29.07.06
15:31
Ми вижте сега значи пред следния проблем съм изправен имам протеин на JK Ultra Whey Pro и глутамин на Ultimate Nutrition и са се чудя как да си премеря дозировките точно , прочетох че супена лъжица с връх е горе долу 15 гр. а чаена с връх е 5гр., само че са като погледанах лъжиците и вилиците в нас видях че има 2 сервиза в употреба и те не са точно еднакви смисъл тея които са по старите са малко по дълбоки и не са заоблени отпреде и дефактао са по големи от по новите старите супени> от новите и старите чаени> от новите и са не знам кои да използвам щото нямам и елекронен кантар за да проверя ако някой се се ща за кавкви лъъжици говоря нека да каже плс че от понеделник трябва да ги почвам вече :)
ето поствам и снимка за да кажете дали има някой представа кои да ползвам
[img=http://img206.imageshack.us/img206/4720/lujicidd6.th.jpg]
тея от дясно са по-големите
Мисля,че знам за кои говориш.Има даже едни стари заострени,дето ако питаш мене и 30 гр могат да съберат.Ползвай тия заоблените които са по малки.
И нашите прибори сикчите са такива, ползвай си ги без проблем, малките за креатини, глутамини и такиз дет са по 5 грама с връх, а супените за протеина - 1 лъжица с връх е 15-16 грама.
И двата, избери си кои са ти по-удобни или по-красиви... и аз имам и от двата и който хвана... може би тези вторите, че онез по-дълбоките по-трудно се облизва всичкия креатин и пада понякойз път :wink:
е брато тея малките как да е горе долу си приличат ама между големите ако са и с връх имам чувството че поне 7-8 грама разлика ще има
30.07.06
20:49
Купи си електронен кантар за да нямаш такова чувство ;)