29.07.06
12:27
За това време със средно темпо колко калории се изгарят сутрин преди хранене ,62кг ,170см , 22г
...дали да увелича времето ?
29.07.06
13:08
Уточни какъв велосипед, в фитнес залата, или на улицата :)
Защо? Защото в залата си пише колко изгаряш, а на улицата просто въртишшш
[quote author=“Everything”]Уточни какъв велосипед, в фитнес залата, или на улицата :)
Защо? Защото в залата си пише колко изгаряш, а на улицата просто въртишшш
еми класически байк ,за навън ,по колко трябва д акарам ,и сутрин след ставане обикновено съм леок гладен ,....не е ли по-добре да взема малко въглехидрат или...
01.08.06
12:47
За най добри резултати карай/бягай на гладно по 3/4км макс
01.08.06
13:14
Карай колелото на малки скорости за да враткаш повече за по висок пулс и ще има ефект, сутрин на гладно когато нивото на инсулина е по високо.
Еми аз го карам по 30 мин ,20 мин след като стана .ок 10 км , гледам да не ми е мн лесно да вяртя педалите, карам го и на 10-15 градуса наклон, но след ставане взимам някакъв въглехидрат или плод колкото да “заплаша глад” това лошо ли е ,щото почти винаги съм гладен сутрин?
Та колко калории се горят ,да знам колко да приемам и ....
06.08.06
01:18
ето , тук има калкулатор за тая работа :
http://cal.muskulibg.com/3.htm
и калкулатор за колко Ксаl се нуждаеш на ден :
http://cal.muskulibg.com/9.htm
а колко трябва да гориш незнам
Поздрави!
Meрси ,за това говорех ,излиза че с 21 км/ч се игарят повече калории от 16 км/ч , но това зависи и как въртиш педалите .
в какво време да се ориентирам ,61 кг съм
и по колко пъти в седмицата е най-добре ,в момента не тренирам -само колело
07.08.06
18:12
Е щом тренираш само с колелото, тоес само кардио тренировка мисля, че от Понеделник до Петък без прекъсване ще даде добър резултат. А за продължителноста на карането може би 25-30 мин. ако решиш да е повече бих препоръчал да го правиш на серии. Примерно след 30-тата мин спиращ отдахваш за 3-5 мин и пак тръгваш. Това е поне според мен ако искаш почакаи още някое мнение. Успех :wink:
Ok man :D