Заместител на хранене ?

02.08.06
17:26

Значи аз искам да кача малко мускулна маса не използвам някаква точна програма просто ям на 2-3 часа определени храни само че сега почнах работа в едно заведение кадето нямам възмойност да ям повече от 1 път за работните 8 часа . Ако можете да ми предложите някакъв хранителен заместител или нещо такова което да не ми излиза над 50 лева месечно и да мога да го употребявам докато приемам гейнер ако има някаква противопоказност при някой продукти .

02.08.06
17:55

Пробай на BioTech - Myogenic
http://www.maxximumshop.com/images/myogenic.jpg
Чел съм доста добри работи за него.

02.08.06
21:12

А ето и цените на Myogenic:
750 гр пакет- 28.90      
750 гр- 34.90      
3 кг-114.90
:wink:

SP

02.08.06
21:16

А как се пие,и какво му е съотношението протеин/въглехидрат?

02.08.06
21:26

[quote author=“chingishan”]Значи аз искам да кача малко мускулна маса не използвам някаква точна програма просто ям на 2-3 часа определени храни само че сега почнах работа в едно заведение кадето нямам възмойност да ям повече от 1 път за работните 8 часа . Ако можете да ми предложите някакъв хранителен заместител или нещо такова което да не ми излиза над 50 лева месечно и да мога да го употребявам докато приемам гейнер ако има някаква противопоказност при някой продукти .

Ако хапване в почивката която имаш Ако трябва си носи кутия с месо/риба и ориз/картофи/хляб, като гледаш да не се вмирише разбира се :lol:  . И после гаврътваш по някое и друго кисело мляко /разбито/. Иначе с прахчета също може да го докараш, ама естественото си е по-добре според мен.

Успех

04.08.06
01:35

[quote author=“tpd”][quote author=“chingishan”]Значи аз искам да кача малко мускулна маса не използвам някаква точна програма просто ям на 2-3 часа определени храни само че сега почнах работа в едно заведение кадето нямам възмойност да ям повече от 1 път за работните 8 часа . Ако можете да ми предложите някакъв хранителен заместител или нещо такова което да не ми излиза над 50 лева месечно и да мога да го употребявам докато приемам гейнер ако има някаква противопоказност при някой продукти .

Ако хапване в почивката която имаш Ако трябва си носи кутия с месо/риба и ориз/картофи/хляб, като гледаш да не се вмирише разбира се :lol:  . И после гаврътваш по някое и друго кисело мляко /разбито/. Иначе с прахчета също може да го докараш, ама естественото си е по-добре според мен.

Успех

Ами мисля че бях ясен че време за ядене нямам...мога да отделя не повече от минута две.

[quote author=“BB_SenTineL”]Пробай на BioTech - Myogenic
http://www.maxximumshop.com/images/myogenic.jpg
Чел съм доста добри работи за него.

:)

13.08.06
16:22

ами един 4ас преди да ядеж можеШ да си сложиШ малко овесени ядки в Шеикърът ти заедно спротеина и да ги разбъркаШ и двете и след един 4ас го изпиваШ и пак на работа и така не губиШ време тоест на4алството няма да те скастри.

14.08.06
11:01

[quote author=“chingishan”][quote author=“tpd”][quote author=“chingishan”]Значи аз искам да кача малко мускулна маса не използвам някаква точна програма просто ям на 2-3 часа определени храни само че сега почнах работа в едно заведение кадето нямам възмойност да ям повече от 1 път за работните 8 часа . Ако можете да ми предложите някакъв хранителен заместител или нещо такова което да не ми излиза над 50 лева месечно и да мога да го употребявам докато приемам гейнер ако има някаква противопоказност при някой продукти .

Успех

Ами мисля че бях ясен че време за ядене нямам...мога да отделя не повече от минута две.

Еми не не беше ясен.

1/ писъл си, че можеш да ядеш 1 път в работните ти 8 часа
2/ Кисело мляко от 600мл мога да го изпия и за по-малко от 1 мунута
3/ Без ядене за повече от 8 часа на ден забрави не само за мускули ами и за здраве.

П.П. Хранителна добавка, означава, че се добавя към храната, не че я замества.

14.08.06
11:15

Мисля че e тва се води заместител, ама цената е резачка http://www.boevski.com/3ultramet.html
Другия вариант е протеинов шейк(Може да го разбиеш с мляко + извара ако става)+ банан+3 лъжици мед и си пак в играта
Успех :D

14.08.06
12:18

а другият номер е да си направиШ  гофрети или пала4инки овесени ядки с белтъци става супер, но лятото малко ме съмнява,докато работиШ хапваШ една пала4инка после пак и така докато ги хапнеШ но зависи и много от работата ти ако си на някои обект да не ти пука.

FI

18.08.06
11:07

[quote author=“chingishan”]Значи аз искам да кача малко мускулна маса не използвам някаква точна програма просто ям на 2-3 часа определени храни само че сега почнах работа в едно заведение кадето нямам възмойност да ям повече от 1 път за работните 8 часа . Ако можете да ми предложите някакъв хранителен заместител или нещо такова което да не ми излиза над 50 лева месечно и да мога да го употребявам докато приемам гейнер ако има някаква противопоказност при някой продукти .

в POWER&BEAUTY (на Евлоги Георгиев преди Графа) има MRP-meal replacement product -точно за такава цел е създаден обаче се опасявам че е над 50 лева :roll:  иначе също можеш да хапваш протеинни барове(вафли) те са по 2.50-3.00 лв с минерална вода или аиран(за 3-4 минути се ще ги измоцаш :P )
ми освен тези за друго не се сещам.мисла че баровете ще ти свършат най-добра работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1