02.08.06
21:39
Вчера един приятел си взе два пакета соев протеин по 500 грама.Дължеше ми 4 лв и ми даде единия пакет :lol: :lol: :D :D :D който струва 5 лв и 20 ст. Както и да е.Преди малко реших да си направа един шейк,но това нещо има вкус на скункс излязъл от задника на друг скункс :x :x :x дайте някаква идея как да го направя поносимо за пиене.
ПП. Сега в момента съм на нула и нямам пари за каквито и да е било други добавки и затова ще се примиря с соята :(
По4ти винаги си купувам соя и не знам защо казват 4е е боклук? Пия я за нощен протеин / няма холестерол/, с една лъжи4ка мед става доста приятна.
03.08.06
10:57
голяма грешка правиш с меда вечер преди лягане, сигурно си с бърз метаболизъм и не ти се лепи, ама един ден ще се видиш слабичък с коремче-грозна гледка. пък и не знам соята как не ти прецаква стомаха.много по добър вариант е млечно яйчен протеин или чист казеин със суроватка.
И още нещо, забелязали ли сте колко е въглехидратен тоя соевия протеин?? Аз преди време бях мернал някакъв с 500ккал на 100г, което хич не е малко. ;)
А това с лъжичката мед незнам как става, аз съм опитвал и сравнението за скункса по-горе ми се струва доста ласкаво. :lol:
Успех на мераклиите за скоята. :wink:
П.П. Следващия път, пич, да знаеш да си взимаш парите само кеш. :lol:
[quote author=“tpd”]И още нещо, забелязали ли сте колко е въглехидратен тоя соевия протеин?? Аз преди време бях мернал някакъв с 500ккал на 100г, което хич не е малко. ;)
:lol:
Аз на тва не можах да му схвана смисъла. Разбра че е въглехидратен като видя калориите на опаковката ли? Интересно ако е така как ги предцени, след като 1гр. и белтъци и въглехидрати имат по 4ккал. По скоро ако са му много калориите, би трябвало повече мазнини да има.
На някои хора им се отразява добре соята, само дето са съвсем малко тия хора. Аз лично се чупих да пърдя :oops: :lol:
emergency_bg
Батка нямам грам корем4е. Зимата имах малко, но защото не работех и вкъщи ям само буклуци / въглехидрати /. А за казеина си прав, но аз ги въртя и двата.
tpd
Къде си видял толкова ккал ? Може да е някаква смеска !
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving:
Calories 120
Calories from fat 15
Total Fat 1.5g 2%
Saturated Fat 0g 0%
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 330mg 14%
Potassium 440mg 13%
Total Carbohydrates 2g 1%
Dietary Fiber 0g 0%
Sugars 0g