Препоръчайте ми зала в или около района на кв.Стрелбище

06.08.06
06:59

Пичове,моля  препоръчайте ми зала в или около района на кв Стрелбище (единствената зала за която знам в Стрелбище е  големия комплекс зад Фантастико но там искат по 8 кинта на тренировка и като се има предвид че мисля да ходя поне 4 пъти седмично ми идва леко соленичко )  -нещо което да е най приемливо като цена/качество .
Благодаря предварително

07.08.06
09:12

И аз да се включа, имаме нов колега чужденец, не говори български та му е трудно да се ориентира много. Бая е голямко момчето, и си търси зала с повече свободни тежести в Лозенец. Ако може да подскажете и за там...

П.П.
Извинявам се на момъка с въпроса за Стелбище, но не променям много темата просто я разширявам малко геограгфски.

ВН

07.08.06
13:49

В “Лозенец” се сещам за 4. 2 с 5 звезди и 2 среден клас с по 3 звезди.
***** “Спарта” -> стадион “Спартак”
***** х-л “Кампински - Зогравски” (”Атама” - мисля така се казваше)
*** “Оазис” - 3 преки зад супермаркет “Елемаг”
*** “Роуз” - 2 преки зад “Кампински - Зогравски”

09.08.06
02:16

:mrgreen:  никой ли няма предложения  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1