Програма за добавки

29.07.06
18:21

Хора значи взел съм си следните неща протеин на  JK - Ultra Whey Pro
                                        глутамин    Ultimate Nutrition - Gluta pure
                                        л-карнитин  JK - L-Carnitine 500
                                        витамини    Universal - Daily Formula
                                        Аминокиселини  Universal - Amino 2700
и си направих програма как точно да ги взимам и понеже ми е за първи път много моля да си кажете мнението за това дали програмата е добра
ето я и нея [img=http://img127.imageshack.us/img127/4593/programazadobavkiph6.th.jpg]

да кажа че идеята ми е да ги зимам тея неща за  2 месеца  и за това понеже някои неща не стигат в тея дозировки които ми препоръчаха в магазина към края, тоест последните седмици съм ги понамалил дозите. и понеже не с вижда да кажа че аминокиселините са 350 таблетки и освен това е важно че дните когато тренирам са ПОНЕДЕЛНИК, СРЯДА и ПЕТЪК . а да и  целта ми всъщност е да понатрупам още някое кило чиста мускулна маса а пък с карнитина да изгоря излишните мазнини  ина4е съм 89кг/ 184см
та чакам коментари  :D [/img]

30.07.06
02:58

Нз..................хм...От една страна бива,в смисал добре си го измислил,но каточели нещо липсва.............нз какво просто имам такова чувство иначе горе долу добре си ги сачетал........

30.07.06
14:28

мене много силно ме вълнува глутамина специално дали така е добре да се приема

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1