04.08.06
10:57
Хранителният режим ми е изготвен от Недик а аз съм си помествал тренировките в него и съм добавял Super Cuts III(всичко в червен цвят аз съм го добавял) висок съм 185 см тежа 83 кг искам да сваля около 5-6 кг:
08:00 2x Super Cuts III
08:30 5-6 яйчни белтъка,50 гр. обезсолена и обезмаслена извара,100гр овесени ядки
11:00 200 гр. пилешки гърди,салата без заливка
11:30 2х Super Cuts III
12:00 тренировка
13:30 200 гр. риба тон в собствен сос,100 гр. варени картофи
17:30 като заместител на храна, 30 гр. суроватъчен протеин разбит със 100гр. нискомаслено кисело мляко.
22:30 2x Super Cuts III
Не е лошо, ама ми се струва че белтъка ти е малко т.е. може да включиш още едно хранене към 20,30 сам от яйчни белтъци поне 5 (знам, че Недик не препоръчва хранене слезд 17,30 ама според мен ще свалиш много много мускули от тази диета, освен ако не си на хап. Може да включиш и амино кис. сутрин, преди, след трен и вечер преди лягане. Преди и след трен BCAAs поне 3 гр сутрин и вечер някакви други. И също така не ми се вижда умесно супер кътс преди лягане, той има стимулиращ ефект и заспиването ще тие трудно и съня неспокоен така че вместо последната доза вземи само л-карнитин 1000 мг.
70-пъти видяна само един отговор къде отидоха всички :roll: :roll: :roll: Айде дайте малко мнения де pls
Не му е малко протеина ... около 130 го сметнах ......съвсем прилично количество ... само дето може да ро раздели на повече приеми ... не са разпределени по часове добре храненията ти .... и преди лягане задължително протеин или извара .... или друг източник на белтък ... ама само белтък!!! Бухаш ядене в 5 часа ... от 8:30 до 13:30 ... а не трябва така .... всичката храна събрана в 5 часа :shock: Примерно това ядене в 11 може да го изместиш без проблеми в 12-12:30 ... картофите ги премести в 8:30 ... а изварата в последното хранене!!!100гр овесени ядки са много ... намали ги на 50 ... и за сметка на тия калории сложи 100грама пилешко ... и пак ще е по-малко калории. :D Рибата тон ще я ядеш около 16:30 ... след това 100грама извара около 20 часа ... преди лягане протеина ... бавен някакъв.Значи аз съм на диета с доста по-малко прием на белтък ... свалих от 96 на 78 и силата не ми е паднала!!!Хем не спазвам всичко както трябва....
Maхни картофите, киселото мляко и него бих ги махнал аз лично.
От 17.30 до лягане само на 30гр протеин ли ше караш ?????????????
Ето ти що годе верни сметки:
кал - 1500
Б - 178
В - 109
М - 46
това е без зеленчуците, не знам дали ползваш зехтин за салатите.Добави рибено масло около 6гр дневно.И си вдигни белтъчините на 2.5-3.0гр, че да не речеш после къде са ми мускулите :lol: (това в кръга на шегата)
edit: овеса не го барай, екстра е.
едит2: на ядене гледай да имаш 30-40гр протеин
[quote author=“emzo”]И си вдигни белтъчините на 2.5-3.0гр, че да не речеш после къде са ми мускулите :lol: (това в кръга на шегата)
Много зависи какво му е ежедневието ... ако не е много активен може по 1гр на кг телесно тегло ... в дните в които тренира около 2гр ... зависи и от тренировките му ... аз рядко съм над 1гр в дните когато не тренирам ... и силата не ми е паднала ... а съм свалил 18кг. Със 110 си тренирах на лег ... сега пак с толкова... само дето аз си разпределям правилно приема на белтъка.