общ въпрос

04.08.06
17:42

Значи представете си следната ситуация вземате хранителни добавки качвате кила и размери ,но внезапно ви режат финансите и неможете да си копувате вече суплементи.Какво правим от тук нататък ядем повече от обичайно за да не загубим резултатите?
ПП:Изобщо след спирането на добавките губят ли се размерите?
Аз си го обеснявам,че с добавките все едно ядеш повече и като ги спреш значи намаляваш яденето или нещо такова и наистина искам някой да ми каже какво става в такъв случай.

Sportex

04.08.06
17:46

С добавки по принцип не се напредва особено много. Напредват тези, които им е скапано храненето.

04.08.06
18:10

Да де но нали добавките помагат за набавянето на дневната доза протеин ,а както знаем за да растът и за да се поддържат мускулите им трябва протеин.Значи след като спреш добавките намаляваш тази доза и това би трябвало да доведе до загуба или греша?
Или добавките са за по-бързо везстановяване което ще доведе до по бърз растеж в сравнение с тренирането без добавки?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1