Помоооощ!

04.08.06
18:41

Страхотна мускулна труска в дясната ръка. Явно съм я пренатоварила. Цяла нощ не мигнах от болка, обезболяващи не помагат, мазане-разтриване също. Все едно на хиляди парченца ми я режат и не минава от вчера. Да не говорим, че не мога да я ползвам и врата да си отворя.
Какво правите в такива случаи? Случвало ли ви се такова пренатоварване. За пръв път вчера пих Terma Trim и толкова енергия, че планини обърнах...Да, ама зле. :( Такава мускулна треска през живота си не съм имала. Сълзи ми текат от болка и не се издържа. Започвам сериозно да се безпокоя.

Не ми звучи като мускулна треска това. Върви на лекар най-добре. Утре най-късно.

Това, което описваш няма нищо общо с мускулна треска.Дошло ти е сила,прекалила си с кг и нещо си се контузила ако не и по-зле..Ходи веднага при лекар.

04.08.06
19:41

И според мен е най-добре да отидеш на лекар, но възможно по-скоро.
Може дори да си скъсала мускул, но дано не е чак толкова сериозно.

ВН

04.08.06
20:07

Ако няма оток, то вероятно си получила възпаление в следствие на претрениране. Добре е да те види лекар. Подозирм, че всичко ще се оправи за най-много 10 дни.

04.08.06
20:11

на мен ми звучи като разкъсване.незабавно се косултирай с травматолог :!:

04.08.06
21:04

Не е травма, няма разкъсване. Подозирам невралгия ако не е мускула- пия противовъзпалителни и мажа. :roll: На преглед няма да отида скоро.

05.08.06
05:56

Ръката взе да минава (съвсем леко само напомня, но не може въобще да се сравни), но...невероятна отпадналост (не мога да се вдигна от леглото) и вълчи апетит. Това да не е за реванш на вчера -ефект на хапчето?

ВН

05.08.06
11:57

100%

05.08.06
12:15

1. пренатоварване
2. разстежение
3. скъсано мускулно влакно

предполагам че за да почва да ти минава значи си 1. почини си от фитнес известно време.

FZ

05.08.06
13:00

[quote author=“Jicky”]Страхотна мускулна труска в дясната ръка. Явно съм я пренатоварила. Цяла нощ не мигнах от болка, обезболяващи не помагат, мазане-разтриване също. Все едно на хиляди парченца ми я режат и не минава от вчера. Да не говорим, че не мога да я ползвам и врата да си отворя.
Какво правите в такива случаи? Случвало ли ви се такова пренатоварване. За пръв път вчера пих Terma Trim и толкова енергия, че планини обърнах...Да, ама зле. :( Такава мускулна треска през живота си не съм имала. Сълзи ми текат от болка и не се издържа. Започвам сериозно да се безпокоя.

Мажи го няколко дена  с противовъзпалителни кремове и ако не ти мине
задължително отиди на лекакар .  :!: С тея работи шега не бива . Може да стане по лашо .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1