Дориан днес!

Прескочи до:

09.08.06
08:35

[quote author=“realityman”]
Кое е глупост бе.
Арнолд има със сигурност наколко байпаса на сърцето.

Еми нз .. Може би да щото е зобел нясляпо ...

MR

10.08.06
00:53

има 2 байпаса но черен дроб не му е присаждан по простата причина че още не е измислен начин това да се направи....
а за снимките ако правилно си спомям са на фотошоп

JI

10.08.06
10:20

дабе не е измислен начин разбира се ти за чернодробна трансплантация не си чувал нали ? .... сигурно при нея ново сърце ти слагат  :lol:

10.08.06
10:29

Арнолд по рождение е имал дефект на сърцето. Това в комбинация с тежките тренировки и стероидите са довели до операция

InDaHEad

10.08.06
14:14

[quote author=“Markus Ruhl”]има 2 байпаса но черен дроб не му е присаждан по простата причина че още не е измислен начин това да се направи....

Някои хора от много зор да кажат нещо мъдро,ръсят бисери на богато без да усещат че стават смешни :lol:  :lol:

10.08.06
15:20

[quote author=“Markus Ruhl”]има 2 байпаса но черен дроб не му е присаждан по простата причина че още не е измислен начин това да се направи....

От 1-2 години даже се прави и в България трансплантация на черен дроб! По света от доста време. Прочети малко повече преди да пишеш!!! :evil:

Фотошоп таратанци!

10.08.06
19:19

Има една малка подробност обаче. Донорът трябва да е много близък кръвен роднина, като например родител, дете или брат(сестра). На Арнолд брат му и баща му са починали още 70-те години, а майка му преди 10-ина. Я сега да видим, кой ще заложи дали са рязали някое от децата му :lol: . Що се отнася до двата му бай-пас-а (които може и поне 3 да са), бихте ли дали някой линк, че и на мен ми стана интересно. И като заговорихме за сърце, баща му е починал от инфаркт, майка му също е била зле със сърцето, което също е било причина и за нейната смърт. Просто няма начин Арнолд да е наследил нещо от тях, по-вероятно и родителите му да са се заразили от химията която той е погълнал :shock:  :D . Всеки зобещ културист няма право да има каквито и да било здравни проблеми, дори и вродени. Но в случай, че заболее от нещо, то непременно химияте е виновна за това  8) .

П.С. О****ме и тази тема.

11.08.06
00:15

offtopic: като стана дума за арни вижте какво казва той.
link

MR

11.08.06
02:14

добре объркал съм се малко по-спокойно

случайно някой да е гледал филма
Around the World in 80 Days (2004)
в който арни участва... ?!
щото там не е като на тия снимки а тези снимки са от миналата година да не кажа и по - стари ......

11.08.06
11:30

[quote author=“Markus Ruhl”]добре объркал съм се малко по-спокойно

щото там не е като на тия снимки а тези снимки са от миналата година да не кажа и по - стари ......

Извинявам се предварително за СПАМА        :arrow:        Да там наистина участва Арни, мисля че некекъв принц играе, но не съм гледал филма.

А сега по темата Дориан Англичанин или Американец е?

11.08.06
11:37

Англичанин, тренира в “Темпъл Джим” Бирмингам

11.08.06
13:59

[quote author=“Markus Ruhl”]добре объркал съм се малко по-спокойно

Там бая якичък изглежда!

MR

11.08.06
16:28

точно това ми е мисълта... в смисъл да се докара такава форма в филма би било по-трудно от колкото да се напрят такива снимки , според мене снимките не са истински ако съдя по филма , горе долу снимките и филма са по 1 и също време , същност снимките се появиха малко след като излезе филма  :lol:

11.08.06
17:05

[quote author=“Markus Ruhl”]точно това ми е мисълта... в смисъл да се докара такава форма в филма би било по-трудно от колкото да се напрят такива снимки , според мене снимките не са истински ако съдя по филма , горе долу снимките и филма са по 1 и също време , същност снимките се появиха малко след като излезе филма  :lol:

Бъди сигурен не са фотошоп, понеже се появиха и по западни списания и клюкарски вестници, а ако не бяха, арни да ги е осъдил! Другото което му е помогнало е може би мускулната памет. Вярно че е по-млад но Кевин Леврон каза (колко може да е вярно незнам), че може да си върне 5-10 кг за отрицателно време, демек около месец, въпреки че ми е трудно да повярвам, част от това е вярно

12.08.06
15:43

[quote author=“YODA”]

Бъди сигурен не са фотошоп, понеже се появиха и по западни списания и клюкарски вестници, а ако не бяха, арни да ги е осъдил! Другото което му е помогнало е може би мускулната памет. Вярно че е по-млад но Кевин Леврон каза (колко може да е вярно незнам), че може да си върне 5-10 кг за отрицателно време, демек около месец, въпреки че ми е трудно да повярвам, част от това е вярно

офф:Кевин беше казал, че е прекратил всякакви тренировки, защото за ЕДНА СЕДМИЦА качва 10 кг !!

12.08.06
15:48

понеже съм слушал оригиналното интервю по бб.ком нека ви кажа-

Кевин (с доста сериозен тон) - “Ако сега реша и почна тежки тренировки и почна да се храня по 7-8 пъти на ден и почна да взимам “сок” (има предвид стероиди) за няколко месеца може да се подготвя и да излезна на състезание”

:shock:  8)

12.08.06
22:29

http://forum.bodybuilding.com/photo/data/2/102259desktop18.jpg
ей това момчета е арнолд на годините на дориан днес...
толкоз относно годините!

12.08.06
22:39

[quote author=“AMAZER”]http://forum.bodybuilding.com/photo/data/2/102259desktop18.jpg
ей това момчета е арнолд на годините на дориан днес...
толкоз относно годините!

е й? як е , но е поне с 10-15 кг по лек от Дориан. А и тука само едни бицепси се виждат

12.08.06
22:44

[quote author=“RAMBO”]е й? як е , но е поне с 10-15 кг по лек от Дориан. А и тука само едни бицепси се виждат

Да обаче изглежда хармоничен и релефен за разлика от Дориан който прилича на мутреса

12.08.06
22:58

[quote author=“3230”]Да обаче изглежда хармоничен и релефен за разлика от Дориан който прилича на мутреса

1- ти наясно ли си въобще какво е мутреса?! сигурно имаш предвид мутра
2- че е хармоничен да. Дориан не е известен с хармония а с маса и плътност

аз лично предпочитам да преличам на Арнолд все пак :wink:

13.08.06
00:01

ДА под мутреса имам предвид мутра и изразявам собствено мнение което съвпада с твоето  и кво се палиш толкова не мога да разбера

13.08.06
00:10

офф:
мутреса е жената на мутрата  :wink:

13.08.06
21:29

Дориан е станал съдия по културизъм наскоро и съдийстваше на “Ню Йорк Про”

13.08.06
22:04

а ето и  една от снимките му,надявам се да ви хареса http://www.onewaysystem.com/olympiak_albuma.php

Петко К - редактиран линк, разтягаше страницата!

Don_Anton

14.08.06
00:38

много се отклони темата с тва сравнение...
иначе да дориан е велик един от любимците ми е заедно с арни и леврон можеби
а за снимките фотошоп са, който е работил с фотошоп може да разбере а и то тряя си супер ... залбуден да вярваш че арнолд 1 месец след снимките на терминатор 3, където си е доста, як става на нищо....

за фотошопа давам ви прост пример вижте например как главата му седи неестесвено все едно е закрепена за гърба

14.08.06
15:59

питах един експерт по фотошоп и той потвърди че НЕ е. Най-много кожата да са му опънали. Ама в крайна сметка то на снимката освен едни бицепси нищо друго няма интересно, така че...а и тая снимка е правена отдавна

MR

14.08.06
18:39

бат рамбо , дон антон ти говори за снимките на които изглежда като дядка

14.08.06
19:14

[quote author=“Markus Ruhl”]бат рамбо , дон антон ти говори за снимките на които изглежда като дядка

Ей, аман бе, ако беше фотошоп арни можеше да осъди VH1, MTV, и всички клюкарски вестници на запад. Двете телевизии споменати по-горе няма да пуснат снимките ако бяха фотошоп. Примирете се това е истината. Освен това съм и фотограф, завършил съм и такова училище и т.н. снимките на плажа където изглежда като дядка НЕ Е ФОТОШОП!!!!

15.08.06
11:30

ето това е истинска снимка на арнолд!
http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=57788&size=big&cat=2
нищо общо с онези който определено са пипнати с photoshop!
Никой ли не е гледал терминатор 3? Никой ли не е виждал как изглежда там арнолд?

Bad_Boy_Killer

15.08.06
13:10

[quote author=“nikki_g”]ето това е истинска снимка на арнолд!
Никой ли не е гледал терминатор 3? Никой ли не е виждал как изглежда там арнолд?

Там изтлежда като от най добрите си години от сьзтезателната си кариера
Компютьрните технологий са си свьршили добре работата

®off™ Ninja

15.08.06
15:29

[quote author=“nikki_g”]ето това е истинска снимка на арнолд!

Изглежда прекрасно за годините си.

15.08.06
17:03

[quote author=“YODA”][quote author=“Markus Ruhl”]бат рамбо , дон антон ти говори за снимките на които изглежда като дядка

Ей, аман бе, ако беше фотошоп арни можеше да осъди VH1, MTV, и всички клюкарски вестници на запад. Двете телевизии споменати по-горе няма да пуснат снимките ако бяха фотошоп. Примирете се това е истината. Освен това съм и фотограф, завършил съм и такова училище и т.н. снимките на плажа където изглежда като дядка НЕ Е ФОТОШОП!!!!

Не е фотошоп! Подкрепям!
С тоя политически живот едва ли има време да тренира и да яде през 2-3 часа. Отдавна е забравил за тежестите Арнолд. Отдал се е на спокойни старини. Според мен е това.

16.08.06
18:57

E тука Арни пак на плажа ма изглежда добре( в сравнение с другата снимка просто не е хванат в добър момент), особено бицепса  http://www.freakestphysique.blogger.com.br/37085_Arnold_in_2005.jpg

16.08.06
18:57

[quote author=“YODA”][quote author=“Markus Ruhl”]бат рамбо , дон антон ти говори за снимките на които изглежда като дядка

Очевидно си си загубил времето в това училище! Нищо май не си научил.

16.08.06
19:33

[quote author=“nikki_g”][quote author=“YODA”][quote author=“Markus Ruhl”]бат рамбо , дон антон ти говори за снимките на които изглежда като дядка

абе НЕ Е фотошоп  ...на Йода надали ще му хареса твоето мнение за у-щето :lol:

16.08.06
20:07

[quote author=“nikki_g”][quote author=“YODA”][quote author=“Markus Ruhl”]бат рамбо , дон антон ти говори за снимките на които изглежда като дядка

Ми ще кажа че не е вярно, достатъчно фотошоп стаж имам, за да кажа че това не е!!! а до господина - никки_г явно не разбира от фотография!!!

16.08.06
20:57

Офф:

http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=29145&cat=2&si=zane&perpage=12

Франк Зейн на 60 години и определено с много яко тяло !

16.08.06
21:20

[quote author=“Barcelona_FC”]http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=29145&cat=2&si=zane&perpage=12

Поне да беше сложил едно “офф” за да се знае че не е по темата иначе да за 60 годишен е с добро тяло

16.08.06
21:43

[quote author=“Barcelona_FC”]Офф:

http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=29145&cat=2&si=zane&perpage=12

определено е с добро тяло. не искам да звуча банално но тая снимка изглежда като рисувана леко , някяк тая ръка много загладена изглажда:roll:
Йода дай мнение, има ли фотошоп използван?

16.08.06
21:52

[quote author=“RAMBO”][quote author=“Barcelona_FC”]Офф:

определено е с добро тяло. не искам да звуча банално но тая снимка изглежда като рисувана леко , някяк тая ръка много загладена изглажда:roll:
Йода дай мнение, има ли фотошоп използван?

Исках да видя дали някой ще се обади че е фотошоп , защото и на мене много ми прилича на фотошоп още повече като гледам тена на двете ръце и как раката изглежда много по развита от гърдите .. ;)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1