Въпрос относно протеини

TO

01.08.06
21:23

Здравейте!Искам да ви попитам дали е полезно 13 годишно момче да пие протеини.Можете ли също да препоръчате протеини и кога да се пият?А ще стане ли когато се пият протеини да се тренира само с 2 гири по 4кг.+5 пружини за разпъване или трябва на фитнес да се ходи?  :wink:  :lol:  :wink:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.08.06
21:30

Наблегни на месо. сирене, яйца, мляко,извара, зеленчуци, ориз, овес и други качествени храни.Тренирай си тези гири, набирай се, кофички, лицеви упори и след 2 години примерно  почни фитнеса.Няколко месеца след това ще има смисъл да взимаш протеин.Сега само ще си даваш парите на вятъра (забрави  пък български протеин)Тепърва растеш и имаш нужда от качествена храна, а не от разни прахчета.

TO

01.08.06
21:34

Благодаря за инфото!Аз тези работи по начало си ги обичам и ги ям.

TO

01.08.06
21:35

А можеш ли да ми кажеш някаква доза на ден по колко пъти и колко да ям от тези продукти (тоест да спазвам точно указания)

01.08.06
22:15

яж поне 4-5 пъти на ден без да се тъпчеш.наблягай на месото, яйцата, млечни продукти, зеленчуци, риба.яж само черен хляб и то не по много, избягвай сладките неща.тренирай по лостове и с гирички и след 2-3 години си готов за залата.чак тогава почвай да се интересуваш от добавки.

TO

01.08.06
23:09

Мерси! :lol:

02.08.06
21:17

[quote author=“FRANKO1”]яж поне 4-5 пъти на ден без да се тъпчеш.наблягай на месото, яйцата, млечни продукти, зеленчуци, риба.яж само черен хляб и то не по много, избягвай сладките неща.тренирай по лостове и с гирички и след 2-3 години си готов за залата.чак тогава почвай да се интересуваш от добавки.

Wow,а аз като ходя в залата да блъскам от 10 годишен...кво да правя(сега съм на 20)

03.08.06
18:26

[quote author=“djpetko”][quote author=“FRANKO1”]яж поне 4-5 пъти на ден без да се тъпчеш.наблягай на месото, яйцата, млечни продукти, зеленчуци, риба.яж само черен хляб и то не по много, избягвай сладките неща.тренирай по лостове и с гирички и след 2-3 години си готов за залата.чак тогава почвай да се интересуваш от добавки.

Wow,а аз като ходя в залата да блъскам от 10 годишен...кво да правя(сега съм на 20)

той като направи 10годишен стаж, едва ли ще задава такива въпроси  :wink:

04.08.06
19:51

[quote author=“FRANKO1”][quote author=“djpetko”][quote author=“FRANKO1”]яж поне 4-5 пъти на ден без да се тъпчеш.наблягай на месото, яйцата, млечни продукти, зеленчуци, риба.яж само черен хляб и то не по много, избягвай сладките неща.тренирай по лостове и с гирички и след 2-3 години си готов за залата.чак тогава почвай да се интересуваш от добавки.

Wow,а аз като ходя в залата да блъскам от 10 годишен...кво да правя(сега съм на 20)

той като направи 10годишен стаж, едва ли ще задава такива въпроси  :wink:

Е то моето не е точно 10 годишен стаж,защото аз до 15 и половина ходих много несериозно 1 път в седмица,наблягах повече на футбол  :lol:  :lol:
По скоро реалния ми стаж е 4 години и половина(от тогава тренирам сериозно)

SK

11.11.06
10:18

пии си протеина няма проблем относно вьзраста ти.Просто не превишавай зададените дози

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1