30.07.06
18:50
Значи аз ссъм на 15години и дигам от лежанка 95кг нормално ли е или е зле?
са някои щте каже аве тъпак аз съм на 14 и дигам 130кг:)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:34.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“Me4o_lejankata”]Значи аз ссъм на 15години и дигам от лежанка 95кг нормално ли е или е зле?
Ами необичайно е , имаш силен ген:)
Но не се учудвам , защото приятел с който тренирам като беше на твоята възраст правеше серии по 10 повторения с 90-95 кг
30.07.06
19:08
Абе ясно беше че искаш да се изхвърлиш но 95кг са си 95кг евала,имаш ген продълважаи смело,тренирай умно!
30.07.06
20:42
След няколко дни щте пробвам 100:) не не се фала нз при ваз фалене ли е но тука в Вършец не е фалене иам един приятел Момче оня само работи много работи даже еи о раменете е широк 2педйй:) тои много дига са е 10клас сигорно щте дигне 120:) ама тва няма зн....
Най добрата комбинаця е момци Бокс Щтанги и борба
30.07.06
21:43
[quote author=“Me4o_lejankata”]Понеделник сряда и петак тия три дни тренирам яко за сичко! ? Повече упражнения по малко повтореня
Забравих да ви кажа по принцип тежести
Бицепс 25кг трицепс 15кг тръпец 60кг гърди 65разгревка серия 70кг рамо 30кг като дигам с една щанга и коремни преси 200на ден горе доу кво че кажете?
Хаххах бясната лимонада!Тоз ако дигне и 60 кг за гърди аз ще стана трибоец честно!
Само малко Инфо бицепс прая с 45-50 кг; трицепс зависи от упражнението но с тесен хват от лег 75-80 кг; за трапец прая със 90-120 кг (проал съм и със 150 но не става така чисто) и лег-а ми е 100 кг мах ти искаш са изкараш с твоите мизерни постижения че правиш 95 кг ае брато ти маи нещо си откачил?!
30.07.06
22:07
Ми ако изкаш ми вервай... аз не дигам никога сам с много килграми така и един от моя клас вика аве каде щте дигнеш 95 вика бегаи викам е яла да ти покажа като не верваш иде о назе сложих дигнах и он гледа като крава
:shock: Ебаа го да тренирам от 3ти клас и да ми се опрат 95кг аз не тренирам като ваз за релеф демек както твойто тяло.. яко бокс и борба:) момци
И кво изкаш да каеш че са ми мизерни постиженята?
Не е важно колик си на външен вид тва дда го знаеш:)
И никога ама никога няма да зема протаин или там си кви са апчета;) Само месо тва е бате
Ния сме бълканжии ора:) раниме се само с месо:)
За мене перфектно то тяло е тва http://www.cardinalwiseman.coventry.sch.uk/dcweb/images/tyson-mike-photo-mike-tyson-6207095.jpg
Повече няма кво да приказвам!
[quote author=“Me4o_lejankata”]Ми ако изкаш ми вервай... аз не дигам никога сам с много килграми така и един от моя клас вика аве каде щте дигнеш 95 вика бегаи викам е яла да ти покажа като не верваш иде о назе сложих дигнах и он гледа като крава
:shock: Ебаа го да тренирам от 3ти клас и да ми се опрат 95кг аз не тренирам като ваз за релеф демек както твойто тяло.. яко бокс и борба:) момци
Ти вече писането си го издокарал като борец остава само и постиженията
30.07.06
22:24
[quote author=“kaljio”][quote author=“Me4o_lejankata”]Ми ако изкаш ми вервай... аз не дигам никога сам с много килграми така и един от моя клас вика аве каде щте дигнеш 95 вика бегаи викам е яла да ти покажа като не верваш иде о назе сложих дигнах и он гледа като крава
Ти вече писането си го издокарал като борец остава само и постиженията
ООО немога да пиша... така и не се научих... Тва вече е проблем !! ама те мъча се некак си
Аве аз борец и боксиор не искам да ставам просто е така тренирам за общта колтура) Ама няма значение:)
[quote author=“Me4o_lejankata”]Значи аз ссъм на 15години и дигам от лежанка 95кг нормално ли е или е зле?
на тебе ти вярвам...но МИ Е ПИСНАЛО да ми разправят как лапета но по 14-16 години дето тежат макс. 70 кила да дигат над 100 кг от лег БЕЗ ЗОБ. Е НЕ СТАВА!! :evil: :evil: а за тия дето зобят - е***е се в г***. сори, ама ми е писнало от такива.
30.07.06
22:48
И какъв е смисъла на темата ако можеш да ми кажеш?
30.07.06
23:00
[quote author=“realityman”][quote author=“Me4o_lejankata”]Значи аз ссъм на 15години и дигам от лежанка 95кг нормално ли е или е зле?
Заклучваи яа ако искаш
[quote author=“Me4o_lejankata”]...За мене перфектно то тяло е тва...
Въпрос на вкус... Аз лично не виждам нищо перфектно :roll:
[quote author=“Me4o_lejankata”]Ми ако изкаш ми вервай... аз не дигам никога сам с много килграми така и един от моя клас вика аве каде щте дигнеш 95 вика бегаи викам е яла да ти покажа като не верваш иде о назе сложих дигнах и он гледа като крава
И никога ама никога няма да зема протаин или там си кви са апчета;) Само месо тва е бате
За мене перфектно то тяло е тва http://www.cardinalwiseman.coventry.sch.uk/dcweb/images/tyson-mike-photo-mike-tyson-6207095.jpg
Като гледам всяко изречение тук става за бисерите
Евала Мичо , продължавай!
“Ебааааааааааааго да тренирам от трети клас и 95 кг да ми се опрат” ....аххахааххахаах!!!!!!!!
“Винках го у назе” - Мичо явно у тях си дига- На балкана:)
“бълканжия”
ХАХХАхахахахах Не мога да издържа ,нееее не. Кой го прати тоя? Ххаахахах
[quote author=“Me4o_lejankata”]След няколко дни щте пробвам 100:) не не се фала нз при ваз фалене ли е но тука в Вършец не е фалене иам един приятел Момче оня само работи много работи даже еи о раменете е широк 2педйй:) тои много дига са е 10клас сигорно щте дигне 120:) ама тва няма зн....
Най добрата комбинаця е момци Бокс Щтанги и борба
Пич не се обиждай, ама вземи се научи да пишеш. не сме в махалата, СУПЕР СЕЛСКИ си написал цялата тема(нека не се обиждат хората от село :lol: :lol: :lol: ) и аз си мисля че малко се изхвърляш, ако не евалата. тая тема ми напомня за оная за кебапчетата сега не се сещам кой я беше пуснал
И аз да се запиша по темата. Разправят ми за някакъв сопол на 15-ина мисля ненавършени години и правел без проблем с 100, а тежал 55 макс. :wink: :lol: 8) :shock: :D :lol: Не е пил нищо, NATURAL,та мисех едно басче да направим с тоя пич на пари ама нещо не иска да дойде :lol:
31.07.06
20:37
Офф г-н перефектен не досаждаи на хората!Преди 2 седмици с две момчета едното на 17 другото кам 25-26 са проахме (аз съм на 20 ма 90 кг) та проаха са те са по към 60-65 кг на 90 кг лег и двамата не успяха а постиженията им на другите упражнения са доста по сериозно от твоите!Така че стига махленски лъжи ако ще и от 1ви клас да тренираш!
31.07.06
21:13
me40 я си постни снимката та съфорумците да преценят дали дигаш или не.
Гаранция че след максимум 5 години ше си купиш протеин.
31.07.06
22:56
[quote author=“3230”]me40 я си постни снимката та съфорумците да преценят дали дигаш или не.
Гаранция че след максимум 5 години ше си купиш протеин.
нема значение моя снимка
.
31.07.06
23:52
Абе вие не разбрахте ли, че някой май се ебава с вас ? Тая тема малко като оная с астероидите от гаража на бай Коце :lol: .
31.07.06
23:55
[quote author=“sideways”]Абе вие не разбрахте ли, че някой май се ебава с вас ? Тая тема малко като оная с астероидите от гаража на бай Коце :lol: .
а, оня беше страшен шоумен с ъпгредван голф 2 и с внушителните рзмери от 185 на 75 кг, :lol: където в дискотеката всички го гледали и му се възхищавали. Луда работа.
01.08.06
09:33
как искате го приемайте:) се ми е едно Просто снимките в Net не съ ми да се газарим като вазе да сам се стегнал или такива
А па за лежанката се ми е едно дали щте ми вервате
Тежъ 75kg
01.08.06
09:36
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“Me4o_lejankata”]Ми ако изкаш ми вервай... аз не дигам никога сам с много килграми така и един от моя клас вика аве каде щте дигнеш 95 вика бегаи викам е яла да ти покажа като не верваш иде о назе сложих дигнах и он гледа като крава
Офф г-н перефектен не досаждаи на хората!Преди 2 седмици с две момчета едното на 17 другото кам 25-26 са проахме (аз съм на 20 ма 90 кг) та проаха са те са по към 60-65 кг на 90 кг лег и двамата не успяха а постиженията им на другите упражнения са доста по сериозно от твоите!Така че стига махленски лъжи ако ще и от 1ви клас да тренираш!
Malii аве как може аве как може да не вервате е много ли са95kg еи братле ако някои ден дойдеш в Вършец ште викна и щти покажа:)
НЕ Съм перфектен !! аз не съм оформен или яко релеф просто малко повече от обичайното аз само от лежанка ти казвам че мога да дигна 95. иначе за бицепс или нещто друго нз
Няма значение кой щте да не верва ае неме me
01.08.06
12:44
[quote author=“Me4o_lejankata”]как искате го приемайте:) се ми е едно Просто снимките в Net не съ ми да се газарим като вазе да сам се стегнал или такива
Тежъ 75kg
95 не са кой знае каква тежест.Може и да ги дигнеш.Аз познавам хора които са около 70 кг и си правят със 100 на лег така 4е много е относително.
[quote author=“Me4o_lejankata”]как искате го приемайте:) се ми е едно Просто снимките в Net не съ ми да се газарим като вазе да сам се стегнал или такива
Тежъ 75kg
И като тежиш 75кг и дигаш 95кг се мислиш за много здрав ли :twisted: Ми като си толко здрав ела на 15 тоя месец в зала Диана има квалификация за световно за юноши по трибой та да се видиш какво представляваш пред твоите набори :lol: Ако случайно те домарзи ше ти кажа само че в категория до 60 има един момък(написах го така за да е по-разбираемо за тебе) вдига 160кг.
fixer2
И аз да се запиша по темата. Разправят ми за някакъв сопол на 15-ина мисля ненавършени години и правел без проблем с 100, а тежал 55 макс. Не е пил нищо, NATURAL,та мисех едно басче да направим с тоя пич на пари ама нещо не иска да дойде
И аз съм слушал за такива измислени герой но до сега не съм срещал такъв по протоколите от състезанията по трибой или лежанка
Ха,и аз тренирам от 3-ти клас(10 годишен),но на 15 дигах едва 72,5…
Ти да не си някав маняк или зобиш ??? :roll:
06.08.06
19:52
Ама и вие им вярвате на разни такива. Имаше едно момче в залата, където тренирах преди, правеше скотово с над 60 кг. Ама така го правеше, че само една десета от движението извършваше. И после се хвалеше с колко вдигал. Същия човек съм го пазил на лежанката, вдига примерно некви сто кила, а аз с мускулна треска на гърба на другия ден, защото съм свършил две трети от работата. Обаче после пича разправя на хлапетата колко вдига. Е, и аз мога да сложа 150 на щангата и да я избутам на два сантиметра с помощ и после да се хваля, че рекорда ми е 150.
06.08.06
22:43
хахаха , no comment . Нз вие как сте ама кат съм бил на 14 , бях 63кг и едвам дигнах 60 кг на лежанка 2 ,3 пъти без помощ . С 95кг малко трудно щеше да ми доиде :P , ама щом може , нека
06.08.06
23:03
Тази тема не се ли изчерпа вече. Защо някой модератор не я заключи. То и без това нямаше какво да се обсъди беше ясно че младежа иска да се похвали е направи го. Сега вече може да се заключи нали :?:
06.08.06
23:04
[quote author=“someone```”]Тази тема не се ли изчерпа вече. Защо някой модератор не я заключи. То и без това нямаше какво да се обсъди беше ясно че младежа иска да се похвали е направи го. Сега вече може да се заключи нали :?:
Може.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече