Доволни ли сте от протеина на JK Nutrition ?

04.08.06
22:58

Днеска ходих до SNC и продавача ми препоръча да си взема протеин 100% WHEY PROTEIN на JK. Вие какво ще кажете добър избор ли е ?

04.08.06
23:09

не

Много лошо и за протеина,и за фирмата съм слушал..

RE

04.08.06
23:19

Не е добър за мен избора.Той продавача гледа да си продаде нещата.

04.08.06
23:21

Ми SNC e на Карабиберов,а JC е съкращение на името му Julian Carabiberov ( :lol:  :lol:  :lol: ) Или с две думи в SNC JC nutrition е хвален като OH   :lol:  :lol:  :lol:

04.08.06
23:36

[quote author=“BB_SenTineL”]Ми SNC e на Карабиберов,а JK е съкращение на името му Julian Karabiberov ( :lol:  :lol:  :lol: ) Или с две думи в SNC JK nutrition е хвален като OH   :lol:  :lol:  :lol:

Е не е ли JC Nutrition, или това е съвсем пък друго нещо. И аз съм навит на 100% WHEY PROTEIN, а сега почвам да се колебая... Братовчед ми го е пил и ми каза, че му се е отразил добре.

04.08.06
23:41

ще го кажа за 100-тен път ! по-добре си спестете пари за качествен вносен протеин или ги даите за храна. Продукти Made in BG не си взимаите!

04.08.06
23:42

[quote author=“Andriqn”][quote author=“BB_SenTineL”]Ми SNC e на Карабиберов,а JK е съкращение на името му Julian Karabiberov ( :lol:  :lol:  :lol: ) Или с две думи в SNC JK nutrition е хвален като OH   :lol:  :lol:  :lol:

Е не е ли JC Nutrition, или това е съвсем пък друго нещо. И аз съм навит на 100% WHEY PROTEIN, а сега почвам да се колебая... Братовчед ми го е пил и ми каза, че му се е отразил добре.

Прав си моя грешка JC e !  :oops:

05.08.06
09:20

[quote author=“JohnRambo”]ще го кажа за 100-тен път ! по-добре си спестете пари за качествен вносен протеин или ги даите за храна. Продукти Made in BG не си взимаите!

Категорично,бг продукти не купувайте.Още повече,че и не излизат толкова евтино,да не говорим,че какво има вътре изобщо не е ясно.Има дори американски продукти,които като се вземат в по-големи разфасовки излизат на същата цена,че дори по някога и по евтино.

05.08.06
13:35

[quote author=“Mortos”][quote author=“Andriqn”][quote author=“BB_SenTineL”]Ми SNC e на Карабиберов,а JK е съкращение на името му Julian Karabiberov ( :lol:  :lol:  :lol: ) Или с две думи в SNC JK nutrition е хвален като OH   :lol:  :lol:  :lol:

Е не е ли JC Nutrition, или това е съвсем пък друго нещо. И аз съм навит на 100% WHEY PROTEIN, а сега почвам да се колебая... Братовчед ми го е пил и ми каза, че му се е отразил добре.

Прав си моя грешка JC e !  :oops:

Да де JC е  :D Аз по инерция не се замислих и го написах като тебе  :lol:  :D

SnejK0

05.08.06
15:55

а така..а я сега всички момченца, които са ползвали този протеин от тук да си вдигнат ръчичките...просто не мога да ви разбера...нито сте ползвали нито нищо..един човек казал, че е лош и айде цялата банда и тя :evil:  :evil:  :evil:

05.08.06
17:06

По-добре да се водим от мнението на хората, отколкото от мнението на продавачите от СНК. Ония гледат да си продадат стоката и толко. Аз разлика м/у Биогейм, ДжК и Нутрим не виждам. Между тях и Оптимум обаче има! правете си изводите

05.08.06
17:37

[quote author=“SnejK0”]а така..а я сега всички момченца, които са ползвали този протеин от тук да си вдигнат ръчичките...просто не мога да ви разбера...нито сте ползвали нито нищо..един човек казал, че е лош и айде цялата банда и тя :evil:  :evil:  :evil:

Аз съм го пил.Същата работа като на Нутрим Pure Whey Pro. Моя миришеше на дъвка и беше син  :?  :?  :? не се разтваряше добре също така  :idea:  :!:
Немога да кажа дали струва или не струва при положение,че съм изпил само 500 грама.Просто казвам как стоят нещата в SNC.Продавачите там винаги препоръчват JC :!:  :!:  :!:

07.08.06
00:02

Абе не стува jc то да ви кажа пил съм техни нещаи този протин включително файда нема. За съжаление трябва да се съглася с хората които твърдят че родните добавки не са добри  :(  тук таме може да има по нещо добро но като цяло не стават. зимайте си universal weider или optimum скъпичко но поне знаете за кво си давате парите  :wink:

07.08.06
11:51

Вчера попаднах на един найлонов чувал с празни кутии от изпити протеини на JK (ползвам кутиите да съхранявам стръв като ходя за риба :lol: ),като видях колко нещо съм изпил от това,лощо ми стана.Да не говоря,че и колко кутии съм раздал.Е аз ако нямам опит с тия протеини,здраве му кажи...Не струват и това е.Проблемът е,че все няма пари за качествени неща и на времето все от тях купувах,после минах на Нутрим,после на П&Б и така по веригата с боклуци.От известно време съм решил,че ако няма пари за качествени добавки,по добре да не взимам никакви и да си карам на храна само.И повярвайте,резултатите не са по-лоши,дори напротив!

Aleksandr0v

11.08.06
15:11

Jay_C “Има дори американски продукти,които като се вземат в по-големи разфасовки излизат на същата цена,че дори по някога и по евтин” .Добре кажи ми някои американски протеин в голяма разфасофка да е на същитите пари като ЖК и още утре отивам до магазина с добавките :))

11.08.06
17:30

[quote author=“Aleksandr0v”]Jay_C “Има дори американски продукти,които като се вземат в по-големи разфасовки излизат на същата цена,че дори по някога и по евтин” .Добре кажи ми някои американски протеин в голяма разфасофка да е на същитите пари като ЖК и още утре отивам до магазина с добавките :))

да наистина кои са ?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1