03.08.06
14:29
Досега взимах Fat metaboliser на Musashi, но жече ми е на свършване. Чудя се дали да продължа с него или да си взема L-Carnitine пак на Musashi. Или пък може би да взема някакъв Fat Burner? Какво ще ме посъветвате? И ако си взема Л-карнитин на Musashi как да го взимам? Fat metaboliser-а го взимам сутрин и вечер, а когато тренирам и преди тренировка. Обаче Л-карнитина е доста по-скъп - 50лв, и е само 50 гр и ако го взимам така ще ми излезе около 200 лв на месец, което ми е доста.
Еми доволен ли си от FAT METABOLISER? Ако си доволен и върши работа, не виждам защо да преминаваш на други продукти. Ще се радвам да споделиш мнението си за Fat Metaboliser-a, тъй като и аз съм му хвърлил око, действа ли и въобще... разкажи ни.
Ами честно казано съм доволна от него. В началото бях решила да си взема Л-Карнитин, но ми казаха, че Fat Metaboliser-а е по-добре. Взимам го от три седмици, така че 150 гр. стигат за горе-долу толкова. Но се чудех дали да не пробвам и нещо друго, тъй като досега не съм взимала нищо друго и не знам какви точно трябва да са резултатите и дали мойте резултати са добри. Но за три седмици съм видимо отслабнала, така че предполагам, че резултатите са добри.