Дали ще отслабна?

05.08.06
20:27

здравейте! за пръв път пиша тук и реших да попитам нещо. Надявам се да получа отговор на проблема ми.
ами значи аз съм на 18 години и преди 1година и 1 месец отказах цигарите и  напълнях и то доста. по принцип никога не съм имала проблеми с тялото си, но след това напълняване ми се появиха стрии и просто е много ужасно! от 1 месец ходя на плуване. Плувам стил бруст. Ходя 3-4 пъти в седмицата и плувам интензивно около 1час. Не ям никакво сладко,газирано, бял хляб, картофи и ориз. Ям само пилешко месо, риба, домати със сирене, диня, като цяло повече плодове и зеленчуци. Пия само минерална вода, но в петък или събота когато излизам да се забавлявам пия и алкохол. въпроса ми е според вас с този режим за колко време ще успея да сваля 7-8кг? Ако мислите че нещо в режима ми не е правилно, ще се радвам да получа съвети.
Благодаря предварително! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1