доста добре.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1