WPC 85% Musashi Цена?

03.08.06
23:51

Някой може ли да каже каква е цената на този протеин, в сайта е
1 kg = 30 дози - 42 лв
2,5 kg = 75 дози - 97 лв
а по други места:
900 г - 56.90лв. 
1.9 кг - 109.90лв.

04.08.06
08:37

сайта не е актуален!

04.08.06
08:51

Значи са тези вторите цени, така ли?!  :x
Ми то така пак иде доста...тамън отделих 42 лв и ся ми чупят кефа.

2рите цени са,да.Мусаши имат поскъпване на всичките си продукти с 30%.

10.08.06
18:13

[quote author=“weenie”]сайта не е актуален!

имах си аз да са го актуализирали ... протеините въобще не си отговарят

10.08.06
18:55

[quote author=“MI5”]2рите цени са,да.Мусаши имат поскъпване на всичките си продукти с 30%.

Стефан Ботев нещо се е чалнал и той, до немай си къде! Кой ги купува тия продукти, баси! Цената за 1 кг от глупостта на Мусаши е горе долу колкото 3 - 4 кг от Оптимум Голд Стандарт в щатите. Тия за богове ли се имат!? :shock:  :oops:

10.08.06
19:06

да ве баси цените дето ги маат чесно .... те и преди не бяха евтини ама ся с тея убеличения бият тавана кво е това чудо не мога да разбера всичко живо вдига цените като че ли не смв в Б-Я а в монако адските богаташчета ...

10.08.06
19:28

[quote author=“Don_Korleone”]да ве баси цените дето ги маат чесно .... те и преди не бяха евтини ама ся с тея убеличения бият тавана кво е това чудо не мога да разбера всичко живо вдига цените като че ли не смв в Б-Я а в монако адските богаташчета ...

Да бе, той не че Момчил е по-добър, ама поне Оптимум си струват (не неговите цени, но си струват), някой от Меката на Културизма - САЩ да е чувал за Мусаши???

IN

11.08.06
02:48

Хахах мусаши са лайна и винаги съм го казвал....не знам до кога ще има балъци да си купуват от тях за тия пари..... :wink: ...

Бтв:Аyo не се казва “имах си аз” :lol: ,а “има си хас” :wink:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1