Ахилесово сухожилие

Sharp

04.08.06
03:07

Как мислите,може ли да се прави кардио на вело-то при силни болки в ахилесовото сухожилие или е най-добре пълна почивка на краката?Болката е силна - куцане при ходене.За бягане изобщо не може да става дума.

zweio

04.08.06
07:52

[quote author=“Sharp”]Как мислите,може ли да се прави кардио на вело-то при силни болки в ахилесовото сухожилие или е най-добре пълна почивка на краката?Болката е силна - куцане при ходене.За бягане изобщо не може да става дума.

Изчакай да ти мине, иначе ще треа по-дълго. А знаеш ли от какво са болките въобще ?

04.08.06
08:14

Пълна почивка.При мен за около 18 дена отмина проблема ама аз понеже съм инат и още на 5ия ден въртях яко велото :twisted:

Sharp

04.08.06
08:14

От претрениране :oops: ...Твърде много бягане и скачане няколко дена.Не обърнах внимание навреме и се довърших с убийствена тренировка за крака.

SI

05.08.06
03:26

По-добре си дай почивка. Аз не бях тренирал крака няколко месеца (за което в момента много съжалявам), направих тренировка ot 5-6 упражнения, обхващащи всички мускули на краката и резултата бе меко казано плачевен. Следващите два дни почти не можех да ходя, като имах ужасна болка в сухожилието на прасеца, точно на свивката. За това моя съвет е пълна почивка докато болката отмине.

Sharp

05.08.06
03:34

Благодаря на всички.Явно ще почивам.
:)

05.08.06
12:59

И аз така претренирах и ме болеше преди години.

Също и заради скапана загрявка имаш проблеми с ахилесовото.

Пълен релакс, и то дълго врем, че не става за 10 дена

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1