Пак за изварата!

SP

05.08.06
22:48

Днеска се навих да си взема-взех си една не знам като салам е такава..та чудех се чудех се как да я ям и я намазах на една филия..
как да я ям занапред какво ще кажете?

05.08.06
23:22

Доста рецепти има с извара, ако имаш тифлонов тиган, отделяш 5-6-7 белтъка, пускаш ги в тигана, слагаш извара колкото искаш и става ебаси омлета белтъчен, подправяш с черен пипер и чубрица, ако сложиш и 1 нарязан пилешки кренвирш става мозък... успех.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1